Actele la control!

Actele la control!

4
DISTRIBUIȚI

parcare 1 pDin ianuarie ne vom distra cu Poliţia Comunitară.


Care va putea să-şi facă de cap, interpretând Codul Rutier în funcţie de frustrarea pe care au acumulat-o purtătorii de Glock de-a lungul timpului.  Pe care şi l-au umplut  făcând cele mai ingrate munci în „interesul comunităţii”: paznici în intersecţii, controlori de bilete,vânători de biciclişti prin Unirii. Actele la control!

4 COMENTARII

  1. de distrat ne vom distra dar……….nu toti vor avea voie sa faca pol rutiera ci doar cei care vor lucra 1 an impreuna cu pol rutiera…..si ca de obicei,contestati domnilor amenzile ca sunt de castigat !comunitarii nu sunt altceva decat niste paznici frustrati !

  2. un jeg de institutie!politie particulara a lui Ciuhandu! tocatoare de bani nimic mai mult !condusa de retardati mintal.RUSINE PRIMARIEI CA ACCEPTA SPONZORIZAREA ACESTEI PSEUDOPOLITII!!!!!!

  3. Politia comunitara este de fapt un creator de imagine a Primariei Timisoara. Are parti bune dar consider ca aparitia lor in emisiunile Analog Tm este doar continuarea imaginii primariei. Chiar credeti ca se vor face fata la cat si-au intins plapuma? Ei sunt ineficienti in 60% din oras. La o solicitare dansii raspund cu statistici pe email, ori de la ei se doreste combaterea fenomenelor negative semnalate. Atata timp cat fenomele ce ii ating persista in oras inseamna ca sunt ineficienti. Multi din ei nici paznici de noapte nu i-as fi angajat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.