Cât costă să compari preţurile?, la ce nu renunţă puterea?, care e...

Cât costă să compari preţurile?, la ce nu renunţă puterea?, care e profilul angajatului român?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1641359074">

Românii vor putea să compare, din 2011, preţul produselor din magazine pe un site specializat care va „stoarce“ de la buget două preturimilioane de euro, deşi a fost anunţat de Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, ca un proiect cu costuri minimale, scrie Adevărul.

Dezbaterea Strategiei de Apărare în comisiile de specialitate ale Parlamentului a fost blocată din cauza divergenţelor intervenite în interpretarea votului dat referitor la eliminarea din document a prevederilor legate de campanile de presă, parlamentarii PSD si PNL părăsind sala după ce PD-L a susţinut că s-a aprobat menţinerea, informează Mediafax.

Jumătate dintre angajaţii români spun că sunt stresaţi la locul de muncă, o treime lucrează peste program, iar unul din cinci se declară copleşit de volumul de muncă, arată un sondaj al Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii, citat de Evz.

Peste 32% dintre români spun că pe lista produselor de folosinţă îndelungată cumpărate în ultimul an se numără un telefon mobil, urmat de televizor, potrivit Gândul.

Crearea unei TVA la nivel european este una dintre soluţiile propuse astăzi de Comisia Europeană prin care încearcă să creeze noi resurse financiare pentru bugetul Uniunii Europene, anunţă AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.