Europarlamentarul Buşoi reclamă Poşta Română că-i blochează scrisorile către electorat

Europarlamentarul Buşoi reclamă Poşta Română că-i blochează scrisorile către electorat

1
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a acuzat, astăzi,  conducerea Poştei Române din Timiş pe motiv că nu vrea să-i distribuie o cristian busoi 1 pscrisoare în care „informez alegătorii mei despre anumite probleme ale judeţului Timiş şi despre ce am făcut şi ce pot face în Parlamentul European pentru aceştia”. Nemulţumit, Buşoi a caracterizat situaţia ca fiind „un lucru foarte grav, un nou abuz al puterii PD-L. Poşta Română refuză să distribuie o scrisoare a mea, în calitate de deputat în Parlamentul European . Cei de la Poşta Română mi-au transmis neoficial, aştept ca marţi să primesc şi o hârtie oficială, că nu vor distribui această scrisoare chiar dacă, în mod evident, aş fi plătit pentru distribuirea ei.


Faptul că Poşta Română, o instituţie de stat, refuză să presteze un serviciu doar pe criterii politice, cred că este un lucru extrem de grav şi arată starea generală de degradare în care s-a ajuns în România”. Europarlamentarul susţine că nu exclude varianta să dea în judecată Poşta Română.

Pedelistul Nelu Balaş, directorul Centrului Regional Reţea Poştală Timişoara, a replicat printr-un comunicat de presă, afirmând că „este un mod, situat la limita şmecheriei, să acuzi o instituţie, într-o conferinţă de presă organizată sambăta, când, se ştie, Poşta nu lucrează în această zi. Mai mult, luni este zi liberă, sărbătorim, cu toţii, Rusaliile, iar eu consider că trebuie să ne focalizîm pe această sărbătoare creştinească şi s-o marcăm aşa cum se cuvine, în pace şi ganduri alese. Ne vom apăra onoarea şi vom reveni cu detalii amănunţite, legate de contractele pe care le-a încheiat dânsul şi cabinetul de europarlamentar al domniei sale, miercuri, într-o conferinta de presă extraordinară”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.