Comisarul Mureşan: „sunt victima unei obscure organizaţii iniţiatice” UPDATE 1 Decizia Tribunalului...

Comisarul Mureşan: „sunt victima unei obscure organizaţii iniţiatice” UPDATE 1 Decizia Tribunalului Timiş

14
DISTRIBUIȚI

Cu un şirag de mătănii în mână, comisarul Ioan Mureşan de la Garda Financiară, a început să strige că este victimă de cum a ajuns pe ioan muresan comisar gf 1 pholurile Tribunalului Timiş, unde, astăzi, s-a judecat recursul împotriva mandatului de arestare preventivă emis pe numele său de Judecătoria Timişoara. Mureşan a fost pus sub acuzare de DNA Timişoara pentru şantaj, după ce comisarul a făcut presiuni asupra unor comercianţi să-şi plătească datoriile către o altă societate comercială, ameninţându-i că altfel îi va sancţiona pentru neregulile descoperite în urma unui control pe care l-a făcut de unul singur. ” Sunt victima unei obscure organizaţii iniţiatice”, a răcnit acesta, reluându-şi anunţul şi în sala de judecată, unde a mai adăugat că „am certificat de securitate naţională”. S-a liniştit doar când judecătoarea a cerut să fie păstrată ordinea în sală. A aşteptat vreo trei ore să-i vină rândul şi să-şi  spună propria versiune.

„Acel monetar nu mai avea nici o valoare a doua zi, deci nu putea fi vorba de nici un şantaj. Am funcţionat 17 ani în cadrul Gărzii Financiare. În ultimii doi ani am avut peste 80 de sesizări penale, cu multe lucrări împreună cu DNA. Acum lucram, printre altele, la o lucrare a DNA Bucureşti legată de grupul de firme Fengmeier şi la un alt caz legat de firmele cetăţeanului Capitanio Claudio Pasquale.


Acesta este prieten cu denunţătorul Farcaş. Dacă vroiau să mă îndepărteze, trebuiau să găsească altă modalitate, nu aceasta, cu aşa zis-ul şantaj. Dacă sunt vinovat, îmi suport sentinţa cu demnitate şi onoare, dar acum este vorba de libertatea mea. S-a încălcat legea şi m-au denigrat la nivelul României şi Europe. Sunt membru UEFA de 16 ani”, a susţinut comisarul Ioan Mureşan, fost arbitru şi actual observator al FRF. Apărătorii acestuia au atacat din toate poziţiile dosarul DNA. Avocatul Florin Kovacs a susţinut „procurorii plâng pe umărul unui datornic la stat şi a unui ţepar de notorietate. Nu s-a pus niciodată problema unui folos injust pentru domnul Mureşan, deci unde este infracţiunea de şantaj? În cazuri celebre, precum cel al judecătorului Costiniu sau al prim-procurorului Zamfirescu, acuzaţi de fapte grave de corupţie, s-a decis cercetarea acestora în stare de libertate pentru că nu prezintă pericol public. Mureşan, care este comisar de Gardă Financiară, este un pericol? Are un certificat ORNIS de acces la informaţii clasificate”. Celălalt apărător, avocatul Fanu Moca a supralicitat, afirmând că „schimbarea de la infracţiunea de abuz în serviciu la cea de şantaj s-a făcut doar pentru a se putea solicita arestarea preventivă. Aşa, putem să ne trezim că procurorul cere schimbarea încadrării juridice în genocid”.

Procurorul DNA a replicat tăios, afirmând că „mă aşteptam la mai multă bună credinţă din partea avocaţilor apărării. Martora din acest moment Sârbu i-a cerut inculpatului să recupereze aceea sumă. Comisarul Mureşan şi-a pus la dispoziţia unei persoane atribuţiile pe care le-a primit pentru a apăra statul. Inculpatul nu a avut de gând niciodată să dea o amendă pentru cele constatate”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Tribunalul Timiş a admis recursul, decizând cercetarea în stare de libertate a lui Mureşan, care a primit interdicţia de a părăsi România.

