EXCLUSIV Chestorul Buda, Blejnar, Mătiuţ, Şaptebani,Turda, Nicoară, anchetaţi de DNA în dosarul...

EXCLUSIV Chestorul Buda, Blejnar, Mătiuţ, Şaptebani,Turda, Nicoară, anchetaţi de DNA în dosarul şpăgilor din vămi. Vezi lista completă a numelor

41
DISTRIBUIȚI

Nume importante din Poliţia de Frontieră , inclusiv şeful instituţiei, chestorul Ioan Buda, din ANAF şi din Vamă  sunt anchetate de DNA în legătură cu faptele de corupţie din vămi. Procurorii anticorupţie au dispus disjungerea cercetărilor faţă de aceştia, conform rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată lotul Moraviţa 2. Plecând de la denunţul formulat de Oprea Claudiu în 21 aprilie a.c., procurorii DNA au constatat că „afirmaţiile denunţătorului care se referă la corupţia de la nivelul conducerii Poliţiei de Frontieră Moraviţa şi la un sistem piramidal de colectare şi redistribuire a banilor primiţi cu titlu de mită au un caracter general, impunându-se verificarea acestora pentru a se stabili în detaliu împrejurările comiterii acestor infracţiuni şi a se identifica probele ce susţin astfel de acuzaţii. În consecinţă se va dispune disjungerea materialului de urmărire penală pentru efectuarea de cercetări faţă de numiţii Avram Florin, Turda Vasile  şi Ioan Buda sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat şi luare de mită”.

De asemenea, având în vedere declaraţiile care au fost date de inculpaţi în faţa procurorilor DNA, s-a decis ” disjungerea şi continuarea cercetărilor faţă de numiţii Mateuţ Aurel(fostul şef al Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, n.n.) , Blejnar Sorin (şeful ANAF, n.n), Rovinar Dănuţ, Nicoară Iosif, Flore Samuil Cristian, Şaptebani Cristian (actualul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin şi fost şef sectorMoraviţa, n.n.), Oniţă Oana Diana, Iureş Cornel(fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş), Turda Vasile (fost şef sector Moraviţa), Curdar Claudia, Florea Ştefan, zis „Fane Celular”(fost adjunct al Poliţiei de Frontieră Timiş), poliţiştii Ilie, Muşat şi Atila, Răuţ Băbuţa Paraschiva, ofiţerul Sturza Deak Cristian Adrian, precum şi persoane din conducerea S.P.F. şi I.J.P.F. Timiş din perioada când funcţionau magazinele duty-free, fapt pentru care se va dispune disjungerea materialului de urmărire penală faţă de aceştia cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită”.

În urma analizării probelor strânse a reieşit că „printre persoanele care au introdus, ilegal, ţigări în ţară s-au numărat şi numiţii Sămânţă Sergiu, Ciortea Florin Petrică, Gigi Olteanu Rareş, Stoleru Adrian, precum şi persoanele poreclite „Şpecu” , „Jarko”,  „Raţă”, „Piticu”.


Ca atare, în cauză urmează a se dispune disjungerea în vederea identificării acestora şi tragerii lor la răspundere pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită şi contrabandă”. De asemenea, se va „disjunge cauza  şi faţă de dispecera „Simona” care, în ziua de 16.12.2010 ar fi primit 50 euro din suma totală colectată cu titlu de mită, precum şi faţă de agentul de poliţie Flore Sebastian, care a primit 20 euro în noaptea de 24/25.01.2011, urmând a se efectua cercetări faţă de aceştia sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită. (…) Conform celor evidenţiate cu ocazia analizării situaţiei de fapt din ziua de18.10.2010, participat la activitatea infracţională din acea zi a fost şi agentul de poliţie Drăguţ Silviu Sorinel, faţă de care însă nu au fost efectuate cercetări. Ca atare, se va disjunge cauza în vederea efectuării de cercetări faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat şi luare de mită”. Pentru aceleaşi două infracţiuni s-a dispuns disjungerea anchetei şi pentru Mişici Duşan, Barbulov Zoran, Răducan Anca, Barbulov Zoran, Vetopan Drăgan şi Drăghici Adrian. Dragomir Valerian, trimis în judecată în lotul Moraviţa 1, va fi cercetat pentru luare de mită „în legătură cu faptele comise la datele de 03/04.09.2010, 15/16.09.2010, 19/20.09.2010, în calitate de ofiţer de poliţie la SPF Deta”.

