Şefii de la UCM Reşiţa, puşi în libertate

Şefii de la UCM Reşiţa, puşi în libertate

3
DISTRIBUIȚI

Preşedintele consiliului de administraţie de la UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, directorul executiv al UCMR, Adrian Preda, patronul S.C. chebutiu adrianLibarom Agri SRL Bucureşti, Said Baaklini şi directorul Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, Eugen  Bogatu au fost eliberaţi, azi dimineaţă, în jurul orei 3.


Asta după ce la Tribunalul Bucureşti a respins recursul DNA împotriva sentinţei Judecătoriei sectorului 1. La verificarea stării de legalitate a arestării, după ce dosarul UCMR a ajuns în instanţă, judecătoria a decis că nu se mai impune menţinerea în arest a celor patru. Aceştia au fost reţinuţi, anul trecut în luna noiembrie, fiind acuzaţi că au încercat obţinerea unei returnări de TVA în valoare de 60 de milioane de euro, prin umflarea de 50 de ori a preţului a patru motoare vechi. În acelaşi dosar a fost cercetat şi senatorul Mircea Banias, preşedintele PD-L Constanţa, dar acesta a fost, ulterior, scos de sub urmărirea penală. Cei patru vor fi eliberaţi, efectiv, din arest, la expirarea mandatului – duminică seara.

3 COMENTARII

  1. era de asteptat !
    incep sa regret din inima comunismul. macar pentru ordine si disciplina si pt. seriozitatea organelor judiciare de atunci!
    cu siguranta ca mai devreme sau mai tarziu COMUNISMUL va reveni!

  2. Ocsko terezia ești complet pe lângă problema. Cu siguranță ai auzit de comunism doar in povesti. Daca ai trăit atunci, înseamnă ca ai o perceptie total eronata. Sau poate îți plac arestarile in masa, politice, nejustificate, abuzurile, etc. Într-o asemenea societate, îți doresc succes, comunistule sau comunisto!

  3. Asa cum a am mai spus cand a inceput toata panarama cu UCM Resita; totu’ a fost praf in ochii fraierilor. De data asta, fraierii nu au fost cetatenii romaniei, ci aia ioropeni.
    De fapt, totu’ a fost o regie misto pentru a’l scoate pe ciuhapu’ de Said din ghearele bulgaroilor cu ceafa lata si a olafu’lui (organu’ antifrauda iororpean). De fapt, ciuhapu’ a fo’ arestat in Bulgaria iar pentru ca oficialii din Romania erau speriati de ce poate sa verse in caz de ancheta s’au apucat sa fabrice la repezeala un dosar care sa’l faca adus in Romania si ai apoi sa’l faca scapat. In toata combinatia asta, singuru’ vinovat o sa fie contabila care a bifat gresit rubricutza in decontu’ de tevea, care in final va primi o amenda administrativa de la procuroru’ Ariel. Iar ciuhapu’ impreuna cu acolitizi ar fi culmea sa mai dea in judecata statu’ roman pentru arestare ilegala si sa obtina despagubiri, daca teveau’ n’au reusit sa’l insface. Sau poate mai stii. Ca vin alegerile si are nevoie partidu’ PD minus L de bani in campanie. Iar atunci vine Blejnar sa oblojeasca bongetu’ de partid si sa aprobe returnarea de teveau’.
    Iar Banias cum sa mai fie acuzat. Doar face parte din gruparea primei amante a tarii. Cum sa o lipsesti pe coana Joitzyca, pardon Nutzyca de un sprijin important, mai ales acu’ cand se pregateste noaptea cutzytelor lungi in PD minus L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.