14 COMENTARII

 1. Comisaru’ Muri cred ca a luat’o pe ulei. In decembrie 1989 unu ca si el, striga la Targoviste ca este victima unei conspiratii internationale.
  Cam fortata asemanarea, dar merge.
  Acest „mihaeladragosteamea” al finantelor timisene invoca o conspiratie unita in jurul ideii, singure dar fixe, ca cineva ii doreste raul. Mai ramanea de invocat faptul ca patroana santajata ar purta in pantece pe Satan si ca el Arhanghelu’ Muri a venit sa salveze lumea.
  O intrebare: Cum alegi un comisar corupt de la Garda Financiara? Raspuns: La intamplare.
  Muri invoca numele unui obscur afacerist italian, Claudio Pasquale Capitanio, care cica i’ar dori raul. Ce nu spune Muri este faptul ca in anii 2004 – 2008, era vazut foarte des in compania acestuia, pe diverse terase timisorene sau in diverse localuri, unde se intretineau cordial si amical.
  Intradevar, acest Capitanio a desfasurat activitati imobiliare, de consultanta si alte asemenea in Timisoara. Capitanio este celebru in bransa pentru vanzari succesive de imobile in acceasi zi, suma crescand de la un contract la altu’. Dar Muri stia foarte bine aceste matrapazlacuri, fiindca a controlat multe din aceste societati si a inchis de multe ori ochii datorita faptului ca Brendu’ si slugile lui sunau si isi traficau influenta.

  In alta ordine de idei si eu cred ca locul lui Muri nu este in arest ci la balamuc. Si cum avem doua in judet, la Jebel sau la Gataia, las la latitudinea unui doctor alegerea locului de tratament.
  A invoca asemenea motive – existenta unei conspiratzi, influenta unui amarat de tzepar italian (dat disparut din Timisoara chiar de conationali de’ai lui) si alte asemenea brasoave, teatrul scurt cu mataniile, invocarea unei functii din fotbalul romanesc (si el la fel de corupt si gaunos ca si Garda Financiara) de arbitru si/sau observator ce nu au legatura cu „santajurile si traficurile” de influenta – mi se pare ca tine de domeniul patologicului. Mai lipsea sa se afiseze cu o cravata violet care sa’l apere de cel Rau si invocarea faptului ca este membru al vreunei organizatii pseudo’masonice si ca este coleg de loja cu Sarkozy, Merkel, Obama si Hu Jintao, si tabelul clinic ar fi fost complet.

  „”De fapt, adevarul este in alta parte. La Dinu Patriciu este adevarul gol golutz, asa cum mi la relevat neste aburi inhalati pe marginea Baltii Verzi. De fapt, astazi Dinu Patriciu speriat ca Muri (prieten de’al lui din copilaria capitalismului) ramane inchis pentru 30 de zile, l’a trimis la Timisoara pe sluga lui, Catalin Predoiu, intr’o misiune de comando comandat cu scopul de a face tot posibilul ca Muri sa fie liber. Daca nici aceasta chestiune n’ar fi reusit, atunci in fata politiei, prefecturii si in alte locuri cheie ar fi fost adusi copii de scoala (ca la Hunedoara) care sa strige si sa poarte pancarte: „Frii Muri”. Iar daca nici aceasta stratagema n’ar fi reusit, atunci printr’un gardian de bine i s’ar fi strecurat o sticluta cu ceva care sa miroasa ca benzina dar sa nu arda, iar Comisaru’ Muri sa ameninte ca’si da foc pentru ca Justitia din Romania nu este libera si judeca dupa cum dicteaza Mafia internationala. RUSINE, DINU PATRICIU!””

 2. aburici de mehala nu crezi ca cineva (Ionel Olari) ii doreste raul
  Printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Ionel Olari a fost eliberat din arest. Imediat după eliberare, el a fost reangajat la Garda Financiară pe postul de comisar. Olari este acum coleg cu foştii săi subalterni.
  Potrivit motivării de la arestare, în perioada în care conducea Garda Financiară, Olari i-a certat pe comisarii Dan Ioan şi Mureşan Ioan pentru că au „îndrăznit” să-i controleze pe escrocii de la Radisson şi să-i amendeze cu 25.000 de lei. „Când s-au întors la sediul Gărzii Financiare le-au fost cerute explicaţii de către inculpatul Olari Ionel în legătură cu temeiurile care au generat efectuarea controlului”, arată motivarea de la arestarea lui Olari.
  Victimele escrocilor, dezgustate
  Păgubiţii Radisson sunt dezgustaţi de reocuparea funcţiei de Olari. „În loc să fie sncţionat a fost repus pe funcţie. Din mare incuplat şi arestat a ajuns comisar la Garda Financiară. Din păcate aşa merg lucrurile la noi”, a spus preşedintele Asociaţiei Păgubiţilor Radisson, Denisa Stoienescu.

