EXCLUSIV Primarul PD-L din Sânandrei, Dorel Demea, condamnat pentru abuz în serviciu...

EXCLUSIV Primarul PD-L din Sânandrei, Dorel Demea, condamnat pentru abuz în serviciu şi fals intelectual

10
DISTRIBUIȚI

Primarul PD-L din Sânandrei, Dorel Demea şi secretarul primăriei, Nicoleta Achim, au fost condamnaţi de Judecătoria Timişoara, demea-sanandrei-primar 11fiind găsiţi vinovaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată. Sentinţa a fost dată după ce patru persoane au atacat în instanţă decizia procurorului de netrimitere în judecată a celor doi . Aceştia au fost acuzaţi de falsificarea unor dispoziţii de primar şi de împroprietărirea ilegală a unei alte persoane cu două parcele de teren din comuna Sânandrei în suprafaţă totală de peste 4400 de metri pătraţi.


Aflat la al doilea mandat, primarul PD-L a fost implicat în numeroase scandaluri de fond funciar.  Autodeclarat „omul” controversatului Nicolae Mann, l-a sprijinit pe acesta în numeroasele jonglerii cu pământurile de pe raza comunei, cel mai celebru caz fiind cel al terenurilor pentru fabrica Mercedes.

Dorel Demea a fost condamnat la un an de închisoare, pedeapsa fiindu-i suspendată sub supraveghere cu o perioadă de încercare de trei ani şi interzicându-i-se dreptul de a fi ales ca primar sau în orice funcţie publică. De asemenea, primarul pedelist este obligat să-şi anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă. În cazul secretarului Primăriei Sânandrei, pedeapsa a fost de 6 luni de închisoare, executarea fiind suspendată cu un  termen de încercare de doi ani şi şase luni. Pe lângă anularea celor două dispoziţii de primar, instanţa a decis ca primarul şi secretaruul să plătească în solidar despăgubiri morale de 10.000 euro. Împotriva sentinţei, cei doi au declarat recurs, care va fi judecat de Tribunalul Timiş.

10 COMENTARII

  1. Se vede ca Mann nu mai are cash’caval. Iar daca cash’caval nu e, nimic … nu e.
    Daca Demea ar fi primit cash’caval de la Mann ar fi avut de unde sa unga pe judecatoru’ Vanish, dar de. Cand Mann avea cash’caval, Demea o avut si el si o uns la procuroru’ Ariel care i’o dat nupu. Dar cum cash’cavalu’ sa terminat, judecatoru’ Vanish a ramas cu buza umflata, iar atunci s’o gantit drept ca locu’ unui orimar portocaliu, de obicei spagar, este la cremenal.
    Iar cum Brendu’ a fost ocupat cu alte presiuni si perversiuni asupra coanei Justitia, problema premarului Demea a trecut pe locu’ zece din zece. Adeca la neinteresanti. Curva mare, politichia asta.

  2. @Mr. Aburici de Mehala: What about you talk, dear Sir?! Mr. Vanish has do his job, fiindca grobianul a primit cu suspendare! Adica n-a primit nimic!!! De retinut e doar faptul ca sabia portocalie e semierecta! Si asta spune tot!

    important

  3. @nae girimea & comp
    Bibicule cum le’ai grait matale, mai rar asa ceva.
    Io am zis doar ca cash’cavalu’ s’a mai imputinat, d’aia o luat cu suspendare. Daca era cash’caval sufi, atunci primea doar o amenda administrativa. Asa are sabia lu’ Brendu’ d’asupra capului. Trei ani de zile, trebe sa mearga pe burta.

  4. Mann nu mai vine, dar Brendu’ o sa scoata din joben o nopua sluga care sa’i aduca voturi si dup’aia cash’caval. Ca doar Chera Duduca are nevoie de „viutoane”, „dolgebabana” si „lobutini”.
    Voturi sa aveti voi destule, ca va da propune Brendu’ tot felu’ de ipochimeni.

  5. Domnule Dragos Bota,
    Dumneata stii mai bine decat astia doi, de care face domnia ta vorbire in articol, ca marti 18.10.2011 vor fi condamnati si nu pentru ca asa este corect, ci pentru ca asa trebuie. PARTIDUL
    Cei trei ce ii judeca nu au incotro, dar nici coloana vertebrala nu au. Pacat. Bumbar ala nu e usa de biserica si nici alde Seder, alde Candea etc. Sa nu mai povestim de ceilalti doi fostul primar Duma si fosta secretara Chisiu, care au fost inaintea astora, si care spre dosebire de astia (sacrificati politic) chiau au facut rahaturi, dar spre norocul lor „ie demult bre’. Astia sunt cetatenii de vaza ai Sinandreiu-lui.:)))))
    Numai bine va doresc si la cat mai multe articole OBIECTIVE.

  6. hm,hm.. mai draga primare:
    daca ai fi dat si la partid ,,cota” (ce le revine unor oameni cinstiti) atunci poate ca mai prindeai vreo 4 anisori..cine stie..
    dar..mai draga(hm,hm)..lasa si alti baieti sa faca cateva sutici de miiiiiii de euroi ca poate aia dau la partid..

    deci mai draga(hm,hm):
    TRAIASCA ROMANIA, TRAIASCA SPORTUL NATIONAL ROMANESC 🙂

  7. Doamne bine ca la luat pe Demea – Spagaru … care nu misca un deget in Sanandrei fara sa ia MITA … uitativa la alte comune ce frumoase sunt . Nimeni in comuna nu face nimic – nu avem canalizare , drumuri asfaltate , trotuoare si nici macar indicatoare rutiere … ca sa stie tot natul daca are sau nu prioritate .

  8. Draga Felycita!Esti cam prostuta,daca nu te supara sinceritatea mea!Dnul Demea mult stimat de dumneata a incercat de la bun inceput sa arunce cu noroi in cel in urma caruia a venit dinsul!Din pacate cei mai slabi cu duhul il si cred!Daca nici acum Sinandreienii nu se trezesc si nu isi dau seama cine le-a vrut binele sau nu……imi pare sincer rau de voi!Continuati sa traiti in intuneric si mocirla pe cand dnul Demea se scalda in aur si ride de prostii care l-au votat de 2 ori!!!! Bafta!

  9. Doamne astia vor sa mearga la CEDO…frate cei de acolo sunt dornici sa-i vada si sa-i creada…poate sunt interesati si de alte nereguli…dar cate sunt de vazut si de stiut…tupeul lor este nemarginit…cine si-a facut vile in Sanandrei? ei si coalitii lor…cine sunt tupeisti si impertinenti? ei si coalitii lor…dar doar atat din bunsim…ca lista ar putea continua…si ar fi de spus oooohhhoooo cate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.