Mann a promis că dă Euromobille terenuri care erau deja în proprietatea...

Mann a promis că dă Euromobille terenuri care erau deja în proprietatea firmei cumpărătoare

32
DISTRIBUIȚI

Euromobille a ajuns să cumpere de două ori acelaşi teren pentru a acoperi învârtelile grupării Mann. Această situaţie absurdă reiese mann nicolae 1 pdin dosarul de insolvenţă al firmei Euromobille SRL, dosar care poate să fie oricând sursă de ispiraţie pentru un scenariu de teatru absurd. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că fiica controversatului om de afaceri Nicolae Mann, cel care controlează de fapt Euromobille, s-a înscris pe lista provizorie a creditorilor cu 35 de milioane de euro în baza unei promisiuni că va vinde părţile sociale din Terminal West SRL, firmă în care însă nu a fost niciodată asociată, conform documentelor de la Registrul Comerţului. La rândul său Mann, după ce a declarat sub jurământ că nu are nici un interes legat de această firmă, a depus acte prin care ar avea de recuperat peste 39 milioane de lei.


Printre documentele prin care se dovedea datoria Euromobille este o promisiune de vânzare – cumpărare din 14 august 2009 prin care Nicolae Mann şi soţia sa se angajau să vândă mai multe terenuri  pentru o sumă de peste 8,9 milioane de euro.

Printre terenurile promise spre vânzare  de familia Mann „imobile asupra cărora suntem proprietari” se află şi o parcelă de peste 11 hectare din Sânandrei, înregistrată în CF 401036 Sânandrei. Promisiunea a fost semnată pentru Euromobille de Violeta Morariu, care este urmărită penal alături de alţi apropiaţi ai lui Mann în dosarul DIICOT referitor la fraudarea Aton Transilvania cu 75 de milioane de euro. Culmea este că Morariu a fost de acord să cumpere acest teren de la Mann, deşi parcela era deja în proprietatea firmei Euromobille de aproape o lună. Printr-un contract semnat în 24 iulie, societatea condusă de Morariu a cumpărat această parcelă de la Siminic Alfred. În aceste condiţii, promisiunea de vânzare cumpăre ridică mari de semne de întrebare, având în vedere şi celelalte neclarităţi legate de documentele depuse care l-au ajutat pe Mann să controleze şi adunarea creditorilor în procesul de insolvenţă. Întâmplător, Siminic apare  alături de soţia sa în tabelul provizoriu al creditorilor cu o creanţă de peste 19 milioane de lei. Ciudat este că Violeta Morariu nu ştia că a mai cumpărat acest teren, dar promisiunea de vânzare cumpărare dovedeşte legătură dintre membrii grupării Mann şi faptul că s-a acţionat coordonat.

32 COMENTARII

  1. ce sa mai spun……..cum iti asterni asa dormi. Trebui sa ii prinda odata ca nu se mai putea continua asa,pt ca in ultima perioada nu mai isi batea joc de noi,ne-a taiat di salarii si ne obliga sa lucram si sa ridicam cu mainile ceva ce si un manitou deabia ridica…..si daca ziceam ceva spune nebunu ala de Popescu ca ne da afara ca sunt alti magari si carausi la poarta pentru ca il tinea Mann in brate, dar nu uitati ca DUMNEZEU NU BATE CU PARU….NU DOARME CU PATURA IN CAP…SI NICI NU E TIGAN. Sper ca macar oamenii de la Euromobille sa isi gaseasca un loc de munca pt ca e vai de capul lor,ca au o gramada de facturi neplatite din luna Decembrie si multi nu mai au ce sa puna pe masa la copii. Dumnezeu sa ii ajute. si nu uitati TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.

  2. Dar de Arpi nu spune nimeni nimic?Si el care a fost lingaul lui Mann si se batea cu pumnii in piept ca el a vrut sa ajute firma si pe la spate dadea si el cu semnatura ca sa-l dea in judecata pe Mann.Pe langa asta se vaita ca nu a luat nici el salariul dar dupa ce au ramas cei 5 adica Arpi,Misi,Radu,Cristi si Ionica au inceput sa vanda fier,si si-au scos banii.
    Pacat ca nu se gandesc la familiile lor ca o sa-i ajunga blestemele…

  3. Oameni buni, nu mai fiti atat de inversunati impotriva unui om, care de bine de rau, a facut MULTE in aceasta zona si a tinut cu slujbe pe multi oameni atatia ani de zile. Pana cand nu va fi o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila, pana atunci orice om merita prezumtia de NEVINOVATIE !