 3. Muresan are dreptate cand sustine ca in spatele problemelor lui de afla un „greu” fiindca, se stie bine, e aproape imposibil sa te atingi de un comisar al Garzii financiare care, pe deasupra, mai e si dinamovist. Oricum, poate sa stea linistit, nu exista in Romania cineva suficient de „greu” care sa doboare un corupt (N.B:in Justitia romana, bineinteles)

 4. @Sandu
  De justitia romana io sunt lamurit. Noroc cu justitia divina ca mai rezolva cate una alta. Ipochimenu’ de Dan Ioan, partener de santajuri si furaciuni al lu’ Muri, anu’trecut a suferit un atac de cord sau cerebral, nu mai tin minte egxact. Era cat p’aci sa dea coltu’ si zau daca mi’ar fi parut rau.
  Daca astia doi de care zici au fost la Radisson si au dat amenda, inseamna ca au actionat la ordinele cuiva mai inalt decat Olari.
  Pararea mea este ca Muri a fost eliberat datorita faptului ca unora le era frica de ce ar fi putut da Muri pe goarna.

 5. Postez si aici acest comentariu cu speranta ca nu voi plictisi, dar sper sa ajunga la cunostinta ipochimenu’lui postac de la articolul anterior referitor la Comisaru’ Muri.
  @DINU BARBU, BARBU, DINU, dinubarbu2
  V’am insiruit pe totzy desi dupa scriitura anagramata se vede ca este vorba de o singura persoana.
  Parerea mea este ca persoana care a scris postarile are multe suferintze de natura hormonala, cerebrala si nu numai. Dar sa le luam pe rand.
  In primul rand, postarea lu’ je nu s’a dorit a fi o jignire la adresa dlui. avocat Florin ex-Florea Kovacs. A’l pune pe dl. avocat Florin ex-Florea Kovacs intr’o galerie care cuprinde doua personalitati ale lumii stiintifice, Euclid si Janos Bolyai, eu personal consider ca este un motiv de mandrie.Chiar si sa fi comparat in antiteza cu acestia este mare lucru. Euclid si Janos Bolyai au pus bazele unor ramuri ale matematicii. Io personal sper din tot sufletul ca dl. avocat Florin ex-Florea Kovacs sa puna si el bazele unei ramuri a dreptului. Sper din tot sufletul ca o ramura a dreptului (sau stangului!) din Romania sa’i poarte numele. Da’ unde nema putirintza, ce mai chichirez galceava.
  In alta ordine de idei, ipochimenu’ care a postat cele patru comentarii ma confunda cu „sefu’ garii din Beclean”. Io nu am avut procese cu Otiman, Malin Bot si alte personaje din Timisoara, care sa fie reprezentate de dl. avocat Florin ex-Florea Kovacs. Tatal meu a fost martor intr’un singur proces, cand vecinu’ nostru din Mehala (deportat in Baragan) l’a rugat pe tata si pe je sa venim martori ca omu’ sa obtina ceva despagubiri morale pentru faptu’ ca a fost deportat in Baragan si noi sa spunem cate animale o avut el in curte, atunci in Ziua de Rusalii cand o venit rosii sa’l salte. Este singura data cand al Batran a calcat in Trebunal, deci chestiunea cu tatal care sa ateste ca am oaresce probleme de sanatate mintala pica. Acuma stii ca este o vorba: Nu vorbi de funie in casa spanzuratului. Ca io imi aduc aminte ca un tata al unui personaj cunoscut a fost destul de des prin Dicasterial, acuzat fiind de furt de energie electrica din reteaua nationala de trensport. Eu stiu ca tata este pentru oricine pe lumea asta, un model demn de urmat si o persoana cu care toti ne laudam, din frageda pruncie (cand ii amenintam pe ceilalati care ne chinuie ca o sa’l spunem la tata care o sa’l bata) pana la adanci batraneti. Inteleg ca aceea persoana care s’a trezit cu asemenea grave acuzatii aduse parintelui sau, a suferit un soc mare. Este de inteles dar nu si de iertat.
  Intr’adevar, personaju’ postac (limbajul il califica pentru asemenea adresare) are dreptate cand face inventaru’ scolilor mele. Recunosc cu mana pe inima, am cu doua clase mai mult ca trenu’, adica am absolvit patru clase primare. Ca dupa aia a trebuit sa merg la munca, la taiat trestie pe Balta Verde. Dar faptu’ ca pot scrie citet si cursiv, ma scoate din categoria analfabetilor (cred io). Alvin Toffler spunea ca in secolul XXI (douazecisiunu scris cu numarale romane) analfabet va fi aceea persoana care nu va stii sa foloseasca un computer. Io vad ca stiu sa folosesc si un computer, deci in ciuda celor patru clase primare, cred ca si din acest punct de vedere nu sunt un analfabet.
  In alta ordine de idei, m’am uitat in oglindasi nu am vazut sa’mi inmugureasca ceva coarne, asa ca nici bou nu prea se vede a fii.
  Comentariul la care face referire ipochimenu’ postac, nu a fost lansat pentru ca sa ma bag in seama cu „celebrul otevist” avocat Florin ex-Florea Kovacs. Imi mai aduc aminte cum se balacarea la oteve cu avocatul partii adverse, Dinu Tavala, in scandalu’ Dedrad – Zigybigy. Urat si jenant scandal. Un preten de’al meu de la o asociatie non profit(cu sediul pe Mercy) intermedia aparitia la OTV in perioada aia si mi’a spus ca daca vreau sa apar si dispun de 10.000 de Marci germane ma poate rezolva. dar sunt convins ca distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs nu a platit nici un leu pentru a apare la oteve. A fost invitat acolo ca o recunoastere a calitatilor lui profesionale.
  Si inchei cu o nedumerire, nu am inteles ce i se rupe distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs, vis-a-vis de persoana mea.

