Liberalul Supuran îşi pregăteşte zborul spre PD-L

Liberalul Supuran îşi pregăteşte zborul spre PD-L

5
DISTRIBUIȚI

Sorin Supuran, vicepreşedinte PNL Timiş şi consilier judeţean, va deveni membru PD-L în următoarea perioadă. Conform supuran 1.informaţiilor vehiculate în mediile liberale, acesta va pleca la pachet cu alţi trei consilieri judeţeni spre tabăra democrat-liberală.  Supuran este în conflict deschis cu preşedintele filialei, senatorul Nicolae Robu, după ce a contestat rezultatul ultimelor alegeri pe care le-a pierdut în faţa rectorului Politehnicii.


În ultimele zile, mai mulţi apropiaţi ai lui Supuran, inclusiv soţia sa, au demisionat deja din rândul liberalilor. „Aştept un răspuns la contestaţia pe care am trimis-o la Bucureşti. Dacă nu primesc nici un răspuns , înseamnă că nu au nevoie de mine. Voi lua o decizie în perioada următoare. Am avut discuţii cu mai mulţi oameni din PD-L. Cu unii mă înţeleg bine. Cu siguranţă nu mă voi duce spre PSD”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, Sorin Supuran. Consilierul judeţean Leontin Demaio a negat că vrea să plece la PD-L, susţinând că „eu sunt liberal”. Dacă pedeliştilor le va reuşi acest transfer de patru liberali în tabăra lor, vor schimba majoritatea din Consiliul Judeţean Timiş, deţinută acum de alianţa PNL-PNŢCD-PSD. Cu o majoritate de partea sa, preşedintele consiliului, democrat-liberalul Constantin Ostaficiuc ar putea să-şi aleagă inclusiv vicepreşedinţii.

5 COMENTARII

  1. Supuran si-a dat arama pe fata. Era clar un cal troian in randul liberalilor. Sunt saatul de asemenea traseisti. Oricum ce nu stie cel care a scris articolul este ca in cazul in care Supuran pleaca din PNL el pierde si functia de consilier judetean … asa ca Ostaficiuc nu castiga nimic.

  2. Pt.Drgos,
    Dac nu vor vota in interesul partidului si pentru partid risca sa fie exclusi din PNL ir sta r fi egal cu plecarea la nenorocitii de PDL-isti.
    In legatura cu Supuran.
    Ar trebui sa-i fie rusine, un PNL-ist adevarat nu „pleaca”(cu sau fara ghilimele) la primul hop. Daca il auzeati in campania pentru sefia PNL Timis cum spunea ca are fler in a conduce PNL pentru ca are o firma cu nu stiu cati angajati, ca el este PNL-ist…….. se vadea pe fata lui ca nu are stofa si ca era ultima solutie in ai urca in functii de conducere in org. Timis a PNL pe cei gen Demaio, Bondar din Sacalaz (pupincurist al PDL si al Primarului din Scalaz iar acum liberal, mare liberal…………..) Daca sotia lui si-a dat demisia, asta arata cat de mult isi dorea doamna sa urce pe treapta primei doamne PNL-iste din Timis, ca de….. fite de doamna……… Felicitari pt. Robu. Are si domnia sa pacate ca oricare dintre noi dar nu se poate compara cu supuran. Mi-am adus aminte de faptul ca Supuran a pierdut cu cateva zeci de voturi diferenta, imaginati-va ca o parte din acei ce l-au votat sunt cu el. P.S.Daca cumva citeste si Sorin Supuran. Lasa-le naibi de dosare si barbat nu pupincurist.

  3. Vant de schimbare batea pe la liberali. Se vedea cu aciu liber din turla Catedralei din Mehala.
    Pai, Supuran si Leontin si-au schimbat tabietu’ la cafea. De o vreme isi beau cafa la Cafe Mode parasind cafeneaua liberala a lui Ovidiu Cuc (Grinette – Atmosphere), unde „sobolanesc” plecarea din partid.
    Un sfat, sunt cafenele mai ferite la noi in Mehala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.