Finul deputatului PD-L Ciobanu, vameşul Gabriel Moldovan, participant surpriză la aniversarea reînfiinţării...

Finul deputatului PD-L Ciobanu, vameşul Gabriel Moldovan, participant surpriză la aniversarea reînfiinţării PNL

1
DISTRIBUIȚI

Apariţie surpriză, astăzi, în sediul PNL  unde s-a aniversat 20 de ani de la reînfiinţarea partidului în Timiş. Pe lângă liberali mai vechi gabriel moldovan pnl psau mai nou, foşti sau actuali membrii, undeva pe ultimele rânduri a apărut Gabriel Moldovan, fostul şef al Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, finul deputatului PD-L Gheorghe Ciobanu. Moldovan era considerat, cel puţin până ieri, un apropiat al PD-L, fiind în permanenţă văzut alături de naşul Ciobanu, care de altfel la şi sprijinit pentru a ajunge şeful vameşilor din vestul ţării. De-a lungul timpului, numele lui Moldovan a apărut în mai multe scandaluri, cel mai răsunător fiind cel al contrabandei cu ţigări de pe Clisura Dunării.


Conform înregistrărilor telefonice făcute de SRI, Moldovan avea conexiuni cu contrabandiştii
, care dictau mersul lucrurilor. Cu toată susţinerea naşului său, Moldovan a fost trimis şef de vamă la  Aeroportul din Arad şi înlocuit de  Aurel Matiuţ, care a beneficiat de susţinerea puternicei filiale democrat-liberale arădene a finului preşedintelui Băsescu.

Cu o mapă cu însemnele PNL î mână, Moldovan a ascultat şi aplaudat discursul prim-vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban care i-a îndemnat pe cei din sală să nu urmeze modelul „camarilei portocalii a lui Traian Băsescu şi Elena Udrea”. Gabriel Moldovan a susţinut că „nu sunt membru de partid. Nici la ceilalţi(PD-L, n.a) nu am fost membru. Cât se poate este bine să fi prieten cu toată lumea”.

1 COMENTARIU

  1. Gabriel Moldovan era pe felie cu contrabandistii de pe clisura si cu JUJU, vinzator de free shop cu tigari de la Moravita, cu OMER si cu altii….Sper sa ii vina si lui rindul ca si la Matiut….FELICITARI SRI si STS , profesionistilor adevarati care au adus dovezi ! Oricum e imbatrinit rau Moldovan si distrus dupa cum arata in poza…Cel de linga el cu mapa PNL in mina e GHERMAN OCTAVIAN, alt vames renumit care isi lua spaga de la traficanti in parcarea de peste drum de politia rutiera…..Sef de tura la vama Jimbolia, casatorit cu una din fetele Fratilor Petreus….de, cine se aseaman se aduna…MOLDOVAN conduce un A6 nou nout, TM 67 MOL, are vila la Dumbravita, alaturi de mina lui dreapta de la vama Timisoara, SORIN SPERLEA….Sper sa ajunga la puscarie cu totii… Desigur, vile, masini, toate din salar…Moldovane….iti vine si tie rindul, stai linistit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.