TUPEU Traficantul de ţigări „Gigi Olteanu” le-a arătat penisul poliţiştilor

TUPEU Traficantul de ţigări „Gigi Olteanu” le-a arătat penisul poliţiştilor

8
DISTRIBUIȚI

Posesorul un BMW X5 ţine de câteva zile prima pagină a ziarelor după ce a protestat pentru că ADP-ul i-a blocat roata după ce a gigi olteanuparcat ilegal pe trotuar în apropierea Catedralei Metropolitane. Dumitru Cârstea, pe numele său din buletin, nu s-a sfiit să-i ameninţe pe poliţiştii locali şi chiar să le arate penisul, conform unei înregistrări a celor de la Adevărul de Seară Timişoara. Tupeul individului nu este de mirare, având în vedere lungul antrenament al acestuia la făcut scandal în stagiile sale din vama Stamora Moraviţa.


Cunoscut în lumea interlopă ca „Gigi Olteanu”, bărbatul este un cunoscut traficant de ţigări, de-al casei pentru vameşii şi poliţiştii de frontieră de la Moraviţa în perioada în care contranbanda era în floare. În 2009, sub privirile nepăsătoare ale poliţiştilor de frontieră care erau de serviciu la Stamora Moraviţa, „Gigi Olteanu” nu a ezitat să atace jurnaliştii care au fotografiat maşinile contrabandiştilor care blocaseră vama, aşteptând să se dea verde la cumpărat ţigări din duty-free-uri. Chiar dacă implicat în afacerile cu ţigări fără timbru, „Gigi Olteanu” a fost văzut de mai multe ori la sfat de taină prin biroul unui şef de structură de la Poliţia de Frontieră Timiş, care avea printre obiective chiar  combaterea contrabandei. Dumitru Cârstea nu a lipsit nici de la recursurile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ale poliţiştilor de frontieră şi vameşilor, arestaţi în urma operaţiunii antişpagă a DNA declanşată la vămile de la graniţa cu Serbia.

8 COMENTARII

  1. Bravo Dragos! Gigi carnatul are mare tupeu, dar am auzit ca zilele lui in libertate sunt numarate. Precis va gasi un iubit pe masura lui sa-l lase sa scape sapunu pe la dusuri.

  2. Eu cred ca acest personaj, jalnic de felul lui putea sa-si rezolve problema ghearei mult mai usor. Cu o surubelnita si un ciocan rezolva prblema.
    eu, de exemplu, am fost chemat de un prieten care a fost blocat pe strada Buftea de catre astia de la ADP, acum doua zile. Chestiunea este faptul ca desteptii de la ADP-ul lui Liviu Barbu au modificat iarasi gheara. De fapt, au modificat surubul. Daca inainte foloseam surubelnita si ciocanul (de fier, nu va ganditi la altceva) si dadeam gheara jos in 20 de secunde, acum este mult mai greu. A durat 20 de minute si a trebuit sa folosesc si un cleste Spitz. Neplacerea a fost ca in termenul de 20 de minute au aparut jandarmii, care nu au vrut sa ne lase sa plecam pana nu vine un echipaj de la ADP sa constate ca nu am distrus gheara si sa o recupereze. Binenteles ca comunitarii de pe TM 07, 08 si 09 ADP au trecut pe acolo dar nu au avut curajul sa opreasca. In final, domnul Liviu Barbu (multumim, pe aceasta cale) sesizat cu un SMS a trimis un echipaj care a ridicat buclucasa gheara.
    Asa si cu personajul de mai sus, daca dorea putea sa-si rezolve problema foarte simplu, dar el de fapt a vrut publicitate iar ziaristii de la Adevarul ca fraierii au cazut in plasa lui.

  3. Personajul in cauza este un interlop ce se afla in top ten contrabandasti (ca si cantitate manevrata) pe vremea lu’ nea Muica (prietenii stiu care), cel ce a dus traficul de tigari pe culmile apogeului (e pleonasm, stiu!) istoric in vamile din Timis. Long live the King ! – spune pedestrasul .

  4. Interlop la interlop si’au aratat organu’. Ca nici aia de la ADP nu’s mai buni decat bisnitzaru’.
    Oricum bine au facut. Ma mir ca au avut atata curaj, ca de obicei vad doar masini blocate ale unor luzari. Mai rar au curaj astia de la ADP si comunitarii sa deranjeze un interlop de genu’ asta. Comunitarii e tari cu biciclistii in piata Unirii si cu administratorii de blocuri pensionari, mai rar au curaj sa dea o amenda la unu’ cu brandu’ tare. Drept dovada, ca in momentu’ in care Gigi a scos betigashu’, comunitaru in loc sa scoata carnetu’ cu procese verbale si sa’l amendeze, a preferat sa’l filmeze si a postat filmuletzu’ pe net.
    Asta’i culmea impotentei la politia comunitara. Mai lipsea ca Gigi sa o frece in public si sa’l stropeasca intre ochi pe comunitar. Coane Ciuhendule, da’l afara si pe Cojan si pe Spataru ca au alcatuit o trupa de incompetenti. Iar se stie, incompetent pe incompetent alege.

  5. ba taranilor ce va doare pe voi ce face el ….ii tr lui sh la tinut sa scoata ca are sh pote ii mandru cu ce are………ii unu dintre romani care nu m.ai suporta hotiile astea ….ca tara asta a juns de kkt din cauza astora ce fac legile…….

  6. pt ORGAN VICTOR SI PT PRIMU COMENTARIU CIRNATU………………………………………….SA SUGETI PUxx LA TOTI INTERLOPI, ASA CA SA DOVEDIT CA ZILELE MELE NU SANT NUMARATE ASA CA SUNTETI NISTE PAPAGALI INVIDIOSI CARE PUTETI SA SUGETI PUL/ IN CONTINUAR DACA SUNTETI BARBATI DATIVA IDENTITATEA PE FATA SI NU VA MAI ASCUNDETI CA NISTE SORICEI CE SUNTETI….. VA DAU MUI/ LA TOTI PAPAGALI INVIDIOSI……….

  7. acum cred ca ti-a venit tie randul sa sugi ceva, prin puscarie ,altor interlopi, mai tari ca tine.Sa terminat numararea zilelor tale, esti terminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.