    Eu am sperat intr-o redresare si am rezistat pana acum, chiar daca nu am rate la banci, chirii, credite sau asa. Am rezistat la MINIM cu totul si bazandu-ma pe prieteni, care m-au imprumutat. Din pacate redresarea nu a mai venit si eu ma vad obligat, sa merg mai departe, pentru ca daca nu mai este nimic de lucru, eu nu pot sta la nesfarsit fara sa fac nimic, am 24 de ani si trebuie sa evoluez.

    Sunt eu poate mai idealist, mai copilandru, sau cum vreti voi … dar eu raman dator toata viata d-nului Mann pentru sansa pe care am primit-o, lucrand la euromobille, si pentru toate proiectele in care am fost implicat si din care am invatat FOARTE FOARTE MULT !

  4. si daca ai primit sansa ce ai rezolvat? tu nu te simti mintit, inselat pt ca nu ti-ai luat banii? mai baiatule este un drept al tau ! si ce ai invatat?cum sa furi ? altceva nu a facut toata viata! a furat de la toti!tu nu te gandesti la tine dar gandestete la ceilalti 900! este adevarat ca nu exista inca o hotarare judecatoreasca dar exista justitie divina

  5. angajatul x, primind aceasta sansa sa lucrez intr-o firma asa de mare, in primul rand am avut parte de multe experiente benefice pt. viitorul meu si in al 2-lea rand, sa vii de pe bancile facultatii fara nici un fel de experienta in campul muncii si sa fi angajat intr-o firma cu peste 1000 de angajati, eu o numesc o SANSA mare. Oriunde m-as angaja in viitor, m-as folosi de lucrurile pe care le-am invatat aici in firma.

    La furt n-o sa ma dedau niciodata. Mai bine mor de foame decat sa fur iar sa spui ca un om a furat de la toti , fara sa aibe vreo condamnare la activ, mi se pare, sincer iti spun, ca improsti gratuit cu noroi imaginea unui om. Eu nu mi-as permite sa-l fac pe X si Y hot, daca nu as avea certitudinea acestui lucru.

    Intotdeauna m-am gandit si la ceilalti colegi si intotdeauna am reprosat faptul ca s-au angajat prea multi oameni de la inceput, dar asta tot din omenie s-a facut (cred). Eu am incercat si dupa ce au fost unii colegi de-ai mei disponibilizati, sa ii ajut sa-si gaseasca de lucru in alta parte, sincer iti spun mi-a pasat de toti.

    Ca nu mi-am luat banii, sincer, nu ma simt mintit si inselat, pt. ca in momentul in care firma a intrat in insolventa, mi s-a spus ca nu se stie cand ne vom lua banii si ca fiecare sta pe „propriul risc”. Eu mi-am asumat acest lucru, tocmai din respect pentru conducerea firmei care m-a facut sa fiu increzator in capacitatile proprii si sa pot sa ajung cel mai tanar sef de departament intr-o firma asa de mare (chiar daca era cel mai micut departament din firma) si asta doar datorita muncii depuse in interesul firmei. (tin sa precizez ca nu suport linguseala pe langa superiori si credeti-ma ca in momentul in care n-am fost de acord cu parerea d-nului Mann sau a d-nului Rosu, le-am spus acest lucru si mi-am argumentat pozitia, nu m-am ascuns dupa nimeni si nici nu le-am putut da dreptate, daca nu aveau. Daca dansii au tinut cont de parerea mea, asta era deja hotararea lor, nu a mea, eu mi-am facut datoria fata de ei si le-am spus tot timpul ce-am crezut.)

    Sper ca oamenii sa-si primeasca banii restanti CAT MAI REPEDE si sa-si gaseasca in alta parte de lucru si sunt convins ca d-nul Mann isi va reconstrui un business in viitor si daca imi va cere o mana de ajutor, eu i-o voi oferi, pentru ca nu uit, cand mi-a intins-o si dansul pe-a lui si m-a luat de pe bancile facultatii. Toti ar trebui sa nu mai fim asa plini de venin si sa speram ca lucrurile se vor indrepta !