Având în vedere declaraţiile subordonaţilor săi potrivit cărora „un procent de aproximativ 50 – 60% din sumele colectate cu titlu de mită era destinate şefului Biroului  Vamal Moraviţa, Prisecaru Ştefan”  se continuă cercetările şi faţă de acesta. De asemenea, sunt în atenţai anchetatorilor şi trei vameşi din echipajele mobile – Ursuţa Aurel, Gliga Gheorge şi Groza Ioan. De asemenea, în cazul soţiei subcomisarului Şaptebani,  Şaptebani Neta Ioneli, vameş, procurorii au dispus ” în cadrul cauzei disjunse se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a infractorului”.

 

Cercetările în cazul acestora vor fi efectuate de serviciul teritorial Timişoara al DNA.

 

41 COMENTARII

 1. Acum chiar vreau sa va vad vitejilor,ati stat si ati barfit pe la colturi,abia astept sa treceti pe strada mea,sper doar sa nu va sinucideti in grup ar fi pacat sa nu treceti si voi prin ce au trecut lotul din februarie.Sa aveti nopti linistite….

 2. opaaaaaaaaaaaaa lume noua d-nul misici dusan ce surpriza si d-soara raducan a-ti crezut ca va strecurati pe langa oamenii pe care i-ati informat pe colegii vostrii si a-ti fost linagaii sefilor vostrii,va dau un sfat pe gratis nu am nevoie sa ma platiti cu bani murdari TINETI MINTE CE VA SPUN LINGAIILOR MAI ALES VOI DOUA MIZDELOR, IN FRONTIERA TREBUIE SA FII CU COLOANA VERTEBRALA ORI ESTI TARE ORI STAI DRACULUI IN BANCA TA DAR VOI DOUA CE A-TI SPUN AM INTRAT IN FRONTIERA NU STIU CUM POATE PE STIINTA VOASTRA DESI MA INDOIESC ORI -ATI MULS TATA VRE-UNUI SEF BABALAC CU COITELE ATARNATE SI CE A-TI SPUS CA VA FACETI CU MIZDA MARE SI UITE CUM SURPRIZA APARETI SI VOI IN ACEST DOSAR TURNATOARELOR CE SUNTETI,IN LOCUL VOSTRU MI-AS DA DEMISIA NE-ATI INVADAT BANATUL VAD NUME NOI IN ACEST ARTICOL NU MA MIRA CRED CA INCEPE SA IMI PLACE TOT MAI MULT CE CITESC SI SA INCEP SA IL IUBESC PE BOTA.DRAGUTELOR SA VA TARAIE SI VOUA PUTIN FESELE CA PREA A-TI STAT LINISTITE.VREAU SA VA DAU UN SFAT TUTUROR COLEGILOR MAI PUTIN SLABI ASA CAND VAD NISTE PARASUTE CA ASTEA DOUA SA O LAS EMAI MOALE SI SA NU MAI DE-A CU CICANUL IN ELE CA UITE UNDE AJUNGETI SUNT NISTE TURNATOARE SI NU MAI AVETI INCREDERE IN NIMENI,EU UNUL NU O SA AM SI CE BINE CA NU AM AVUT CA UITE SUNT BINE MERSI IMI PARE RAU DE COLEGII MEI DE UNII DINTRE EI.

 3. ‘Flore Sebastian a primit in noatea de 24/25-12-2011 suma de 20 euro ‘ nu se pune; ca era in noaptea de Craciun 🙂 ! Asta e fratele lui Flore Cristian alt cecen! Coleg de promotie cu Iures!

 4. Saracu SAPTEBANI…..De ce il bagati in apa asta murdara, cand omul nu are nicio vina???? Aveti probe???? D-le Bota , pana la urma , daca ma gandesc bine cred ca si tu ai luat spaga, fa un autodenunt si ai scapat!!!!!! Numai prostii spui!!!

