EXCLUSIV Realitatea TV Timişoara, fără director

EXCLUSIV Realitatea TV Timişoara, fără director

1
DISTRIBUIȚI

Staţia din Timişoara a Realitatea TV va rămâne fără şefi în perioada imediat următoare. Directorul staţiei Sorin Kosz a demisionat, sorin kosz 1 purmând ca în următoarele două săptămâni să predea ştafeta.


Deocamdată nu se ştie cui. Plecarea lui Kosz intervine pe fondul gravelor problemele financiare cu care se confruntă postul lui Sorin Ovidiu Vântu. Aceasta este cea de a doua plecare în ultima lună, după ce de la 1 august a părăsit Realitatea TV Timişoara şi producătorul general al ştirilor, Bujor Popa, care a preferat să se ocupe de un business privat, decât să stea pe bani puţini şi stres maxim la RTV. De asemena, din cauza scăderilor de salarii şi a întârzierii banilor, au plecat în ultima perioadă şi alţi membrii ai echipei redacţionale. Sorin Kosz a fost, înainte de a ajunge în trustul lui Vântu, publisherul săptămânalului Bănăţeanul şi ulterior publisher al cotidianului Gândul. Kosz a confirmat informaţia referitoare la plecare, dar a refuzat să facă alte comentarii.

1 COMENTARIU

  1. dragos cat sorin nu are nici o oferta ,ar cam trbui sa te gandesti serios sa-l aduci in acest brand care incet incet va deveni o treaba de profesionisti….zic eu:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.