Dâre pe asfalt

Dâre pe asfalt

3
DISTRIBUIȚI

sindicate protest jp 1 pI-am  văzut în faţa Partidului Democrat şi apoi la UDMR. Nemotivaţi, neserioşi, cu zâmbetul pe buze uneori,vorbind la telefoane scumpe. Cu aceleaşi pancarte antisistem, din care sistem chiar ei fac parte, încercând să dea un semnal cum că nu le e bine.


Eu sunt de părere că e bine. Am văzut zilele trecute o umbră de om, angajat la stat, care a încetat de mult să mai existe ca profesionist, deşi are o meserie foarte frumoasă, într-un loc de invidiat. Apăraţi de sindicate şi de tot felul de legi tembel făcute, foarte mulţi dintre cei care astăzi protestează îşi merită soarta cu vârf şi îndesat. Au încetat de mult să-şi mai pună problema performanţei şi a lucrului bine făcut. Sper la ziua în care ca fotograf să văd şi să pot să nu ascund realitatea printre nişte dâre pe asfalt. Îmi doresc şi în România proteste similare cu cele ale celor minţiţi la Budapesta, Belgrad, Atena sau Paris. Ca semn al intrării în normalitate a relaţiei sindicate -guvern. Până atunci, spor la sporuri!

3 COMENTARII

  1. Faina poza.
    L-ai surprins pe „omu’ nou” (al lui mos ceasca) intr-un mod cu adevarat profesionist.
    Dupa ce-l recunosti? Plasa il da de gol. Plasa pe care o poarta tot timpu’, poate se baga ceva la alimentara de la colt, este simbolul lui. I-a ramas in reflex purtarea plasei, chiar daca acum are tot ce-si doreste la hipermarket, cand pleaca de acasa, insfaca o plasa, „poate nu se stie”.

  2. Ma tot gandesc daca e ok sa ma expun asa aproape gratuit in fata celor care se vor regasi in aceste cateva randuri si care maine, inaintea pauzei de masa sau de frecat balustrada la o tigara si la o cafea, vor posta abject sub anonimat (binenteles) un comentariu care sa lase cititorului echidistant o senzatie de indoiala asupra imaginii si a starii pe care am incercat-o in momentul in care am participat la acest „Protest spontan”. Este a nu stiu cata – suta- frustrare, ca nu putem avea aproape nimic profesionist facut in tara asta.Pentru cei pentru care aerul conditionat sau lipsa cafelei din birou e o problema …http://blogs.reuters.com/blog/archives/8068

  3. Spontan? Aiurea-n porumb.
    Problema ca sunt foarte putine (tot ma putine) lucruri profesioniste in tara asta.
    Referitor la poza, chiar mi-a placut cum l-ai prins pe omu’ cu plasa.
    Referitor la prfesionalismul omului care lucreaza la stat, este mult de discutat. Iar oricum nu cred ca am da dovada de obiectivitate. Toti avem prieteni sau dusmani care lucra la in sistemul bugetar si judecam sistemul dupa ce cunoastem, fara a da dovada de obiectivitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.