Cornelia Corescu ar putea piarde numirea ca secretar de stat din cauza...

Cornelia Corescu ar putea piarde numirea ca secretar de stat din cauza declaraţiilor făcute presei

9
DISTRIBUIȚI

Nervozitate maximă la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale după ce Cornelia Corescu  a făcut, astăzi, declaraţii despre ce cornelia corescuva face în calitate de secretar de stat. La sfârşitul conferinţei de presă , întrebată „ce veţi face în această nouă calitate de ministru secretar de stat”, Corescu a declarat, conform Tion.ro, că „mă duc pe un teren foarte cunoscut mie. Atribuţiile mele vor fi legate de inspecţia muncii şi de fondurile europene. Ceea ce îmi doresc este să mişc toate lucrurile acolo, care acum sunt într-un stadiu de amorţeală. În domeniul inspecţiei muncii lucrurile sunt foarte clare, dar în domeniul accesării fondurilor europene de către instituţiile publice sunt câteva noduri care trebuie deblocate”.

La această oră,  nu există nici un document oficial de numire a celei aflată în fruntea ITM Timiş de numire în funcţia de secretar de stat.


Apariţia declaraţiilor acesteia din conferinţa de presă pe Mediafax a provocat agitaţie în rândul oficialilor din minister. „Este o situaţie nu tocmai plăcută că s-au făcut aceste declaraţii înainte de anunţul oficial care trebuia făcut de la Guvern. Situaţia va fi analizată şi nu este exclus să apară surprize”, au declarat pentru PRESSALERT.ro surse din minister. Declaraţiile pripite ale Corneliei Corescu au ajuns subiect de discuţie şi la Palatul Victoria, nefiind exclusă varianta ca premierul Emil Boc să nu mai semneze decizia de numire mai ales că există deja trei secretari de stat la acest minister şi unul dintre aceştia a fost schimbat din funcţie tot pentru declaraţii prea rapide. Contactată, Cornelia Corescu a susţinut că „anunţul oficial că voi fi numită în funcţia de secretar de stat a fost făcut în Biroul Permanent Judeţean de domnul preşedinte Constantin Ostaficiuc. Eu nici nu eram în ţară. M-au sunat colegii să mă felicite. Dacă cineva s-a inflamat ce am declarat jurnaliştilor, deşi este ce am discutat marţi cu ministrul Şeitan, să fie sănătos. Dacă vor să duc bine, dacă nu rămân aici şi să pună cofetari în loc de profesionişti. Eu niciodată nu am afirmat că am fost numită ca secretar de stat, ci am spus ce aş face dacă voi ajunge acolo”.

9 COMENTARII

  1. Sper din tot sufletelul ca nu se vor adeveri zvonurile prezentate in acest material. Doresc ca madam Corescu, vecinuta mea din Mehala, sa plece la Bucuresti. Sa se duca si sa nu mai vina decat atunci cand or seca toate baltile din judetu’ Timis.
    De astia scapam doar prin promovare. Bo(c)ulet daca vrei sa ai recunostinta noastra vesnica, ia-o pe CoCo langa tine si nu-i mai da drumu’. Sa vezi si tu ce competenta este.

  2. FELICITARI !
    Vecin al duduii Co-Co !
    Este cel mai adevarat si dragut comentariu!
    Adauga la ruga si pe AMZULESCU, junele duduii de la ITM Arad!

  3. Dragos, esti incredibil!!! Esti singurul care, cu o singura stire, poate transmite doua mesaje cu efect diametral opus…, nu stii daca sa plangi (atunci cand afli despre numirea unui astfel de specimen in functia de secretat de stat), sau sa razi (cand realizezi ca Timisul ar putea scapa de exemplar)…

  4. Dupa ce a desfintat o oranizatie sindicala de 89 membrii din 110 angajati,dupa ce a avut suspendat contractul de munca la itm pe o perioada de 15 luni din motive disciplinare,dupa ce a adus prejudicii institutiei-ITM de 70.000RONI stabilit de Curtea de Conturi, a incasat foloase necuvenite pt.diverse prestatii din functia pe care o detine de inspector sef la ITM-Timis, etc… era” foarte potrivita” pentru secretar de stat la MMFPS, dep.fonduri europene. Sper ca Va plati cat de curand pentru marsaviile sidelapidarea banului public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.