Robul mulţimilor fericite

Robul mulţimilor fericite

1
DISTRIBUIȚI

« „Avem echipă ! Avem valoare ! …” Astăzi a fost senzaţional! Stadion plin, joc bun, ocazii cu carul, goluri berechet, dăruire la maxim, pnlgaleria de nota 10, valuri, etc., etc. Altfel spus: douăzeci de mii de timişoreni fericiţi pe stadion şi alţi vreo sută de mii în faţa televizoarelor! Să mai comenteze cineva când eu vreau finanţare pt.


Poli! ». Domnul senator scria acum o oră pe Facebook despre ce-l face fericit pe el şi pe ceilalţi o sută douazeci de mii de timişoreni. Acum o săptămână postam şi eu, tot pe Facebook, un aspect care mă făcea nefericit, puţin, . Mai exact sigla PNL prea mâzgălită de la intrarea în sediul partidului pe care-l conduceţi (vezi foto). Domnule Robu, dacă vă mai rămân ceva bani din finanţare, şi dacă nu se supără nimeni de la PNŢCD sau de la alte partide, poate  veţi rezolva şi mica problemă şi mă veţi face şi pe mine fericit, alături de alţi câţiva patetici iubitori de Timişoara aşa cum ar trebui să fie.

1 COMENTARIU

  1. robu e un papagal impecabil! pai cine comentaeaza mai, cand vrei TU finantare? si daca vrei tu , ce? si daca nu ai vrea TU , iarasi, ce?
    esti patetic robule in incercarea ta de a aduna cu umilinta voturi de peste tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.