 6. Aburici de Mehala :se vede de la o posta ca esti frustrat ca distinsul domn avocat FLORIN KOVACS nu te baga in seama,- te roade rau invidia este – boule care esti ha ha ha.Lansezi comentarii aiuritoare doar doar te baga domnul avocat in seama – insa un gunoi stradal ca tine care se ascunde sub protectia anonimatului si injura pe toata lumea nu e de luat in seama scursoare jalnica ! Ce zici de succesul repurtat de celebrul avocat FLORIN KOVACS in cazul Muresan – acesta fiind pus in libertate – mori de ciuda nu i asa analfabetule? Pai tu nici macar nu meriti sa treci prin fata domnului avocat -gunoi stradal – la valoarea profesionala pe care o are domnia sa. Te bagi in seama ca musca in curul vacii – vita incaltata.hai sictir aburici de mehala

 7. Aburici de Mehala :se vede de la o posta ca esti frustrat ca distinsul domn avocat FLORIN KOVACS nu te baga in seama,- te roade rau invidia este – boule care esti ha ha ha.Lansezi comentarii aiuritoare doar doar te baga domnul avocat in seama – insa un gunoi stradal ca tine care se ascunde sub protectia anonimatului si injura pe toata lumea nu e de luat in seama scursoare jalnica ! Ce zici de succesul repurtat de celebrul avocat FLORIN KOVACS in cazul Muresan – acesta fiind pus in libertate – mori de ciuda nu i asa analfabetule? Pai tu nici macar nu meriti sa treci prin fata domnului avocat -gunoi stradal – la valoarea profesionala pe care o are domnia sa. Te bagi in seama ca musca in curul vacii – vita incaltata.hai sictir aburici de mehala

 8. Boule de aburici de mehala, ai da orice sa ai popularitatea domnului avocat FLORIN KOVACS este? Iti este ciuda ca nu apari si tu pe la televiziune ca dansul si atunci te -ai gandit sa il jignesti putin poate te baga in seama? Rahat cu ochi, afla ca nu o sa ajungi niciodata la valoarea domnului avocat si nici la popularitatea acestuia iar tu o sa mori la fel de anonim si infect precum iti este numele de aburici de mehala ha ha ha, iar ca sa sti domnului avocat FLORIN KOVACS – chiar i se rupe de tine, orcine ai fi boule care care esti ha ha ha

