Miros de dedicaţie la licitaţiile de la Bastion – vinotecă plus ziare...

Miros de dedicaţie la licitaţiile de la Bastion – vinotecă plus ziare de epocă sau cafenea cu editare foto-video

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii judeţeni au aprobat, astăzi, caietul de sarcini pentru închirierea spaţiilor de la Bastionul „Theresia”. Interesant este faptul bastion 2pcă unele dintre spaţiile care urmează să fie închiriate au destinaţii extrem de interesante şi precise, mai ales acolo unde sunt şi suprafeţele închiriate mari. În corpul B, pe 427,15 metri pătraţi, spaţiul va avea ca destinaţie „arte complementare +vinotecă+ziare de epocă”, iar la etaj în acelaşi corp este proiectată o cafenea cu sală de seminar, terasă, dar şi editare foto-video, spaţiul având 376, 56 mp. De asemenea,în Bastion va exista un centru de arhitectură pe 317 mp, o florărie pe 53 mp, o galerie de artă, un art cafe care va găzdui şi expoziţii temporare, un centru cultural şi un spaţiu pentru expoziţii.

Preţurile de licitaţie, în funcţie de destinaţia spaţiilor, vor începe de la 40 lei sau 65 lei/mp/lună.


Criteriile de evaluare vor fi nivelul chiriei ofertate şi activitatea desfăşurată, urmând ca să fie desemnaţi câştigătorii în funcţie de rezultatele licitaţiei publice cu strigare. În cazul în care nu se prezintă măcar doi ofertanţi, licitaţia se amână şi dacă şi a doua oară există un singur ofertant, comisia de licitaţie negociază preţul de închiriere şi se adjudecă numai dacă se oferă un preţ mai mare sau egal cu preţul de pornire al licitaţiei.

Întrebat cum au fost stabilite destinaţiile spaţiilor scoase la licitaţie, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a susţinut că „proiectantul le-a stabilit. Ce dacă sunt ziare de epocă? Foarte bine”. CJT urmează să stabilească data licitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.