EXCLUSIV Ponta îi cere lui Bojin să-l dea afară din PSD pe...

EXCLUSIV Ponta îi cere lui Bojin să-l dea afară din PSD pe fostul senator Matei UPDATE 1 Cum se apără cel vizat

1
DISTRIBUIȚI

Situaţie tensionată în interiorul PSD Timiş, în ciuda aparentului calm pe care preşedintele Titu Bojin încearcă să-l bojin si ponta ptransmită în afara şi în interiorul organizaţiei . Totul a plecat de la o declaraţie şocantă a vicepreşedintelui PSD Timiş şi consilier judeţean, Viorel Matei, care a anunţat că la alegerile parţiale din Nemţ, unde locul de deputat a rămas vacant după moartea lui Victor Surdu, îl va susţine pe candidatul UNPR, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Adrian Rădulescu. Acesta îl are contracandidat din partea USL pe social democratul Liviu Harbuz, fostul şef al ANSVSA. „„Sunt pentru PSD, dar îi voi face, în Piatra Neamţ, campanie lui Adrian Rădulescu. Chiar dacă eu fac parte din PSD, împreună cu FNPAR îl vom susţine pe Rădulescu”, a declarat Matei, în calitate de preşedinte al FNPAR pentru Agerpres.

Această declaraţie nu a rămas fără urmări, Victor Ponta declarând, astăzi, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că „orice membru PSD care susţine un candidat al puterii pleacă la partidul respectiv.


Este o chestiune de principiu care se aplică oricărui membru PSD. Nu ştiu toate declaraţiile care  le dau membrii PSD, dar, repet, cine susţine din PSD partidele de la putere nu mai au ce sta alături de noi. Eu ca preşedinte dau direcţiile, iar organizaţiile judeţene sunt cele care trebuie să se aplice”. Întrebat dacă hotărârile de la Bucureşti se vor aplica în condiţiile în care Viorel Matei este un apropiat al preşedintelui PSD Timiş, Titu Bojin, care la rândul său este extrem de legat de PD-L, Victor Ponta a răspuns extrem de sigură că „o să se aplice şi în Timiş, fiţi convins de asta”. La nivel declarativ, preşedintele PSD a mai avertizat că unul dintre criteriile de evaluare a filialelor va fi şi lupta cu puterea portocalie din judeţe, dar, până acum, nu a avut nici o reacţie în ciuda evidentului non-combat al conducerii pesediştilor timişeni.

UPDATE 1 Contactat de PRESSALERT.ro, Viorel Matei a susţinut că „declaraţia am făcut-o în cadrul FNPAR, nu la partid. Nu vreau să comentez declaraţia domnului Ponta, Dacă am încălcat regulile să mă dea afară.  A nu se confunda una cu alta – FNPAR-ul cu PSD-ul. Totul este aşa, aruncat în vânt”.

1 COMENTARIU

  1. poate se sesizeaza cineva si despre cu a facut avere dl. fost senator prin acapararea fostului ias sannicolaul mare si abuzurile din mandatul de senator

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.