 5. In sfarsit vedem nume care intradevar reprezinta capii mafiei din vami, conduse de Buda si Turda pe de-o parte, si Matiut si Blejnar pe de alta parte. Acestia au coordonat adevarata grupare de crima organizata, au facut un adevarat sistem piramidal al spagii. Turda colecta 40% pentru el si Buda, asta e sigur, iar Matiut la fel, impreuna cu Blejnar. Daca procurorii ar avea curaj sa mearga mai departe, atunci vom putea spune ca exista justitie. Dar atata timp cat Blejnar este finantistul sef al PD-L (ma refer la colecta spagii), este si finul sefului informatiilor lui Basescu, Buda este sustinut de asemeni de SIE si Cotroceni, ma indoiesc ca vom vedea o continuare a arestarilor. Eventual o „spalare a la Roberta Anastase”, dupa principiul: „Prostilor, este adevarat ceea ce va spunem noi, nu ceea ce vedeti voi!”

 6. dragos,esti fraier prin disjungere se incearca disiparea cazului si inmormintarea lui.blejnar si buda nu poate fi cercetat de dna timis ci de dna de pe linga iccj,fiin demnitari.de ce nu esti atent.mai sapa.

 7. spunei si lui radu tudor si desteptului de la sindicat ca habar nu au de procedura vorbesc nedocumentati.acest dosar in aceste vremuri nu va avea finalizare la virf.nu se va atinge nimeni de regina si valeti.

 8. Odata ce vor primi NUP ei nu vor mai putea fi cercetati niciodata. Asa i-a spalat si pe prietenii din Portul Basescu-Sud..Cat despre EVAZIUNEA FISCALA va pot spune ca in Bucuresti INCA se vand FACTURI FISCALE SI CHITANTIERE..la coltul strazii ! Ce facea Blejnar la controalele de la Jackson International Arad de prin 1998, 1999….???

 9. Smecher Deleanu. De fapt, maestru’ berii StiftBeck’s ala micu’ care respira greu de la denea, face un joc magistral. Daca l’ar face cu banutzi si averea lui, punand’o gaj pentru un credit in franci elvetieni ca si batranu’ Speriusi, n’ar fi mare problema. Dar o face pe banii nostrii. Aici este chichirezu’.
  De fapt, acu’ prin aceasta manevra magistrala declaratiile din dosare, cu privire la spagile incasate de Blejnar si compania, vor fi trecute la secret si vor fi ascunse publicului pentru ca daca declaratiile raman publice „ancheta penala este periclitata”.
  „Zastupidbrucanianpipal” acu’ isi freaca mainile de fericire pen’ca shpagaru’ sef ar fi priponit de beraru’ StiftBeck’s. Abureli mai mari decat turla catedralei din Mehala, aia ctitorita de Majestatea Sa Carol al II’lea. Prin aceasta disjungere, toti aia greii acuzati de primire de ioroi de la politai si contrabandisti sunt mai protejati decat orice alta persoana din Romania, pe motivu’ de protejare a cursului anchetei. Iar dupa ce fraierii de vamesi, aia care au stat arestati cate 90 de zile, vor fi condamnati se va inchide si acest dosar cu un mare NUP. Are grija maetru’ berar StiftBeck’s de asta inainte de a iesi la pensie.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa pensionati bineeeeee.

 10. Disjungerea in viziunea DNA are un singur scop. Justificarea NUP fata de o parte din numele notorii de interlopi gulere albe vehiculate in dosarul cauzei. Daca s-ar fi dorit ajungerea in OLIMP era suficient sa mergi pe urmele carausilor care aduceau periodic ofranda zeilor pentru marea sansa de a putea culege nectarul spagilor provenite din duty free. Cu mult mai multa rabdare si cu veo 2 Voda bine plasati era imposibil sa nu te strecori in cercul nemuritorilor pentru a le pune bratari analfabetilor imbracati in haine de generali. Oricum DNA si-a facut treaba coborand cu picioarele pe pamant pe multi micimani care se pervertisera inainte de a se raci coarnele plugului de la care plecasera inainte de a imbraca haina de politist. Daca spagarii care au ramas prin birouri

