EXCLUSIV Senatorul Robu a anunţat oficial că va candida la Primăria Timişoara

EXCLUSIV Senatorul Robu a anunţat oficial că va candida la Primăria Timişoara

13
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 22 pAnunţul mult aşteptat din partea senatorului Nicolae Robu a venit, în urmă cu câteva minute, la şedinţa Biroului Permanent al PNL Timiş. Acesta a anunţat că va intra în cursa pentru funcţia de primar al Timişoarei. În contextul discuţiilor despre viitoarele alegeri, Robu le- spus colegilor că în cele două săptămâni petrecute în SUA a avut timp de reflecţie dacă să renunţe la cariera universitară în cazul în care va câştiga funcţia de primar.


„M-am hotărât să candidez”, au fost cuvintele care au declanşat aplauzele liberalilor din sală. Vom reveni

UPDATE 1 Biroul de presă a confirmat informaţia printr-un scurt comunicat de presă în care  arată că „preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, a anunţat, în cadrul sedinţei Biroului Politic Teritorial al PNL Timiş de joi seara, că a luat o decizie în ceea ce priveşte candidatura sa la una din cele doua poziţii pentru care îşi exprimase anterior opţiunea”. Nicolae Robu s-a înscris, iniţial, pentru a candida la funcţia de senator şi cea de primar al Timişoarei, dar, până acum, a refuzat să confirme clar opţiunea sa de a intra în competiţie din partea USL cu actualul primar Gheorghe Ciuhandu.

13 COMENTARII

  1. Coane Lae, ai votu’ meu. Dar grija mare la ce vei face, ca nu scapi de comentariile lu’ je daca calci in strachini.
    Poate in 2012 scapam de barbosii care ne conduc. M’am saturat de ei ca si de ciorcovatz.

  2. aburiciule, toata lumea stia ca esti prorobu. poate nu scapi de barbosi. in fond, cu ce e mai bun un pletos de 60 de ani care isi vopseste parul?

  3. @barbu
    De barbosi berbanti, care se dau tinerei pe langa Cherele Duduca, m’am cam saturat.
    Ciuhendu’ si Brendu’ au avut la indemana fonduri uriase si doar averea lor a cescut de la ab la an. Je nu am simtit vreo imbunatatire in traiu’ de zi cu zi, drumurile sunt vraiste, curatenia in oras si judet e vraiste, administratia e vraiste. Da’ ce nu e vraiste?
    Robu a avut ceva fonduri la Politehnica si a reusit sa faca multe lucruri. Deci, ce are vopsitu’ parului cu administrarea orasului. Ca mai derapeaza in declaratii si conashu’ Robu, am observat dar astea nu au relevanta administrativa.
    Dupa postu’ tau se vede ca esti un lingau al Brendului si al pede minus el, care dupa ce ai postat comentariu’ ti’ai sunat sefu’ ca sa te lauzi, dar mai ales pentru a primi o mangaiere pe crestet si un jet cald in burta. Pofta buna. Siesta usoara.

  4. @aburici: lasa ca si cu Robu…afara e vopsit gardu’, inauntru-i leopardu’. Ia te intereseaza mataluta cum i s-a rupt preastimatului rector de olimpiada de robotica, gazduita de UPT; ia mai intereseaza-te cum alte facultati in afara de AC si ETC nu prea exista pentru domnul rector

  5. crede-ma ca mai lingau ca tine, nu e nimeni. mie mi-e sila de toti politicienii. iar de robu asta, in plus, mi-e sila ca e un mare fatalau. la prima vedere nu are legatura vopseaua de pe par cu administratia. doar ca arata ce frustrat e omul. un individ care nu isi asuma varsta si incearca sa para june prim, nu e facut sa conduca un oras. cam asta e legatura, maestre lingau sef!

  6. @aburici: nu intelege ca sunt impotriva candidaturii lui la primarie; ma bucur ca in sfarsit apare cineva cu sanse sa il schimbe pe barbos; mi-e teama doar sa nu scapam de dracu si sa dam de tac-su
    @dragos: la tine toate comentariile sunt moderate sau doar eu am regim special?:)

  7. Deocamdata la Primaria Timisoarei s’au depus doua candidaturi. Daca e sa aleg intre Robu si Ciuhendu, am spus ca aleg pe Robu. Mai ramane sa vaz echipa propusa pentru Consiliu’ Local. Daca acolo apar „surprizele” pe care le cunosc o sa le comentez la momentul potrivit.
    Daca pede minus el propune un om mai gospodar poate imi schimb optiunea. Mai stii? La alegerile din 2012 vreau sa votez un om gospodar si nu un politician. Asta as dori sa se inteleaga.
    Nu sunt lingaul nimanui si nici ligusitorul cuiva. N’am partipriuri cu nimeni. Dar de babosii astia libidinosi si gretosi vreau sa scapa.

  8. Votul meu e asigurat! Clar ca va invinge si e cel mai bun. Jos cu barbosi, m-am saturat de ei si e cazul sa vina cineva cu perspecitve noi, putere de munca si cu proiecte care sigur se vor realiza cu cel mai mare succes.

  9. Mai da prosti trebuie sa mai fiti voi care sunteti impotriva d-lui Robu. In primul rand ca nu are 60 de ani ci 55 si in al doilea rand eu nu cred ca-si vopseste parul ca am vazut ca are cateva fire albe la tample dar chiar daca si l-ar vopsi care-ar fi problema ca oricum se tine f.f. bine si asta o spun eu ca femeie. Ce-i daca-i pletos, mie chiar imi place de el cu pletele alea si sunt convinsa ca multe femei il vor vota si pt. cum arata. Eu il apreciez in primul rand pt. ce-am auzit si partial am vazut ca a facut la Politehnica. Minuni! Asa ca… turbati voi de ciuda, dl. Robu va fi viitorul primar al Timisoarei!

  10. Bai… Robu nu stiu ce mai vrea sa faca si daca mai are timp de ceva… Rector e, sef de partid in judet e, parlamentar e, mai e si profesor… Bai dar multe e omul asta. Cand are timp sa le faca pe toate?! Intrebarea e ce fel de om cu raspundere e daca se baga in atatea si va spun pe propria piele ca nu face fata si ca nu are timp de toate. Am avut ore cu Robu in o gramada de situatii… In niciuna nu s-a prezentat la cursuri, la unele examene si asa mai departe… Colac peste pupaza luam examenele si cand mergeam in toamna sa vad care imi e situatia nu era incheiata… Pentru ca are timp de toate omu… Vota-ti-l voi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.