De ce e EBA pentru cianuri?; cum blochează morunii 38 milioane de...

De ce e EBA pentru cianuri?; cum blochează morunii 38 milioane de euro?; ce fonduri europene mai pot accesa firmele mici?

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1626596030">

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a susţinut  în Parlamentul European  folosirea cianurilor în exploatarea minereului de aur şi eba cu popoviciuargint pentru că, în caz contrar, unele state ar fi în imposibilitatea de a mai exploata metalele preţioase, ceea ce ar produce efecte sociale şi economice, notează Newsin.

Un proiect de îmbunătăţire a condiţiilor navigabile pe sectorul dunărean Călăraşi – Brăila, finaţat de UE cu 38 de milioane de euro, este blocat pe motiv că ar stresa morunii, scrie Gândul.

„Nu datorez nimic nimănui, cu atât mai puţin statului român care nu mi-a permis nici banala bursă în timpul facultăţii, la Farmacie (datorită dublei mele specializări)”, a declarat timişoreanul Octavian Coifan, singurul parfumier român, într-un interviu acordat Jurnalului Naţional.

Firmele mici şi mijlocii din România vor putea obţine bani pentru dezvoltarea afacerilor printr-o modalitate foarte puţin răspândită în rândul IMM-urilor de la noi – participarea unui fond de investiţii la capitalul social al firmei prin intermediul programului JEREMIE, scrie Evz.

Un nou studiu care îşi propune să examineze dacă există vreo legătură între folosirea telefonului mobil şi afecţiunile pe termen lung, precum cancerul ori bolile neurologice, a fost lansat în cinci ţări europene – Marea Britanie, Finlanda, Olanda, Suedia şi Danemarca, informeaza Reuters.

4 COMENTARII

  1. De ce nu folosesc politicienii nostri o portie de cianura de potasiu, daca le recomanda cu atata caldura?
    Cred ca Nutzy Basescu a gresit, de fapt se gandea la o „liniuta”. Are aceeasi culoare si consistenta, doar mirosul e diferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.