Poliția contrazisă de propriile documente despre cum a fost prins Bogdan Roman

Poliția contrazisă de propriile documente despre cum a fost prins Bogdan Roman

11
DISTRIBUIȚI

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, urmărit general după ce a primit mandat de arestare în lipsă pentru scandalul din noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost prins în centrul Timişoarei, în urmă cu puţin timp. Poliţiştii au exploatat o pistă pe care au avut-o de ieri şi au reuşit să-l prindă pe Roman în zona Pieţii Unirii, susţin surse oficiale din Poliţia Timiş.  Bogdan Roman era singur şi nu a opus rezistenţă. La această oră, bărbatul este în sediul poliţiei.


Urmează să fie prezentat instanţei pentru confirmarea mandatului de arestare.

UPDATE 1 Avocatul fugarului Camelia Țăranu a declarat că Bogdan Roman s-a predat, contrazicând astfel declarațiile oficiale ale Poliției Timiș care, cu numai câteva minute înainte, susțineau că fugarul a fost prins. În sprijinul afirmațiilor sale Țăranu a citit dintr-un proces verbal întocmit de Poliția Timiș din care a reieșit că Bogdan Roman a sunat anunțând că vrea să se predea. Extrem de dubios este faptul că în procesul verbal întocmit de polițisti nu este specificată locația exactă de la care a fost ridicat urmăritul general. Bogdan Roman a fost audiat în prezența avocatului după care a plecat pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă la Judecătoria Deta. Înconjurat de polițiști acesta era extrem de relaxat și chiar a zâmbit când a fost scos prin spate pentru a fi urcat în dubă. Urmează să fie audiat în această seară la Judecătorie.

UPDATE 2 Judecătoria Deta a confirmat mandatul de arestare emis pe numele lui Bogdan Roman, acesta fiind dus în arestul IPJ Timiş.

11 COMENTARII

  1. Bai Bota lasa-te de publicat in ziare , ia-ti doza zilnica de drog si nu ne mai stresa , lasa ziaristi adevarati sa-si faca treaba . Nu ne mai intoxica cu ideile tale fixiste si tampite , care nu mai intereseaza pe nimeni . Gunoiule .

  2. bei PLICTISITULE !
    adica ce vrei sa insinuiezi, ca Bota se drogheaza ?
    dupa cum arata, pricajit si schilod io nu cred, ca daca ii dai lu asta numa o votca ii praf, face pi iel. sa mor io.

  3. CONSTITUTIA ROMANIEI !
    Inviolabilitatea domiciliului ARTICOLUL 27
    (1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
    (2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
    a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
    b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
    c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
    d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
    (3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.
    (4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise,

    în afară de cazul infracţiunilor flagrante .

    De aici deducem cum este si normal pe intreg mapamondul ,ca atunci cand este un flagrant, politistul poate si este obligat sa urmareasca infractorul in casa, domiciliu ,in beci sau subsol cat si pe acoperis pentru a prinde infractorul ,cat si pentru a preveni distrugerea sau stergerea urmelor respectiv probelor ! doar in Romania mafia instruieste sau ordona politistilor sa astepte la poarta un mandat sa poata intra peste ei !

  4. @beshina ! Nu stiu ce sa spun , nu stiu daca se drogheaza animalul , dar citind articolele lui nu poti ajunge la alta concluzie . Ori e beat ori drogat . Publica doar tampenii , zvonuri . Tot ceea ce scrie el aici se dovedeste mai tarziu a fi fals , fara nici o baza legala , ca sa zic asa „cancan” . Asta face jegu de bota .

  5. Un sfat pt. cel ce scrie articole:
    ROG INSISTENT, DACA TOT SE IA DUPA DECLARATIILE UNORA, DE CE NU-I CORECT SI ARE INVEDERE DECLARATIILE AMBELOR PARTI?DE CE MEREU SUNT CREZUTE DOAR „VICTIMELE”??? SI CEL MAI IMPORTANT: DE CAND CEL CARE E RANIT IN URMA UNEI INCAIERARI E VICTIMA???DUPA ASTA SE STABILESTE CINE-I VICTIMA, DOAR CA A FOST RANIT???? AIUREAAAAAAAAAA……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.