Când ne întoarcem la vremurile bune?, ce boală loveşte studenţii?, cine a...

Când ne întoarcem la vremurile bune?, ce boală loveşte studenţii?, cine a inventat maşina fără şofer?

1
DISTRIBUIȚI

bereRomânii vor mai pierde încă doi ani până se vor reîntoarce la nivelul de trai de acum trei ani, iar Produsul Intern Brut  pe locuitor va reveni în România la nivelul din anul 2008 abia în 2013, potrivit estimărilor FMI, citate de Jurnalul Naţional.

Românii cumpără de două ori mai puţine bijuterii, decât înainte de criză, a declarat preşedintele executiv al Federaţiei Metalelor şi Pietrelor Preţioase şi Semipreţioase Diamond-Gold, Mihail Pacioianu, conform Gândul.

În ultima perioadă, tot mai mulţi studenţi renunţă la mâncare pentru a rezerva caloriile aferente alimentelor alcoolului, alcoorexia fiind considerată de medici la fel de gravă ca anorexia şi bulimia, tulburări de alimentaţie întâlnite foarte des în cazul tinerilor preocupaţi de greutate, notează Adevărul.

China a preluat şefia clasamentului celor mai rapide supercomputere, dupa ce  a fost prezentat supercomputerul Tianhe-1A care e cu 40% mai performant decat gigantul american ce a detinut pana acum primul loc, noteaza CNN.

O echipă de cercetători italieni a străbătut 13.000 de kilometri, de la Parma la Shanghai, în maşini care se conduc singure -vehiculele îşi calculează singure distanţele şi detectează obstacolele de pe şosea.


scrie Incont.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.