EXCLUSIV Cum reacţionează un hoţ prins în flagrant VIDEO

EXCLUSIV Cum reacţionează un hoţ prins în flagrant VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

Un individ care a furat geanta unei cliente aflată în parcarea magazinului Praktiker din Timişoara, vineri după amiază, a fost prins de hot  praktiker 1 ptrecători în timp ce încerca să fugă cu prada. „Geanta era pe scaunul de lângă şofer. Aveam toate cardurile, actele, banii. Uşa era închisă. Eu îl ajutam pe soţul meu să pună nişte plăci pe maşină. A deschis portiera, a luat poşeta şi a fugit”, a povestit victima. Soţul acesteia a luat-o la fugă după hoţ care a încercat să dispară cât mai repede din parcare. Ghinionul lui a fost că a dat peste câţiva trecători care au auzit strigătele disperate ale femeii şi au pus mâna pe hoţ. Văzându-se încolţit, acesta a aruncat geanta din mână.


 Imobilizat, individul a încercat de mai multe ori să se smulgă din mâinile oamenilor, dar fără succes. Hoţul cu tupeu a încercat să se scuze că nu a făcut nimic, spunându-i victimei că „nu ţi-am umblat în geantă”. Suspectul a încercat toate metodele să scape „nu am furat”, „am acte de nebun la mine, iau medicamente” sau „vă dau în judecată că aţi fugit după mine”. Fără succes deoarece a fost preluat, în câteva minte, de un echipaj al secţiei 5 Poliţie. Individul a fost identificat ca fiind Augustin Kiritza , în urmă cu câteva luni acesta fiind arestat tot pentru furturi. VEZI VIDEO CU REACŢIILE HOŢULUI.

8 COMENTARII

  1. gagica e nebuna !
    ASA FACE INTOTDEAUNA CAND VEDE UN TIP TANAR SI VREA SA-L AGATE. INCEPE SA ZBIERE CA I SE FURA POSETA SI PROSTII PUN BOTU. DE FAPT EA PUSESE OCHII PE BAIAT SI VOIA SA-L …. SI LU ALA NU I-A PLACUT DE BABA OCHELARISTA .CLAR ?

  2. „care a ăncercat să dispară” mama lui de limba romana….cine a scris articolul asta? Femeia de serviciu de la o scoala filipineza?

  3. de ce se fura de ce se da in cap la oameni …
    e de vina sistemul din romania… de ce pleaca toti romanii in afara sa lucreze sau sa fure… ptr ca la noi cei ce ne dau legi dupa care sa traim dorm pe scaunele din propriile functii….
    cand o sa auzim si noi ” un german sau un american ,italian, etc a dat unui roman in cap si i-a furat toti banii”
    va zic eu NICIODATA…. chiar credeti ca ala care a furat geanta femeii avea ce pune pe masa? poate da poate nu..
    isi merita soarta …la bulau sa se duca dar trebuie pus un semn de intrebare de ce suntem noi cap de serie nr 1 la capitolul furturi… si de ce suntem asociati cu tiganii…. respect romania o tzara de rahat dar tzara in care m-am nascut si nu pot sa ascund asta…

  4. Mai oameni buni voi observati cum micimanul din fundal cu camasa rosie si cravata sta ca boul si se uita, era cu loganul de BGS , astia ce p…a mamii lor fac de fapt, iau banii de la primarie degeaba!

  5. bine ca l-au prins, si pacat ca nu i-a si tras vreo doua femeia 🙂
    astia trebuie batuti bine sau impuscati pe loc.

    de aia de la BGS din spate, mai mare rusinea.
    se uita ca idiotii, si asteapta sa treaca cele 8 ore de munca….ca doar sunt destui prosti care cotizeaza si pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.