Nemţii de la Aton Transilvania reclamă „influenţa deţinută” de gruparea Mann în...

Nemţii de la Aton Transilvania reclamă „influenţa deţinută” de gruparea Mann în rândul autorităţilor locale

3
DISTRIBUIȚI

Nemţii de la Aton Transilvania au solicitat  structurii centrale a DIICOT să preia dosarul în care procurorii din Timişoara mann demea ostaficiuc pinvestigează operaţiunea prin care firmele controlate de controversatul om de afaceri Nicolae Mann au încercat să mute ilegal afacerea  investitorului german în buzunarele acestuia prin bilete la ordin în valoare de 75 milioane de euro. Până acum, în acest dosar a fost începută urmărirea penalaă împotriva a şase apropiaţi ai lui Mann acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, delapidare, spălare de bani. Printre motivele invocate se află şi influenţa pe care gruparea Mann o are în rândul autorităţilor locale, inclusiv la instituţii ca Finanţe sau Garda Financiară,  şi care ar putea influenţa în mod negativ ancheta.


Asupra acestei cereri, DIICOT urmează să se pronunţe în următoarele zile.

Nu este pentru prima dată, când cei de la Aton Transilvania fac referire la această influenţă. Într-o cerere de recuzare a executorilor judecătoreşti din Timişoara în scandalul legat de executarea firmei de către Euromobille SRL, în baza unuia dintre biletele la ordin emise fără acoperire în favoarea sa, se arată că sechestrul şi executarea s-a făcut „în condiţii de presiune, ameninţaţi de către cei interesaţi datorită influenţei deţinute de către reprezentanţii Euromobille, care s-au trezit peste noapte că au obţinut un profit inimaginabil fără să desfăşoare vreo relaţie comercială cu subscrisa”.  PRESSALERT.ro a prezentat pe larg conexiunile lui Nicolae Mann cu reprezentanţii administraţiei din Timiş

3 COMENTARII

  1. Si cu toate astea de ce autoritatile stau si nu fac nimic?De ce nu se muto precesul la nemtii sa vedeti acolo cum il inchide din a 2a zo de proces va spun sigur…Un singur raspuns la toate astea…Nu intereseaza pe nimeni!

  2. Buna ziua, sunt curior cat va dura acest razboi cu miza „mare”.
    Cat au durat si alte „tunuri” date in Romania ??? Probabil ca da! In cel mai rau caz se va lasa cu 2-3 condamnari cu suspendare, ca de altfel asa se obisnuieste. Problema mare si grava este cea a oamenilor (muncitorilor) prinsi la mijloc intr-e conflictele de interese, ale firmele implicate. Stie cineva cati someri au rezultat in urma acestui conflict ? Probabil este mai putin important….pentru „patronatul” implicat. Stie, s-au este cineva interesat, de soarta fixata de patronat pentru muncitorii Euromobille ? Stie cineva cum supravietuiesc acesti angajati sau fosti angajati de cca 3 luni ? si nici macar nu-si inchipuie ce le rezerva „viitorul apropiat”, oricum va fi o -BIG SURPRISE-. Acestea sunt cu adevarat probleme, pentru ca vizeaza mult mai multi oameni. Sa nu-i plangem pe cei de la nivelul patronat ca nu e cazul!!!
    Ce ziceti, merita o ancheta pe tema ‘DRAMA MUNCITORILOR DE RAND, PRINSI LA MIJLOC’ ? Ce spuneti d-le Bota ?

  3. Buna ziua, sunt curior cat va dura acest razboi cu miza “mare”.
    ASTA ESTE ADEVARATA PROBLEMA
    Muncitori de la ambele firme sunt pe timp ce trece tot mai putini.lunar sunt disponibilizati muncitori.
    NESIGURANTA locului de munca STRESUL la care sunt supusi muncitori,eterna intrebare..OARE CINE VA URMA SA FIE PUS PE LIBER?
    CUM E CU STRESUL ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.