 9. @DINU BARBU, BARBU, DINU, dinubarbu2, sergiu, gigi, dragos
  Va raspund la toti pentru ca din frumoasa scriitura se pare ca ori sunteti una si aceeasi persoana, ori cineva vi-a dictat comentariile. Fac aceasta afirmatie, deoarece „esprimarea” voastra este identica, semidocta dar identica, inclusiv greselile de „esprimare” lingvistica, gramaticale si alte cele sunt identice.
  Vad ca aveti idei putine dar fixe. Ma bucura faptu’ ca esti (sau sunteti) consecvent(i).
  Din ce am inteles io, persoana care posteaza il cunoaste bine pe distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs. In ultima postare, am spus ca nu inteleg ce i se rupe sau unde i se rupe dlui. avocat Florin ex-Florea Kovacs de mine. Speram ca postacu’ ipochimenului sa ma lumineze. Nu a facut’o si chiar imi pare rau ca nu am aflat. Dar asta este viata, unele lucruri nu ti se releva niciodata.
  Pentru restul alegatiilor (bou, gunoi, scursoare, analfabet etc) am un singur raspuns: „Neque mittatis margaritas vestras ante porcos”. Distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs, un fin cunoscator al limbii latine, stie mai bine ca mine ce inseamna acest proverb. Avand in vedere ca mai exista un proverb romanesc care spune: „Spune’mi prietenii ca sa’ti spun cine esti”, daca distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs este aparat si apludat de asemenea personaje, chiar ca este demn de mila. Nici cand voi fi in cele mai grele omente ale vietii nu doresc sa am langa mine asemenea aparatori. As fi dezonorat de apropierea lor prin limbajul pe care il folosesc.
  Referitor la capacitatile profesionale si morale ale distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs, as dori sa amintesc doar un singur lucru: Daca distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs este un bun cetatean, de ce factureaza servicii de consultanta juridica pe S.C. KOVACS & KOVACS CONSULTING S.R.L. si S.C. KOVACS & KOVACS S.R.L., inregistrate in Remetea Mare? Face asta ca sa nu mai plateasca la Baroul Timis taxa de 10% pentru onorariile incasate? Oare aceste firme pot sa acorde consultanta juridica, stiut fiind ca legea 51 (ce reglementeaza activitatea avocatilor) acorda acest drept doar avocatilor inscrisi in Tabloul avocatilor? Sau poate aceste firme sunt inscrise in Baroul Remetea Mare?
  Unde este corectitudinea, domnii mei?
  Mai atrag atentia postacilor apludaci, ai dlui. Florin ex-Florea Kovacs, din Baroul Remetea Mare, ca ridicarea pe un soclu prea inalt este daunatoare acelei persoane din mai multe puncte de vedere:
  1. Isi fac porumbeii nevoile pe tine mai usor si fara a fi stingheriti de ceva sau cineva, iar curatarea este mai greoaie.
  2. In caz de cadere, cu cat inaltimea este mai mare probabilitatea sa rezulte mai multe fragmente este mai mare.
  3. Cu cat esti intr-un loc mai inalt, se gasesc tot mai multi care sa te sape ca sa’ti ia locu’.
  As mai vrea sa fac o singura analiza gramaticala, aplicata pe textul:
  „- te roade rau invidia este – boule care esti ”
  Corect s’ar scrie (dupa umila mea experienta de analfabet):
  „Te roade rau invidia! Este? Esti un bou!” Incearca sa citesti tinand seama si de semnele gramaticale si v’ei vedea ca suna mai corect gramatical.

 10. Oau,abramburici de mehala, cred ca domnului Kovacs incepe sa ii fie frica de tine, ce informatii bomba ai despre cel mai bun avocat din Timisoara, compromitatoare de a dreptul – vita incaltata, nu te vezi cat esti de penibil si disperat? Iti este ciuda fraiere ca tu nu ai firmele domnului avocat KOVACS si nici banii lui, masinile lui, casele lui,popularitatea lui, succesul lui, ce sa mai zic de celebritatea dansului. Habar nu ai cine este avocatul Kovacs si te bagi in seama gunoi stradal. Dar nu ai raspuns la intrebarea lui Gigi de mai sus respectiv ce zici de succesul domnului Kovacs repurtat in cazul comisarului Muresan de la Garda Financiara? Mori de ciuda nu i asa? ha ha ha. Dar de celelalte succese pe care le poti afla printr -o simpla cautare pe google? Te rog da ne si alte informatii compromitatoare despre domnul avocat Kovacs Florin, cum sunt cele de mai sus OAU OAU ce tare esti – fraiere ha ha ha