  6. Imi pare rau ca se grabesc unii care poate nu au dat ochii cu Mann in viata lor sa il vorbeasca asa de rau. Sunt total de acord cu Grebla. Tinerii au fost intotdeauna promovati de Mann si primeau posturi bune, dupa cum spune Grebla – de pe bancile facultatii, pe cand alte firme te puneau portar cu diploma.
    Daca tu, Dragos, scrii cu mana pe inima si cu toata convingerea ca Mann in sus si Mann in jos a gresit si a facut si asa mai departe, fa-o in continuare! Si restul care comenteaza aici, am impresia ca existenta lui Mann este mai importanta pentru ei decat existenta proprie. De ce si ce face Mann?! Dar voi ce faceti?
    Asteptam noi stiri ‘incendiare’ de pe pressalert. Numai bine!

  7. deci ma bucur ca sunt si tineri care cred in viitorul lor alaturi de euromobile. ca ce ar fi lumea fara idealisti?! oricum nu uitati ca si Mois si Ivanescu au fost doi tineri de pe bancile facultatii, amandoi orfani de tata, cu situatie grea si sincer niste baieti destul de ok pana in momentul ridicari in rang……rezultatul doi copii cercetati de diicot si poate cu un viitor distrus. concluzia mea „They don’t realy care about us!”

  8. si apropo de expresia „de pe bancile facultatii” : te-au recrutat ei sau poate te-ai angajat pe baza de interviu in era Mann? te rog nu ma fa sa rad. ai venit cu CV-ul in mana si te-au sunat ei? sa cred ca tu esti exceptia si noi ceilalti suntem regula? atunci chiar esti un tanar stralucit cu rezultate exceptionale in facultate …Jos palaria!

  9. GREBLA TU NU STI CA ACESTOR OAMENII NU LI S-A SPUS CA TIE CA NU NU SE STIE CAND LUAM BANII SI S-A SPUS INTRUNA DE CATRE SEFI (GEN CEACALOF) CA BANI SE IAU PESTE 2-3 SAPTAMANII SI AU FOST MINTITI LA NESFARSIT PANA NU AU MAI PUTUT RABDA.CUM NU A FACUT DOMNUL MANN NICI UN RAU? FAMILII UMILITE DE BANCI, PARINTII CU COPII BOLNAVI FARA BANI DE MEDICAMENTE, OAMENI CARE AU CEDAT PSIHIC. ACESTI OAMENII MAI VREI SA-L RESPECTE PE DOMNUL MANN SI CULMEA DE PE URMA MUNCII LOR SI A ORELOR SUPLIMENTARE CU SUTELE S-AU FACUT INCASARI LA AUTOSTRADA. CUM TE PREZINTI IN FATA PROPRILOR COPII SI LE SPUI CA NU AI SA LE DAI BANI DE PACHET LA SCOALA???!!! DESI LUCRI CA UN PROST DE DIMINEATA PANA SEARA. ASTA NU E RAU DOMNUL GREBLA? AI 10% DREPTATE IN CE SPUI DAR NU TE GANDI NUMAI LA TINE CAND VORBESTI. SPER CA ESTI UN OM ONORABIL SI NU UNUL CA CEI CE AU PRIMIT BANII IN PLIC IN ACEASTA PERIOADA DE IARNA CENUSIE. SA SPERAM CA VOM RECUPERA BANII INDIFERENT CUM. POATE DOMNUL MANN I-SI VA DESCOPERI LATURA UMANA SI I-SI VA REPARA GRESALA
    DUMNEZEU E MARE SI NE AJUTA PE TOTI DUPA CUM NE E SUFLETUL.

  10. @Duhul Sfant. Eu unul nu mi-as fi ales un pseudonim care sa batjocoreasca cele sfinte, pentru ca dumneata numai sfant nu esti. Te rog fii mai explicit legat de adjectivul care mi l-ai adresat. De ce sunt „tampit prin ce spun”? Legat de chestia existentiala? Daca da, ai demonstrat tocmai ce am spus si iti multumesc.

  11. @Duhul Sfant:

    NU este vina patronului ca sefii lui de departamente nu au stiut sa gestioneze mai bine situatia si ca si-au mintit oamenii din subordine (daca asa au facut, eu nu cunosc situatia d-nului ciacalof).La mine in departament (cel mai mic departament din cadrul firmei) toti au stiut de la inceput, ca nu se stie ce va fi si cand se vor lua banii.In ianuarie se prognoza sfarsitul lui aprilie … dar asta a fost o prognoza, nicidecum o promisiune. Domnul Mann, din punct de vedere al patronului se lupta pentru banii si business-ul lui cu fostii asociati.

