În cine mai au românii încredere?, ce strategie au băncile?, de ce...

În cine mai au românii încredere?, ce strategie au băncile?, de ce intră universităţile-n criză?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1164269394">

Pompierii, Biserica şi Armata sunt instituţiile în care românii au cea mai mare incredere,  la polul opus aflându-se Preşedinţia, pompieri 2 pParlamentul, Guvernul şi partidele politice, potrivit unui sondaj realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), la comanda Pro Democraţia, citat de Mediafax.

Strategia bancherilor, aşa cum reiese din dobânzile practicate, este de a credita firmele şi de a încetini şi mai mult acordarea împrumuturilor către persoanele fizice, scrie Gândul.

În mările şi oceanele lumii trăiesc cel puţin 250.000 de specii, cu 20.000 mai multe decât era cunoscut până în prezent, arată un recensământ al vieţii marine, notează Evz.

Numărul din ce în ce mai redus al absolvenţilor de liceu, concurenţa serioasă făcută de facultăţile din Occident şi dificultăţile financiare pe care le au studenţii aruncă universităţile româneşti în cea mai mare criză din ultimii 20 de ani, potrivit Gândul.

Aproape 3.000 de milionari din Statele Unite ale Americii au beneficiat de ajutoare de şomaj în anul 2008, după ce ţara a intrat în criză, conform Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.