 11. @…, miatovici
  Ca multi mai sunteti!? Ma umfla rasu’ sa vad cum te chinui sa gasesti noi nick-uri.
  Referitor la eliberarea comisarului Muri, nu vad carele este succesul distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs? Io am inteles de la alti avocati ca de fapt pledoaria cea mai de efect si care a contat in eliberarea comisarului a fost a dlui. doctor avocat Adrian Fanu Moca – distins cadru universitar la Facultatea de drept, colaborator la diverse reviste de drept, autor a unor carti de drept, colaborator al genialului avocat Mateut. Distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs nici macar nu poate fi comparat cu acesti emeriti avocati, maestrii la bara (desigur in sens doctoral). Nu am auzit si nu am citit vreun articol semnat de distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs. Nu am vazut prin librarii vreo carte scrisa de distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs. Unde este emerita cariera in drept a distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs?
  Daca tu crezi ca prin limbaju’ de latrina si prin fecalale aruncate, ii aduci vreun serviciu distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs, afla ca te inseli.
  Referitor la alte dezvaluiri despre distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs, afla ca as putea sa scriu un tom foarte gros cu tot felu’ de matrapazlacuri, dar nu ma intereseaza. Despre pigmei, numai de bine, in rest sunt neinteresanti.
  Ce relevantza au casele, masinile si alte bunuri acumulate de familia distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs. Multi dintre colegii dlui.avocat Florin ex-Florea Kovacs spun ca de fapt meritul pentru acumularile familiei revine doamnei Gabi. Ea este intr’adevar o mare doamna.
  In alta ordine de idei, nu te mai chinui sa comentezi, este pentru ultima data cand mai raspund unui asemenea ipochimen, frustrat, analfabet, imbecil etc. Adieu.

 12. @aburici de mehala,vai dar nu se poate, sa ne parasesti fara sa ne mai dai informatii de top(oau,oau) despre celebrul avocat KOVACS, esti un jeg ordinar daca acum bati in retragere fara sa ne spui tot ce stii, informatii compromitatoare nu mai ai sa ne dai?, chiar acum cand incepuse sa ii fie frica domnului avocat de tine prin dezvaluirile pe care o sa le faci despre excelenta sa? Halal securist, ce sa zic! un bou fara margini, care comenteaza orice articol al celebrului(temutului) jurnalist de investigatii DRAGOS BOTA, fara sa aiba nimic esential de spus.
  Nu se poate sa nu fi auzit de faptul ca domnul avocat FLORIN KOVACS este autorul conceperii si promovarii unor acte normative – aleg la intamplare de ex legea privind combaterea violentei in familie,impreuna cu Mona Musca, Minodora Cliveti si Simona Marinescu, are numeroase articole de specialitate pe care un bou ca tine oricum nu le-ar fi putut intelge, a fost mentionat in Raportul de tara al Departamentului de justitie al SUA, in capitolul privind libertatea presei, cu cazul jurnalistului Malin Bot vs Primarul Timisoarei, cand acesta din urma a dispus printr-o masura abuziva retragerea acreditarii jurnalistului, ori eu care lucrez de foarte multi ani cu dansul nu pot sa nu raspund la un nemernic de doi bani ca tine, care nu se poate compara cu distinsul avocat FLORIN KOVACS.
  Abramburici de mahala, esti un ilustru anonim si sunt convins ca nu vei ajunge niciodata sa iti depasesti conditia de oligofren frustrat,vita incaltata si parazit al societatii, pe cand domnul avocat va continua sa straluceasca profesional, spre invidia ta, va acumula si mai multe case, masini, succese si isi va creste popularitatea, iar tu o sa crapi de ciuda ha ha ha oligofrenule.

 13. Pai daca n-ai auzit de succesele domnului Kovacs, inseamna ca n-ai cultura generala aburici de mehala, cum poti fi atat de idiot? Faci umbra pamantului degeaba, se poate asa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.