Vameşii Gubic şi Feneşan, anunţaţi că vine DNA-ul să-i ridice. Cine-i protectorul?

Vameşii Gubic şi Feneşan, anunţaţi că vine DNA-ul să-i ridice. Cine-i protectorul?

4
DISTRIBUIȚI

Dispariţia vameşilor arădeni Milan Gubic şi Mihnea Feneşan, şefi de tură la Stamora Moraviţa, cu puţin timp înainte ca DNA şi DGA să semne de intrebaredeclanşeze operaţiunea anticorupţie din vamă nu este întâmplătoare. Acest lucru este confirmat de motivarea procurorului DNA în faţa  Curţii de Apel Bucureşti, unde s-a decis, ulterior, arestarea în lipsă a celor doi pentru luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat. „Au fugit pentru a se sustrage de la urmărirea penală aceasta rezultând din faptul că exact cu o zi înainte de începerea cercetărilor în prezenta cauză au dispărut de la domiciliu. De asemenea, din probele administrate s-a stabilit că aceştia au primit informaţii certe cu privire la iminenţa declanşării unei acţiuni referitoare la infracţiunile de corupţie comise la punctul de trecere a frontierei Moraviţa, iar după ce au primit aceste informaţii au părăsit domiciliul”, se arată în unul dintre documentele de la dosar.

Procurorul DNA nu a făcut alte referiri la cine s-a aflat la celălalt capăt al telefonului atunci când vameşii arădeni au fost anunţaţi că vine DNA-ul să-i ridice.


Nici astăzi, reprezentanţii DNA nu au oferit informaţii suplimentare pe această temă, susţinând că „nu se pot da alte elemente în acest moment”. Vă reamintim că Gubic, care înainte de declanşarea operaţiunii vroia să vină la serviciu cu elicopterul, s-a predat ieri după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că trebuie să rămână în arest, iar Feneşan este în continuare căutat de poliţişti după ce a fost dat în urmărire generală.

4 COMENTARII

  1. Domnule Dragos Bota nu te’ai saturat sa mananci cxxxxt? numai prostii spui si nimic adevarat, vrei sa atragi atentia publicului? ai atras’o doar pe a celor cu 4 clase.Felicitari!

  2. Au mai deschis, dragule, si altii gurita si-o vor mai deschide , dar IN VECDII VECILOR DE LA ANAF NU VA CADEA NIMENI ! Pai asta se vrea ???? Nuuuuuuuuuuuuuu; se vrea ca DOAR PROSTII , AI MICI SI INCOMOZI SA PICE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.