    Imi dau seama ca le este greu tuturor care au muncit fara bani, dar sa nu uitam ca oricine a avut posibilitatea sa intre in somaj si macar isi primea niste bani sigur.

    Legat de orele suplimentare, sincer iti spun, am discutat cu multi prieteni, in perioada asta de criza s-a practicat in toate firmele mari, tocmai pentru ca e recesiune mondiala si mai nimeni nu si-a vazut un leu pt. orele suplimentare efectuate, in ideea ca ajuti firma sa supravietuiasca. Pentru mine personal iti spun ca eram la dispozitia companiei oricand. S-a intamplat de nenumarate ori sa primesc telefon duminica dimineata la 4:30 si sa-mi spuna oamenii: „Domnule, e o problema la concasoare.S-a oprit productia!” . Ma imbracam si veneam din Girocului pana la firma sa remediez situatia ca sa n-aibe firma de pierdut. Am lucrat uneori de dimineata de la 8:30 pana noaptea la 2, tot pentru firma. Nu ma plang de acest lucru, pentru ca nu mi-a fost rusine sa lucrez niciodata.

    @alex:

    Pentru a te informa, d-nul Mann a vrut sa ma angajeze cand terminam anul 3 de studii si ma pregateam sa intru in anul 4. I-am spus ca daca are nevoie neaparata, pot sa vin, dar doar part-time.(pe atunci nu stiam nici macar cum sa ajung la Carani, daramite ce inseamna un grup de firme asa mari).Evident ca mi s-a explicat ca nu exista part-time in asa o companie.Atunci am refuzat, deoarece am vrut sa-mi termin studiile. Dupa ce mi-am terminat facultatea si am inceput masterul, am trimis eu cv-ul la firma, in luna decembrie. Pe la mijlocul lunii ianuarie am fost chemat la interviu cu d-na Mann, iar cand m-am prezentat la interviu, dansa nu era in firma si am facut interviul cu d-nul Mann in limba germana. Dupa 20 de minute de discutii, in holul din fata bucatariei de la moara, mi s-a spus „Bine ai venit in echipa!” si astfel mi-am inceput si eu primul job serios ( si nu summer-job) din viata mea. Nu pot sa spun ca am avut rezultate exceptionale la facultate, am fost peste medie oricum. Partea cu tanar stralucit, sper sa se confirme si in continuare daca va fi cazul sa-mi gasesc un post care-mi convine. Daca tu prin asta intelegi o exceptie … asa o fi, nu stiu ce exact vrei sa insinuezi.

  12. cine esti ai curaj sa iti zici numele daca te ti asa de mare sa stim si noi cu cine vb daca erai asa sef mare si mandru si bun ziti numele frate

  13. daca ai avea 4 copii si ar trebui sa-i intretii din salariul sotiei care e angajata la un supermarchet ai gandi si vobii altfel! nu m-ar fi deranjat de loc daca ne-ar fi spus de la inceput :ba boilor nu va dau banii la pastele cailor! dar nu a fost sinceritate! ti-a acordat tie o sansa si ai ramas cu limba scoasa aratandu-ti un os!

  14. curaj pe el? da ce este fraier? daca ai facut facultatea cum ai pseudonimul! este ok:dinte pauza dinte pauza! sa fiti iubiti toti aparatori ai lui mann precum iubeste pamantul grebla!

  15. Grebla acum chiar ma umfla rasul… deci tu ne spui noua ca d-nu in cauza umbla prin facultati si facea recrutari…ca na, nu gasea el oameni si erai tu singurul care putea sa fie „stapanul concasoarelor”. si mai ales prin multele exemple de sefi de departamente semianalfabeti e clar ca au cautat valori. fi barbat si zi al cui copil/nepot esti. lasa-ma cu „d-nul Mann a vrut sa ma angajeze cand terminam anul 3 de studii” Esti penibil! cum a procedat ? a aflat de tine din ziare, de la discovery? esti o somitate in domeniul exploatarilor de piatra? tu auzi ce zici?

    si apropo unde ai depus ma CV-ul la moara? (prin cine vreau sa zic) tu esti constient ca oamenii care citesc aceste comenturi ce incep sa semene cu un blog sunt oameni care au facut si poate mai fac parte din aceasta organizatie? fac pariu ca sunt uluiti. oare de ce copii lor nu au fost invitati la interviu ?

