target: tragedia de la aleksinac

target: tragedia de la aleksinac

0
DISTRIBUIȚI

6 aprilie 1999

Am dormit pana la 10:00 si am plecat, repede, in oras, sa aflam amanunte despre bombardamentele de azi-noapte. Vestile au inceput sa curga in avalansa. O buna parte din locuitorii suburbiei Zemun nu avea, nici astazi, apa la robinete. La Jagodina nu se mai vad programele RTS si nu mai functioneaza telefoanele mobile. La Novi Sad, pilotul avionului ce s-a prabusit la Petrovaradin se parasutase langa fabrica “Pobeda“, insa nu se spunea daca a fost capturat sau nu. La Aleksinac sunt 7 morti si 28 de raniti, iar strada Dusan Trivunac nu mai exista. La 11:23, alarma suna din nou la Kragujevac.


Apoi, la 12:05, la Kraljevo. Primele bombe cadeau la Vranje, cativa medici fiind raniti de cioburile geamurilor sparte de suflul exploziilor. Au reinceput bombardamentele si in Kosovo. La 10:35, in regiunea Prizrenului a fost bombardat un pod. La 11:10, o bomba a explodat la Pristina si alta la Pec. La Belgrad, la concertul din Trg Republike, au cantat Bebi Dol, Kristali si Bajaga, o formatie celebra prin anii ‘80.

Viorel Coifan, presedintele Consiliului Judetean Timis, a ajuns astazi la Novi Sad, pentru a afla cum pot fi ajutati locuitorii orasului. Foarte impresionat de ce a vazut, le-a povestit jurnalistilor ca, de cate ori venea aici, obisnuia sa bea o cafea intr-un mic local din cetatea de pe dealul Petrovaradin, admirand privelistea. Acum, cand din podul peste Dunare nu mai exista decat cateva fiare ruginite, a ramas doar cu amintirile. Citeste mai mult pe sorinbogdan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.