 11. Chiar eram curios sa vad daca este citata vreo persoana din cadrul DNA Timis ori vreo declaratie a vreunui oficial, dar, bineinteles, nimic. NI-MIC! Iarasi niste spurcati, afla ei un lucru dupa care fac din tantar armasar ca sa ajunga ei sa arunce cu noroi, aparent avand dreptate!, in institutiile statului. Nicio agentie de presa respectabila nu da aceasta stire care este importanta dar totusi a devenit derizorie si asta tot din cauza unor scursuri ca astia, si revenind, nu da o stire ca asta fara ceva plauzibil, ceva existent! Adica un comunicat oficial, ca sa se convinga oamenii ca intr-adevar e ceva adevarat! Sunteti niste tampiti daca voi inca mai credeti ca suntem in continuare niste prosti si inghitim in continuare si cu aceeasi pofta toate porcariile vostre de minciuni sub forma de stiri! Daca ne subestimati din nou, si ne luati de prosti din nou, O VETI FURA CA-N 2009 INCA O DATA! Nu ne mai luati de idioti! Dati stiri plecand de la documente nu de la dorinte ale lui Tonta, Tontonescul, Felix, Nus, Ilici si toti comunistii morti de foame si cu frica-n san ca se strange latul!

 12. Stiti ..ceva ,dar nu stiti ..totul….ceva ,ceva insa stiti,adica atat ..cat trebuie sa stiti…si asa se vor inchide dosarele….cat e basescu-n floare nici la basca nu ii doare…..asta e ,pentru astfel de hotii s-a facut marea revolutie din decembrie…ce nu era clar?sau poate sifiliticul de mihaies mai are vre-un dubiu??ia vedeti ce averi au strins golanii cu revolutia si ei si..relatiile lor…

 13. Unde e Costi Brendu ca, iaca, un pion de-a lui iteste nasu dupa ce s-a ascuns sau l-a ascuns sistemul, vorbiram de iures, marele politist lansat de andras care, paranteza, cica-si calculeaza anii pregatindu-se sa-si vare capul in nisip inchid(el)paranteza, deci vorbeam de iures, trimis la inaintare (produs) chipurile pentru cheltuieli de viitoare campanie…Numai ca, ghinion, nu fu sa fie !Eheeeee, daca ar fi justitiari in tara asta care si-ar dorii viitor bun pentru odraslele lor (si ale noastre) ce lucruri interesante, chiar socante am afla! Si ce epoleti frumosi si grei ar trebui sa smulga baselu… Nu de alta dar sa nu mucegaeasca in mediu umed!
  Plecaseram de la Costi si iata, se facu tarziu, asa ca o amanam pe altadata copii…

 14. mah Mubarak(in gura tea se me KC)
  si icishea ai aparut ?
  cie nu stai mah in latrina ta si tot latri la stele ?
  nu vez ca iesti cam prost ?
  la bulau cu tini sa ti-o traga baietzii di baietz pana ti astamperi.

 15. Toma,stai linistit,vor veni si ei si multi altii,in septembrie vor incepe sa spuna tot,lista nu este gata.Voi ati crezut ca in februarie DNA-ul si-a luat toti oamenii din vami,eu nu cred…

 16. mai, mai! nimeni nu se ocupa si de zona de nord vest a RO? si de perioada cand la politia de frontiera functionau Nelu Pop si Ion Pop Rapidu? cine se arunca sa redescopere cum s-au descurcat cei de mai inainte sa ajunga in timp scurt unde au ajuns, adica la varfuri. Ca i azi, cel de-al doi-lea isi impinge subordonatii sa aduca de toate, doar doar ii pune si lui o stea mare Base pe umar. Mari se vedea documentarele in cel putin colectia Cotidianul. Nu trebuie decat a se tasta ion pop rapidu. Gura rea zice ca-i are pe foarte multi la mana lui de militian!

 17. mai, mai! nimeni nu se ocupa si de zona de nord vest a RO? si de perioada cand la politia de frontiera functionau Nelu Pop si Ion Pop Rapidu? cine se arunca sa redescopere cum s-au descurcat cei de mai inainte sa ajunga in timp scurt unde au ajuns, adica la varfuri. Ca si azi, cel de-al doi-lea isi impinge subordonatii sa aduca de toate, doar doar ii pune si lui o stea mare Base pe umar. Pentru detalii se pot vedea documentarele in cel putin colectia Cotidianul. Nu trebuie decat a se tasta ion pop rapidu. Gura rea zice ca-i are pe foarte multi la mana lui de militian!

 18. pai unde sa fie mai liviule stai linistit ca si ea va urma ,pe una o planifica pe iesire iar pe cealalta pe intrare sa poata sa scrie si sa dea informatiile turnatoarelor va vine randul sa va vad acuma la cine mai sxxx…. cardanul la vre-un bosorog cu acele momite atarnate,mi-ar fi rusine.

