De ce nu pot vrăjitoarele să dea aripi chiloţilor?

De ce nu pot vrăjitoarele să dea aripi chiloţilor?

4
DISTRIBUIȚI

Cornel Sămărtinean, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, atât de hulit astăzi pentru bâlbâielile legate de falsa alarmă cu witch 1bombă, nu are nici o vină. Vina o poartă brandurile portocalii care l-au uns şef peste un aeroport internaţional, deşi până acum domnia a sa a condus o onorabilă fabrică de produs chiloţi, sutiene, ciorapi şi alte fineţuri de genul acesta. Şi a condus-o bine atâta timp când afacerea n-a falimentat. Marea problemă este că a fost trimis de partid la aeroport, mizându-se doar pe faptul că va învăţa din mers. Ne-am reîntors la vremurile când calitatea de membru de partid bate orice alt criteriu. Până şi purtătorul de cuvânt a fost ales tot pe criterii politice.


Ce contează că nu până acum nu a mai văzut ziarişti decât la televizor? Sistemul de partid i-a dat un job.  Pentru că „ai noştri” trebuie să primească satisfacţie. Nu contează cu ce preţ. Din fericire, preţul, astăzi, au fost câteva bâlbe impardonabile.  Plus o fumigenă de la ministrul Radu Berceanu, care a încercat să mascheze criza cu o fantasmagorică legătură între teroristul de la Constanţa şi fostul director al aeroportului din Timişoara.  Fost director despre care Berceanu uită să spună că l-a repus în funcţie şi a închis ochii la „tunurile” acestuia, refuzând un control la sânge după destituire. În acest timp, colegul de organizaţie al directorului Sămărtinean, deputatul Alin Popoviciu, vrea lege împotriva vrăjitoarelor. Plus un proiect împotriva clonării de la deputatul de Timişoara. ca să nu-i întreacă un alt inventiv din partid – Mircea Lubanovici – care a venit cu proiecte de legi pentru zile libere de rugăciuni şi pentru românii din afara graniţelor. Apropo de titlu – „De ce nu pot vrăjitoarele să dea aripi chiloţilor?”. Întrebaţi la PD-L.

4 COMENTARII

  1. Mai Dragos, Cunosti faptul ca te-am apreciat mult.De data asta insa,e prea transparent…ambalajul.Apoi,nu uita :Idolu a ajuns unde a ajuns prin fostul sau socru(documenteaza-te …cine,ce si cum ),prin PSD si tragandu-i una la turloaie pre blandului Gigi Strambeanu-ex-Phoenix etc etc

  2. Pai, domnu’ Dragos, ai uitata ca Bianca Jurca a facut reclama la chilotii si sutienele vandute de dl. Sanmartinean. Iar Bianca este pe „cai mari” la PD minus L. Asta explica cam toate legaturile intre vrajitoare, chiloti, aripi.
    Doar partidu’ e-n tot si-n toate.

  3. Smenurile chiar nu au culoare politica. Dl. Sanmartean este membru al PD minus L cam din 2005.
    Adevarul ca e cam criza, iar vanzarile de chiloti au cam scazut. Asa ca dl. „manager” s-a orientat bine. Din cate umbla zvonul prin Mehala, cica langa aeroport se vor investi niscaiva milioane de euro. Asa ca este nevoie de un membru dedicat partidului pentru a directiona investitiile catre firme bine cunoscute, doar n-o sa ia niste necunoscuti banii cuveniti partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.