PENIBIL Inspectorul Tiucă îi ajuta pe contrabandişti lui Halăs ca să-i…prindă

PENIBIL Inspectorul Tiucă îi ajuta pe contrabandişti lui Halăs ca să-i…prindă

5
DISTRIBUIȚI

Şeful sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, inspectorul Marcel Tiucă, reţinut ieri de DIICOT pentru că a sprijinit activitatea stamora 10 pcontrabandiştilor din gruparea lui Florian Halăs, a venit cu o explicaţie halucinantă pentru acţiunile sale.


Când i-a fost prezentată o interceptare telefonică în care poliţistul de frontieră discuta cu Halăs despre unu transport de ţigări de contrabandă din Serbia în România peste fâşia verde, Tiucă a susţinut că, de fapt, a încercat să intre în jocul contrabandistului pentru ca, ulterior, să-l prindă în flagrant. Singura problemă este că ţigările au intrat fără probleme în ţară şi traficanţii lui Halăs şi-au continuat nestingheriţi activitatea. Ba mai mult, a fost şi plătit de contrabandişti pentru „străduinţa” sa. Astăzi, inspectorul, agenţii  Brebu Sorin, Munteanu Alin şi un contrabandist – Radovan Constantin au fost prezentaţi Tribunalului Caraş Severin cu propunere de arestare preventivă. În urma audierilor, instanţa a decis ca toţi cei patru să stea 29 zile după gratii. Suspecţii pot face recurs, care va fi judecat la Curtea de Apel Timişoara.

5 COMENTARII

  1. de ce penibil ?
    pai ce, era prost contrabandistu sa-i dea banii moca ?
    doar daca dom. Tiuca n-o fi bulangiu ca atunci treaba-i clara. cretzu se plateste, daca ala i-o dat la kk atunci sa plateasca !

  2. Ai grija, ca e o eroare in materialul tau. Gratian Ciocanel NU a fost prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventiva. I-au dat drumul procurorii DIICOT. Doar 3 din cei 6 politisti de frontiera retinuti 24 d eore de DIICOT au ajuns in instanta: seful SPF Oravita si doi agenti, Brebu si Munteanu, plus un contrabandist (din 3 ridicati de la Oravita)

  3. Bwă Mangea ce treabă ai mă tu dakă tiucă avea mercedes și stătea tot timpul în bar ? Ești vreunu care îi poartă pică pt faptul k era ofițer și se descurca? Decât muritor d foame k tn mai bn k el ! Nu fi trist Tiucă,trece timpul… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.