Fostul procuror general al României, Mircea Criste, vizită prelungită la PCA Timişoara,...

Fostul procuror general al României, Mircea Criste, vizită prelungită la PCA Timişoara, care anchetează legăturile soţiei sale cu mafia imobiliară

3
DISTRIBUIȚI

Agitaţie mare în familia fostului procuror general al României, Mircea Criste, după ce Curtea de Apel Timişoara a decis arestarea lui safta cristeIonelaş Cârpaci. Aceste e unul din liderii mafiei imobiliare ţigăneşti care a reuşit performanţa sa fure terenuri ale Primăriei Timişoara cu ajutorul mai multor falsuri. Evenimentul zilei a dezvăluit, la momentul izbucnirii scandalului, că printre notarii care au eliberat documente care au fost folosite de mafia imobiliară ţigănească în aceste ”tunuri” s-a aflat şi Safta Criste, soţia fostului procuror general al României. De altfel, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a confirmat oficial faptul că în dosar sunt  cercetaţi mai mulţi notari. Conform Adevărul de seară Timişoara, notarul Safta Criste a început să-i ameninţe pe jurnaliştii care au dezvăluit legăturile sale cu cazul Ionelaş, pe motiv că au fotografiat-o pe stradă.


După ce i-a cerut soţului să cheme Poliţia ca să se ocupe de jurnalişti, Safta Criste a transmis o notificare către jurnaliştii de la Adevărul prin care-i ameninţă cu procese dacă vor publica fotografiile făcute.

În timp ce soţia era ocupată cu ameninţarea jurnaliştilor, fostul procuror general al României, Mircea Criste, a sosit în mare viteză la Parchetul Curţii de Apel Timişoara, astăzi,  în jurul orei 11,30, solicitând să fie anunţat la procurorul general Vasile Bâc. A părăsit clădirea în care se investighează şi legăturile soţiei sale cu mafia imobiliară ţigănească după mai bine de o oră. Contactat telefonic, Vasile Bâc a confirmat întâlnirea, declarând că „domnul Criste a fost să depună o plângere în numele soţiei sale. A fost un simplu mesager. Oricine poate să depună o plângere prin intermediul altcuiva. Îi vom răspunde în termenul legal. Domnul Mircea Criste a fost la mine în audienţă. A stat vreun sfert de oră. Soţia domniei sale vroia să ştie dacă este urmărită penală, dar această fază procesuală este secretă”.

3 COMENTARII

  1. cum vine asta? oricine poate sa faca o plangere prin intermediul altcuiva. pai asa ma duc eu maine la bac si in numele lui gigi……ciuhandu evident……fac o plangere impotriva lui johny……cojocari evident………..asta i buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.