75 milioane de euro – „ţeapa” firmelor controlate de Mann pentru nemţii...

75 milioane de euro – „ţeapa” firmelor controlate de Mann pentru nemţii de la Aton Transilvania

11
DISTRIBUIȚI

Bilete la ordin în valoare de 75 de milioane de euro în favoarea firmelor controlate de Nicolae Mann – aceasta a fost metoda prin mann nicolae 1 pcare nemţii de la Aton Transilvania, firmă pe care controversatul om de afaceri a condus-o ani de zile, ar fi trebuit să rămână fără nimic. Semnalul de alarmă pentru acţionariatul german a venit în momentul în care s-a trezit că patrimoniul societăţii este scoz la mezat pentru achitarea unor aşa-zise datorii pe care Aton le-ar fi avut către Euromobille SRL.  Aceasta este una din firmele controlate de Nicolae Mann prin care s-a derulata afacerea terenurilor strânse din tot judeţul în marginea Timişoarei cu sprijinul prefectului de atunci, Ovidiu Drăgănescu.

Primul bilet la ordin pentru care a fost începută executarea era în valoare de peste 22,9 milioane de lei. După ce s-au trezit că au rămas fără câteva milioane de euro în urma acestei executări silite, acţionarii de la Aton Transilvania au depus o plângere la DIICOT în care au sesizat fapul că prin falsificarea unor contracte legate de tranzacţii cu terenuri şi emiterea unor facturi  şi bilete la ordin fără acoperire s-a urmărit „golirea” societăţii de 75 milioane de euro de către o grupare infracţională.


Întreaga inginerie a fost posibilă deoarece atât la Aton Transilvania, Cer-Oil Carani, cât şi la Euromobille sau Terminal West erau „înfipţi” oamenii controversatului om de afaceri.

La termenul de astăzi de la secţia comercială a Tribunalului Timiş, unde se judeca apelul Aton Transilvania împotriva sentinţei prin care Euromobille  a putut începe executarea, avocatul nemţilor a depus la dosar „copii după rezoluţiile de începere a urmării penale de către DIICOT împotriva fostului administrator al Aton Transilvania ,Daniel Ţunea, cât şi împotriva Violetei Morariu, acţionar unic şi administrator al Euromobille. Aceste sunt dovezi venite în sprijinul suspiciunilor de fraudă pe care le-am invocat atunci când ne-am opus acestei executări silite. La Judecătoria Timişoara când s-a judecat nu ni s-a permis nici măcar să studiem dosarul până la a doua strigare, chiar dacă era primul termen la care eram angajaţi de clientul nostru”. Alături de aceştia sunt cercetate penal alte patru persoane, până acum. Euromobille nu a avut nici un reprezentant la proces. Reprezentanţii DIICOT au refuzat să facă orice comentariu pe marginea celor declarate în şedinţa publică de judecată, susţinând că este vorba de o anchetă în curs.

11 COMENTARII

  1. dl Bota sunteti jalnic se vede de la o posta ca ati vindeo si pe mama pentru o ciorba . ciorba care o primiti de la Aton dar sa nu uitati ca ciorba e dulce acum dar se va inacri ea si atunci sa nu va doara stomacul … eu doar v-am spus acum faceti cum stiti

  2. Ba tarane !!! De ce mi-ai sters comentariul . Esti un aghiotant . Asa sa-ti ajute Dumnezeu fraiere . Ai ajuns si tu sa suji de la nemti . Esti un fraier . trebuia sa lasi comentariul . De aici se vede ca nu esti corect !!! Esti pe fata de partea nemtilor !!! Ce p..a mea te-a amenintat milata ca iti ia tot !!! Ca dupa ei asa se face !!!! Inca odata sa-ti fie rusine !!! Sa stie lumea ca lasi postat doar ce iti convine !!! RUSINICA !!!

  3. PT CINEVAAAAAA
    se pare ca aghiotant esti tu nu d-l Bota
    si pt tine e valabila asta….ti sa terminat suzeta si tie teama ca va trebui sa te obisnuiesti cu ceva mai aparte dar nu din dos ci din fatza!!!

  4. da sa vedety cei la neamtu . pistol cu apa man ce se fura aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acum salaru e mai mare ca la man daaaaaaaaaaaar munca e jilava fata de man eeeeeeeeeeee o sa may vedem

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.