ZIcu soare, fără soare

ZIcu soare, fără soare

1
DISTRIBUIȚI
ianis zicu(numarul4) primul antrenament la fc timisoara01 pCu numărul 4 pe chiloţi şi cu aceeaşi notă la prima impresie lăsată de profesionistul Zicu Ianis în prima conferinţă de presă a acestuia în alb-violet, Poli atacă noul campionat fără prea mari idealuri. Poate acela de a vorbi mai mult şi mai coerent pe teren şi nu în afara lui.


Aşa cum finanţatorul echipei a făcut-o şi în săptămâna care a trecut, într-un fel care nu mai are nevoie de nici un comentariu -”duşmanii cei mai dificili sunt plan local. Cei mai periculoşi şi cei mai dificili. Au distrus echipa o dată şi vor să o mai distrugă încă o dată. Să scrieţi exact aşa – mă doare-n pulă de ele (CFR Cluj şi Unirea Urziceni,n.a). Aşa să scrieţi.În puţă, dacă nu puteţi scrie altfel. În puţulică, la ce duşmani am eu pe plan local în Timişoara, la ce duşmani are clubul pe plan local. Vor să distrugă clubul. Ce pot să-mi facă mie? Să-mi ia caii de la bicicletă?”
În rest, să sperăm ca pateticul imn „ZI cu soare, fără soare” va reuşi să mobilizeze echipa. Şi că duşmanii se vor simţi ruşinaţi de gândurile lor vopsite în alb-roşu, roşu -albastru sau portocaliu. Şi că durerea în organ a „elefantului” se va atenua. Pentru că, păstrând un echilibru între proporţii, durerea-n pula de elefant trebuie să fie ceva insuportabil. Hai baieţii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.