    Rog pe cei care cred sau stiu ca la moara carani se faceau interviuri reale pt angajare sa ma contrazica.

    Si uite asa ai ajuns tu pe merit si fara nepotisme direct sef de departament la firma d-nului Mann 🙂 🙂 🙂 poate ca se terminasera copiii si nepotii si vecinii acolitilor sai.

    te rog nu ma mai sa rad. oricat as incerca nu pot sa te iau in serios domnule sef al celui mai mic departament

  16. Bibesku tu ,daca lucrai cu mine cot la cot la orarul care l-am avut eu si bineinteles si colegii mei si ai fi primit aceasi rasplata, acum ai fi avut niste comentarii chiar mai acide decat ale mele. persoanele tinere erau cautate in special pentru ca puteau fi controlate foarte usor si in general aveu pedigree(intelegi?) ceilalti care au ajuns in ani pe vreo functie neinsemnata nu puteau deranja pe nimeni ca nu aveau acces la informatii.

    in afara „stapanului concasoarelor” mai stii alti tineri de pe bancile facultatii angajatii fara sa fie din parinti campioni?

    eu stiu 10 (cu mine in frunte) care au fost angajati pe alte criterii decat cel al valorii

  17. alex m-am p… pe mine de ras! nu esti normal!dar cat adevar graiesti! se pare ca bibeskul a calact pe grebla si l-a lovit manul! cu un plic

  18. DRAGA BIBESKU mi-am ales pseudonimul acesta petru ca pentru mine dumnezeu este mai presus de orice si nu domnul mann cum credeti voi. te-am facut asa pt ca daca ai privi lucrurile prin ochii unui om simplu care nu a avut ce pune la copii pe masa desi muncea la zeul mann nu ai mai face aceste afirmatii catre niste oameni necajiti. poate uni exagereaza prin ce spun dar credema sunt disperati saracii, copilasii lor nu au nici o vina. da a facut si unele lucruri bune mann pt angajatii dar la raul care l-a facut acum nu-l mai poate privi nimeni in ochi sau sa aibe o discutie cum zici tu cu el.10% bine si 90% rau- echilibreaza tu balanta si atunci vorbele tale vor avea sens.nu esti corect in fata lui dumnezeu prin cuvintele tale batjocoritoare la adresa acestor oameni disperati. ai o aroganta care nu nu-si are rostul in aceasta situatie grava.dumnezeu sa ne ajute pe toti si pe domnul mann sa echilibreze balanta (poate poti sa-l ajuti cumva si tu si atunci i-mi voi cere scuze ca te-am facut tampit).

  19. @anonimul

    Nu ma ascund de nimeni. Numele meu este Mircea Munteanu. N-am zis ca eram sef MARE si niciodata nu am facut pe seful cu nimeni.Toti oamenii cu care am lucrat au fost tratati cu respect, fie ca au fost pe concasoare, fie ca au fost la SP-uri, fie la GPS sau in alt proiect in care am fost implicat.

    @lopata

    Intelege ca dnul Mann a spus de la inceput ca nu se stie, si daca sefii vostrii de sector v-au mintit chiar nu e vina dansului. Probabil daca eram in situatia de a avea 4 copii si sa traiesc din salarul nevestei vedeam altfel lucrurile.Nu e vorba ca sunt aparatorul lui Mann sau inamicul lui Mann, eu faceam un apel la DECENTA si BUN-SIMT in exprimare vis-a-vis de anumite lucruri penale.

