Unde pleacă multinaţionalele?, ce ascund ungurii?, câţi bani aduce impozitarea băncilor?

Unde pleacă multinaţionalele?, ce ascund ungurii?, câţi bani aduce impozitarea băncilor?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-641444054">

Multe companii multinaţionale sunt interesate să-şi relocheze activitatea de producţie din România în Moldova, datorită costurilor Businessreduse cu forţa de muncă şi a celor de operare, a declarat Ministrul Economiei din Republica Moldova, Valeriu Lazăr, citat de Mediafax.

Accidentul industrial din Ungaria a dus la distrugerea întregului ecosistem al râului Marcal, iar autorităţile de la Budapesta nu au transmis încă României informaţii cu privire la substanţa poluantă şi la cantitatea ei, scrie Jurnalul Naţional.

Cel mai recent studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii situează şcolile din România pe locul doi în lume , într-un clasament ce cuprinde 37 de ţări, în ceea ce priveşte percepţia violenţei în şcoli, notează Gândul.

Guvernele statelor din cadrul Uniunii Europene ar putea aduna, cumulate, până la 25 de miliarde de euro, bani proveniţi dintr-o taxa suplimentară asupra profiturilor băncilor şi remuneraţiilor bancherilor, potrivit Adevărul.

Centrul de cercetare deschis in 2007 de Nokia in parteneriat cu Universitatea de la Cambridge studiaza inovatii interesante pentru gadgetul mobil al viitorului, senzorii chimici care imita mirosul si pielea electronica, conform Incont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.