EXCLUSIV Al cui „nepot” a fost investigatorul acoperit Vodă de a câştigat...

EXCLUSIV Al cui „nepot” a fost investigatorul acoperit Vodă de a câştigat încrederea şpăgarilor

4
DISTRIBUIȚI

Şpăgarii din vama Stamora Moraviţa au fost dovediţi şi cu ajutorul unui investigator sub acoperire, care în câteva luni a reuşit să dga 11 pdovedească faptul că mita era un mod de viaţă pentru vameşii şi poliţiştii de frontieră. Acesta a fost adus în primă fază la sectorul Deta, unde a fost prezentat ca agentul Vodă Mihai  Cristian, în realitate un ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie. După un scurt stagiu la sector a fost mutat în vama Stamora Moraviţa.


Nu a mirat pe nimeni această mutare pentru că s-a auzit că Vodă este un nepot de-al preşedintelui Camerei Deputaţilor, democrat liberala  Roberta Anastase. Cum pentru a ajunge în vamă,  locul unde se „producea” la greu, trebuia să ai spate, Vodă a fost imediat asimilat cu aceste „pedigree”.

Agentul sub acoperire a reuşit în timp să adune probe despre toţi cei care lucrau acolo şi care împărţeau şpăgile. La un moment dat, unul dintre şefi a încercat să-l mute pe Vodă din punctul de trecere a frontierei pe fâşia verde, dar „spatele” acestuia s-a dovedit a fi solid. După ce a ieşit şi a dat un telefon, ordinul de mutare a fost revocat în scurt timp. Extrem de conştincios în relaţiile cu colegii săi, Vodă s-a ocupat atât de numărarea baxurilor introduse  de contrabandişti în ţară, cât şi de împărţitul şpăgii. În noaptea de 4/5 noiembrie 2010, la ora 21,53, Vodă a făcut inventarul ţigărilor intrate în ţară cu agentul  Rada Ioan

R.I.: Ăăă… p-ăia doi în faţă i-ai notat?

V. M.C.: Aham!

R. I.: Câte unu’, da’ na…

V.M. C.: Câte 60… (neinteligibil…

R. I.: Aaa, câte 60… e bine!

4 COMENTARII

  1. ce voda ?ca voda mai sunt si alti
    la moravita ,au luat o gramada de bani si acuma sunt fericiti ca ,colegii lor sunt la beci,dar poate va veni si rindu lor in scurt timp…de sturza nu se zice nimica? sau poate si el este vreun nepot al unui investigator?oare in tura lui nu au functionat aparatele de ascultat? in concluzie doar cei care nu au cotizat unde trebe au ajuns la bucuresti cu elicopteru…pacat de cei nevinovatii…in toate afacerile astea pica doar cei fraierii….

  2. Daca a fost doar acest Voda, de unde pana unde atata incredere in el de-a dat in gat atatia ?!
    Pare cam cusuta cu ata alba toata aceasta poveste!.
    Precis, in curand, va fi un mare fasssss!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.