De ce e avertizată România de CE?, la cât au ajuns pierderile...

De ce e avertizată România de CE?, la cât au ajuns pierderile băncilor?, cine a mai intrat în faliment?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1355558559">

Reprezentanţii CE au avertizat autorităţile române, în urmă cu câteva zile, că aplicarea OUG 50/2010 la contractele în derulare ar falimentputea fi interpretată ca o încălcare a prevederilor din tratatul de aderare şi astfel ar putea declanşa procedura de infringement, au declarat surse oficiale pentru NewsIn.

Guvernul pregăteşte un proiect de lege care să prevadă vânzarea, în timp, de către Regia Patrimoniului de Stat (RA-APPS), a majorităţii imobilelor deţinute în portofoliu, instituţia urmând să rămână în administrare doar cu locuinţele de protocol destinate înalţilor demnitari, scrie Hotnews.ro.

Pierderile la nivelul sistemului bancar au urcat cu 240,5 milioane lei în trimestrul al treilea şi au ajuns la 474,5 milioane lei (110 milioane euro) la sfârşitul lunii septembrie, însă băncile mari au încă rezultate pozitive, conform Gândul.

Un număr record de persoane, mai mult de 12.500, au participat la maratonul ce a marcat aniversarea a 2500 de ani de la prima cursă ce a inspirat varianta moderna a maratonului, parcurgând acelaşi traseu pe care mesagerul Pheidippides îl străbătea în urmă cu 2500 de ani, informează BBC.

Imperiul hollywoodian Metro-Gold win-Mayer (MGM) – pe platourile căruia au fost turnate pelicule celebre precum „Revolta de pe Bounty”, „Vrăjitorul din Oz” sau seria „James Bond” – se află în faliment din cauza unei datorii de peste patru miliarde USD, scrie Gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.