Ce au hackerii şi Ministerul Finanţelor în comun?, cu cât bate România...

Ce au hackerii şi Ministerul Finanţelor în comun?, cu cât bate România Suedia la taxe?, care este preţul record al aurului?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1911974762">

aurMinisterul Finanţelor Publice a fost folosit de hackeri pentru un atac de tip phising, trimiţând mai multor instituţii şi societăţi comerciale un e-mail prin care erau înştiintaţi despre faptul că au de primit o rambursare de impozit şi să acceseze un link pentru completarea unui formular, conform Evz.ro.

În România, o companie plăteşte anual 114 taxe faţă de numai două, în Suedia, iar firmele înregistrate în statul nord-european plătesc un impozit „corporatist” (care include taxa pe profit, contribuţiile sociale, TVA şi impozitele pe proprietate) şi acciza pe combustibil, conform unui studiului „Paying Taxes 2010”, editat de Banca Mondială, notează Gândul.

Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor a adoptat cu unanimitate de voturi, un raport de respingere pentru iniţiativa deputatului PDL Silviu Prigoana privind trecerea presei scrise şi online sub incidenţa Consiliului Naţional al Audiovizualului, anunţă Agerpres.

Cotaţia aurului a urcat la un nou nivel record, peste 1.325 de dolari, în contextul deprecierii dolarului în raport cu euro, volatilitatea de pe pieţele valutare susţinând interesul investitorilor pentru plasamente în aur, transmite Reuters.

Toshiba a creat un TV HD, denumit Regza GL1 Series, cu un ecran din cristale lichide, care nu mai are nevoie de ochelarii pentru vizionarea 3D, potrivit Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.