Stupid!

Stupid!

2
DISTRIBUIȚI

Art. 174. – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: e) în locul unde este instalat indicatorul „Trecere pentru pietoni” sau pe orza pe zebra01 pmarcajele de traversare pentru pietoni ori la mai puţin de 25 m înainte şi după acestea.

E stupidă legea, dar aşa e ea. Stupid e, de altfel, să te dai cu SUV-ul prin oraş şi să-l parchezi, dacă nu la uşa marelui partid cu ochi, atunci pe colţ cu biblioteca judeţeană. Stupid e şi porumbelul care, în faţa mea, a traversat pe zebră şi a facut ca această imagine să devină amuzantă… Sau nu.


Stupid şi foarte naiv sunt eu, cel care, în loc să-mi văd de drum şi de treaba, am revenit parcă să confirm stupida remarcă „fă că numai asta şti să faci”. (E vorba aici de imagini care, deşi banale, deranjează când sunt făcute public). Stupid a fost gestul meu de săptămâna trecută, când am dat o imagine asemănătoare ziarului Ziua de Vest. Am încercat mai multe variante de a închide acest stupid pe alocuri comentariu şi am ajuns la o şocantă concluzie. Fiecare cu stupiza măsii! Pentru că vrem, nu vrem, aşa suntem construiţi şi nimic nu ne va putea schimba. Stupid!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.