EXCLUSIV Consilierul personal al şefului Consiliului Judeţean Timiş, chiriaşul câştigătorului licitaţiilor de...

EXCLUSIV Consilierul personal al şefului Consiliului Judeţean Timiş, chiriaşul câştigătorului licitaţiilor de la Bastion

7
DISTRIBUIȚI

Că nimic nu este întâmplător o dovedeşte şi licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Timiş pentru închirierea spaţiilor de la Bastionul Theresia, refăcut cu fonduri europene. alain rus 1 pPRESSALERT.ro a dezvăluit după prima licitaţie o ciudăţenie – două dintre cele mai mari spaţii au fost câştigate de firme care au acţionari din aceeaşi familie. Metropolitan 2000 SRL şi G&R Evolution Company SRL au sediul la aceeaşi adresă, iar Rain Viţan Versavia este acţionar şi administrator în Metropolitan 2000, dar şi administrator la cealaltă firmă.


Oficialii Consiliului Judeţean Timiş au susţinut că nu există nici o problemă şi că au fost respectate toate condiţiile legale. Unul dintre acţionarii de la Metropolitan 2000 SRL este Rain Viţan Andrei, cunoscut ca „nea Andrei”. Acesta este proprietarul de la Club 21 din centrul Timişoarei, locul unde şi PD-L şi-a organizat, de-a lungul timpului, numeroase chermeze electorale, la acestea participând inclusiv preşedintele Traian Băsescu. Absolut întâmplător, în una dintre proprietăţile lui „nea Andrei” stă în chirie Alain Rus, consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc. Coleg de partid, Alain Rus este unul dintre cei mai de încredere oameni ai celui care s-a caracterizat ca fiind „Brand” al politicii locale. Alain Rus a încercat în permanenţă să rămână în umbră, ferindu-se ca dracul de tămâie să ajungă în faţa obiectivelor aparatelor de fotografiat. Surse bine informate susţin că, la licitaţia aflată în desfăşurare la această oră, alte trei spaţii urmează să ajungă la firme controlate de „nea Andrei”. Până la această oră, deşi i-am solicitat,  nu am reuşit să obţinem un punct de vedere de la Alain Rus, dar îl vom publica atunci când îl vom primi.

7 COMENTARII

  1. Alen mai bine ramanea la vechea meserie de vandut ace, brice si carice in Complexu’ Studentesc.
    Cica, un bun amic de’al lu’ je a cumparat prin 2000 neste tricouri cu Olimpiada de la Sydnei, tricouri atat de bune calitativ incat si in ziua de astazi le foloseste pe post de pijamale.
    Acu’ cica Alen a avansat si a trecut de picioru’ broastelor de pe balta de langa Casa Tinerelului si vrea sa devina un angrosist cultural. Adeca sa vanda tot felu’ de tot felu’ in Bastionu’ Terezian, sub abladuirea Brendului.
    Acu’ inteleg io de unde avea Chera Duduca tzipeii dolgebabana.

  2. Bonjour, Dragos Bota. Je suis hereux de voir que cette personage, qui s’apelle Alain Delon, est encore vivant. Je l’ai connu en France, en Banlieu 14 – Paris et puis je suis venu avec lui sur l’avion a Timisoara, pendant l’expulsation de gittans. Ici je l’ai perdu et grace a vous Dragos Bota je l’ai rencontre. S’il vous plait, je besoin de son numero de telephone, car je lui donne un peux de l’argent et je veut bien de me le ramboursser. Grosse bisses!!

  3. Mai conashule, tu chiar esti culmea. Si la frantzuji ‘e’ai tras tzeapa? Te’ai dat tzigan, pardon rrrom, ca sa iei „un peux de l’argent”?
    Ce s’au prins astia de p’aci ca virgula comertzu’ tau cu ace, brice si carice este de fapt comert cu piei de clotza? Adicatelea produsele tale este putin (numai putin) contrafacute.
    Nu’i mare mirare la una din slugile Brendu’lui. Dre fapt, toata gaska Abrendului este plina de contrafaceri. N’am vazut unu’ mai de doamne’ajuta printre voi. Vorba cantecului: „Ceata lu’ Pitzy’goi/ Trece mandra prin zavoi/ Auleu ce taraboi/ Dai intr’unu’ pica (sau tzipa, alege tu) doi.”
    Coane Brendu’le de unde’i alegi? De la second’hand? Ce dau altii de rau, tu iei de bun?
    Oricum…
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa contrafaceti bineeeee.

  4. Alain, s’il te plait, repondes-moi au telephone! Je suis pas facher sur toi. Je veut t’aider de sortir de ce trou noir. Je suis ton amie! Si tu m’ecoutes, on va se voir a midi en face de la Police. Ne t’enquietes pas: je ne veut pas dire rien de toi la bas! Je veut justement de revoir un amie qui tu connais tres bien et qui t’a aide une fois. C’est comme ca tu est devenu un petit „oiseau” pour la Police. Allez Alain, courage!!!

  5. Ma chere Madame Pompidou,vous ne connaissez pas tres bien la langue francaisse, ca me dit que vous etes un peu gitane ! Aprendez la langue, et pui, on vous donnera la confiance !Je crois que vous. et Ms Aburici de mehala, avez beaucoup de choses en comun, vous de nommez „fin ironie”, mais ca n’est que un ordinaire vulgarite !
    Pentru lamurirea publicului, si al lu’ nea Aburici… (care cred c-a scris ) , madame nu se scrie cu 2 m !
    Lenin disait : ETUDIEZ, ETUDIEZ,ETUDIEZ !

  6. Bai aburici de centru, afla ca je cu limbile straine este paralel si se aplica regula lu’ Euclid. Adica je nu se’ntalneste niciodata cu limbile straine, „comprendre”.
    Daca nu era mascariciu’ ala la tembeliozor n’as fi stiut ca „silvplemesiu” inseamna „va rog domnule”. Habar n’am cum se scrie in limba franceza, engleza sau altele, d’aia scriu cum se aude.
    Nu acuza, inante de a cunoaste. Afla ca nu am talent la limbi straine, cum greu ma descurc si cu limba romana. Vezi, d’aia nu comentez cand altii care comenteaza p’aci mai gresesc cate un cuvant sau fac o mica greseala de ortografie.
    Draga aburici de centru, te rog sa faci serviciul de traducere si sa ma luminezi si pe mine ce’a vrust sa zica pompidoaica dar si matalutza, ca io nu prea le parlesc in limba lu’ Moliere (asta sper ca n’o fo fluture?).

  7. lasati’ma domnu dragos bota cu articolele astea de 2 bani, ati mai zis nu stiu de care ceva povesti odata si tot prostii ati scris, suntem satui si de politicieni, dar sincer mai tare suntem satui de ziaristi ca dumnveavoastra domnu dragos bota

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.