    @alex

    Tu expui totul doar cum vrei tu sa para. Normal dnul Mann nu a umblat el personal prin licee/facultati sa caute oameni. Dansul cauta un economist vorbitor de limba germana si i-am fost prezentat drept un potential candidat, atata tot. Vad ca va framanta al cui copil sunt.nici o problema, lamuresc si asta imediat. Tatal meu este doctorul Munteanu de la sectia de Diabet de la spitalul Judetean Timis iar mama mea (care a murit acu 4 ani jumate, deci va rog sa nu imi adresati injurii de )doctorita Munteanu (medic pneumoftiziolog la spitalul nr. 4 Victor Babes si directoare al aceluiasi spital). Chiar daca sunt din „parinti campioni” cum ati numi voi un astfel de caz, pot sa va spun cu mana pe inima, ca tatal meu a aflat ca m-am angajat la d-nul Mann, deabea dupa ce mi-am semnat contractul de munca si nici nu a fost de acord cu decizia mea de a incepe sa lucrez intr-o firma mare de undeva de jos, el avea alte propuneri pentru mine si chiar si in perioada asta, mi-a spus sa plec din firma in ianuarie si sa-mi caut altceva si eu am refuzat in speranta ca se va redresa situatia, dar n-a fost cazul, astfel ca mi-am depus si eu saptamana aceasta demisia. Va spun sincer, ca in cazul meu, n-a avut nici o legatura cine sunt parintii sau asa si ca am muncit enorm de mult pentru firma si datorita acestor lucruri am promovat. Cv-ul l-am trimis direct pe mail d-nei Mann, mail care-l primisem pentru a trimite cv-ul si la aproximativ 3 saptamani – 1 luna am fost contactat de catre cineva de la resurse umane.

    N-am ajuns direct sef de departament, am inceput sa lucrez cand era moara , la biroul desfacere. Nici nu aveam biroul meu, stateam pe un scaun intre diana si colegul meu de pe atunci cristi, si invatam ce trebuie sa fac. Am avut propriul birou deabea dupa ce doamna Elena a intrat in pensie.

  20. nu am ptutut dormi toata noaptea! si atat am plans! intradevar esti un adevarat scenariu de film!cata melodrama !sa dea DUMNEZEU sa nu te dezamageasca niciodata tovarasul ca atunci chiar te vei prabusii de tot !

  21. mirceo…..tu esti baiat bun ma ca te cunosc personal….Forza Poli.
    problema ta e ca esti prea bine crescut.
    amu iti mai dau un sfat ….. in viitor asculta-l pe taicatu ca nu a ajuns el in functia care o are degeaba si nu te mai baga cu sufletul in Mari Holdinguri Multinationale Indistructibile

    bai oamenilor copilu asta ii cerea liber lu Mann personal sa mearga la meciurile lu Poli. ii patimas rau

  22. Alex ma bucur ca ai o parere asa buna despre mine. Sincer iti spun, s-ar putea sa ai dreptate si sa fiu prea bine crescut. Cat despre ironiile d-nului lopata, sincer, ma lasa rece. Eu personal nu ma voi prabusi, deoarece stiu sa lupt si nu mi-e frica sa muncesc.

  23. nu stiu dc va plingeti atita cit timp ati avut salari mari de tot era bine.nimeni nu era obligat sa lureze fara bani dar salarile voastre nu va lasat sa plecati.. eu am lucrat demult la domnul mann si tot asa luam. salarile la 3-4 luni de zile si erau salari de nimica cind era domnul gicu director general si mergeau colegi la el sa ai arate plasa de mancare ca nu are ce manca domnul gicu zicea ca puteti pleca daca nu va convine asa ca nu va mai plangeti atata daca nu era firma ce faceati mure-ati de foame. daca plecati de la inceput acuma deja lucrati la alta firma asa ca linie si gata … viata merge inainte cu mann fara mann dar depinde de voi de fiecare

  24. habar n-aveti voi cine este mann asta, talharul talharilor !
    ‘nainte de 89 era samsar de …pasapoarte , ciripitor la securitate care a excrocat mii de nemti care voiau sa paraseasaca romania comunista. tipul este un gunoi comunisto-securist ca atatia altii tot asa de gunoaie care au profitata din plin de revolutia de la timisoara.mann asta trebuia sa infunde puscaria si atunci dar si acum.si cu siguranta ca va ajunge in puscarie mai devreme sau mai tarziu iar blestemele nemtilor carora le-a jumulit si talharit bunurile si sufletele se vor infaptui. iar voi pacalitii de acum , ca vad ca sunteti tineri, cum il prindeti cum scoateti-i ochii si scuipati-l pana se inneaca pe PORCUL asta fara de neam , care si-a batut joc de munca, visele si tineretile voastre .

  25. eu nu uce dar fam mea da si credeti k e mia bn asa fara mana si k il inchide , acum la nemnti nu mai au oameni ce pune pe masa si cum sa isi plateasca bancile parerea mea mia bn maintit si cu burta plina , ori cum nu a avut angajati ce face cu man dak el ia dat teapa la nemnti, asta e , toti au vrut sa vina nemnti pt ce sa dea afara o ameni si sa nu aibe ce pune pe masa , si ori cum gunoaiele firmei au ramas

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.