Pajul, piaţa şi brandul

Pajul, piaţa şi brandul

3
DISTRIBUIȚI

S-a remarcat pentru modul exemplar în care şi-a îndeplinit misiunea de paj. De paj al preşedintelui PD-L Timiş Constantin Ostaficiuc. alin popovici cu langosiAtât de util a fost la împărţitul abonamentelor de la stadionul Dan Păltinişanu că, în loc de Alin Popoviciu, lumea-l ştia de Alin „Policard”. Ajuns deputat într-un colegiu portocaliu, Popoviciu şi-a descoperit o nouă vocaţie. De a trăncăni în numele partidului pe la televizor. S-a remarcat când cu scandalul Ridzi. Înverşunarea cu care a apărat cauza pierdută a ministresei de la Tineret şi Sport l-au propulsat în echipa de zgomot şi fum portocaliu. Metoda aplicată e simplă – agresivitate la liber şi tâmpenii spuse tare şi categoric de parcă ar fi  învăţăturile lui Schoppenhaeur.


Cel puţin. Când nu-i iasă mai aruncă pe piaţă o vrăjeala ca legea vrăjitoriei.  Şi timpul de antenă-i ca şi asigurat.

La ultima ieşire televizată, a început să prostească poporul cu plimbările sale prin piaţa populată cu mii de alegători înţelegători.  Care, bine-nşeles, aprobă măsurile vizionarului Boc. Cum care piaţă? Piaţa minune din colegiul său. Cea de la Lovrin, care a stabilit culmea licitaţiei în României.  A fost gata înainte ca să se stabilească oficial cine ar trebui să o construiască. Adevărul e că piaţa de la Lovrin defineşte exemplar guvernarea portocalie. Este modelul perfect despre cum se fură statul în interesul partidului stat. Dar Popoviciu n-a suflat vreun cuvânt despre asta. Şi nici despre cum se jefuieşte statul plătind chirii derizorii pentru spaţii  ultracentrale, cu aceiaşi voluptate cu care înfuleci o savarină sau un langoş. De la caz la caz.

În loc de concluzie. Cine este Alin Popoviciu? ” Un produs al preşedintelui Ostaficiuc” (autocaracterizare în faţa colegilor care l-au ales, de curând, prim-vicepreşedinte al PD-L Timiş). Cine este Constantin Ostaficiuc? Un brand al politicii locale care vinde ziarele pentru că au poze cu el pe prima pagină (autocaracterizare făcută într-o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean Timiş).

3 COMENTARII

  1. Am o senzatie de deja-vu. Acum multi ani, un alt brend al politicii locale, acum disparut, in speta Viorel Coifan avea si el un paj, pe nume Vidu Draganescu. La fel de … ca si pitziponcu’ din imagine.
    Si Vidu a fost lansat spre Bucuresti de musiu Viorel, pentru ca dupa aceea sa fie torpilat tocmai cel lansat.
    Brendu Costi a luat-o pe aceeasi linie si va pati lafel. Istoria se repata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.