De ce acuză Isărescu guvernul?, ce salariu minim în România acceptă FMI?,...

De ce acuză Isărescu guvernul?, ce salariu minim în România acceptă FMI?, cât vorbesc bancherii la telefon?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-140068263">

euro  sulGuvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este de părere că autorităţile dau dovadă de incoerenţă pentru că la trei luni după majorarea TVA au loc discuţii despre o reducere a acestei taxe, pentru ieşirea din criză, scrie Gândul.

Populaţia trebuie informată că energia regenerabilă este extrem de costisitoare, spune Asociaţia Furnizorilor de Energie din România, care avertizează că facturile la energia electrică ar putea creşte cu 6% anul viitor, întrucât mai multe parcuri eoliene vor fi puse în funcţiune, potrivit Adevărul.

Fondul Monetar International a transmis Guvernului că nu poate accepta pentru anul viitor o majorare a salariului minim pe economie mai mare de 650 lei, sub nivelul de minim 700 lei avansat în discuţii de reprezentanţii Executivului, au declarat surse participante la discuţii citate de Mediafax.

Angajaţii din bănci vorbesc într-un an la telefon în medie de circa 900.000 de euro, potrivit unei analize realizate pe baza facturilor ce aparţin unui număr de patru mari instituţii de credit din România, care acoperă prin serviicile lor aproximativ 21% din piaţa, notează Incont.ro.

Un om de afaceri din oraşul german Dormagen este acuzat, împreună cu şapte apropiaţi ai săi, de evaziune fiscală în cazul angajării a circa 1.000 de măcelari, majoritatea din România, prejudiciul total estimat de anchetatori fiind de 14 milioane de euro, relatează Deutsche Welle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.