Câţi bani am luat de la UE pentru şosele?; ce pregătesc asistenţii?;...

Câţi bani am luat de la UE pentru şosele?; ce pregătesc asistenţii?; unde ar trebui să se mute ţiganii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1935750696">

În ultimii trei ani, România a încasat peste 30 de milioane de euro din cele aproape 5 miliarde de euro pe care Uniunea Europeană ni tigani franta 1i-a dat pentru infrastructură, scrie Incont.ro.

Zeci de asistenţi medicali din secţiile de neonatologie vor să-şi părăsească locurile de muncă din cauza imposibilităţii de a-şi desfăşura activitatea în condiţii decente, în absenţa unui normativ de personal adecvat, anunţă Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România, citat de Mediafax.

Politicianul francez, Bruno Gollnisch sugerează că ţiganii ar trebui să se instaleze în piaţa „Sfântul Petru din Vatican”, în replică la apelul lansat de Papa Benedict al XVI-lea de a ocroti „legitima diversitate umană”, care a fost interpretat ca o dezaprobare a politicii franceze privind expulzările, relatează AFP.

Rezerva Federală, banca centrală a SUA, refuză să dezvăluie detaliile împrumuturilor de urgenţă acordate instituţiilor bancare în timpul crizei financiare, notează Adevărul.

Flemming Rose, redactorul de la departamentul de cultură al cotidianului danez Jyllands-Posten, a anunţat că va publica din nou caricaturile controversate ale profetului Mahomed, de această dată într-o carte, relatează Antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.