 19. mai intr-un fel lasa ca asa le trebuie in p….a mea ca au angajat toate taraturile si vagaboantele din tara asta,una cgioara,alta schioapa,una fara dinti ba prea inalta ba prea scunda abia alergau la sport cand au dat proba dar ele au intrat pe stiinta lor mda facand felatie probabil pe la babalaci cu astea au mai avut unii sa mai vada si ei o felatie mai buna ca in rest cine dracu i baga in seama si s-au vazut fetitele politiste peste noapte,imi vine sa rad sa va mai spun una tare habar nu am cum o cheama dar daca va povestesc va dati seama cine este cica era una prin deta care o numeau bebelusa ca de statea numai in genunchi pe la baruri numai cine nu a vrut nu au fu….o si acuma este mare politista de fr.si sotia unui ofier,de rasul curcanului nu pot sa cred frate cum se poate asa ceva?disgratios si rusinos,stie tot satul mai putin barbatul sau mai bine spus prostul.

 20. le ia si pe ele cineva pana la urma.dupa ce mai toarna ceva si mai ling pe cineva le lasa si aia ca se satura de atata lingatorie de catre surorile raducan

 21. Nelu Pop cu gasca lui a distrus Politia de Frontiera Romana iar Buda a continuat procesul…..rusine sa va fie infractorilor…..v-ati imbogatit din mita luata intre 2006 si 2009 pentru a angaja toti infractorii si toate curvele in sistem impreuna cu Tarsanoaga……blestemati sa fiti voi si copii vostri ticalosilor……sa va manance viermii ochii tradatorilor.

 22. Cum,il cerceteaza pt luare de mita si pe d-l Iures?Pai nu a fost promovat la DGA sa combata tocmai …coruptia?Cum drac vine asta,ofiter cercetat pt luare de mita,mutat la DGA sa-i cerceteze pe altii pt acte de coruptie?Cam cum va suna asta d-le Dragos?O fi vorba de denunturile celor trei subordonati ai acestuia cu privire la cei cca 75.000 de euro sau de vila aflata in constructie?Sa nu spuneti ca nu stiati de astea ,ci doar de vitejia de la ….Foieni?

 23. si examenele pentru restructurarea politiei si politiei de frontiera s-au tinut tot asa dupa unele „reguli” au fost date numai de „fraieri” cei „smecheri” care au cunoscut un baiat undeva si-au luat CONCEDIUL MEDICAL in data de 06.07.2011 scapand de examene si au fost repusi pe functii fara nici-o problema cu ordin de la bucuresti

 24. Abureala maaaaareeeeee cu asa zisa ,,disjungere,, a cauzei, deoarece este evidenta regizarea actiunilor DNA si DGA din vami prin aceea ca, toti greii si protejatii PDL-isti din intregul sistem atat central cat si teritorial din Politia de frontiera, ANAF si vama, au fost de la bun inceput ,,selectati,, in scopul de a fi pusi la adapost. Concret dupa disjungerea cauzei, in mod normal si firesc si in conformitate cu procedura procesual penala trebuie efectuate anumite cercetari in vederea stabilirii tuturor complicilor care au contribuit sub orice forma la savarsirea tuturor infractiunilor sustinute in dosarul principal (adica dosarul din care s-a desprins al doilea dosar disjuns), cercetari pentru identificarea tuturor persoanelor care au favorizat sau inlesnit ori, au coordonat ,,din umbra,, toate activitatile infractionale ce fac obiectul acuzarii din dosarul principal. Atat timp cat cei mai periculosi si cei mai grei oameni din sistemele sus mentionate au fost ignorate de catre autoritatile judiciare la momentul actiunilor din vami, oameni care de altfel au profitat cel mai mult din aceste activitati infractionale derulate de altfel, de ani de zile cu complicitatea si a serviciilor de informatii(SRI, DGA, SIPI)nu prezinta nici un dram de incredere ci, dimpotriva creeaza cel putin in randul politistilor si vamesilor, impresia unor actiunio regizate ale DNA prin care s-a urmarit selectia protectiva a marilor ,,rechini,, care de-a lungul anilor si nu doar de-a lungul monitorizarilor din vami, si retinerea unor oameni care conform regiei trebuiau pusi la ,,inaintare,,pe perioada monitorizarilor DNA si DGA.Pe perioada monitorizarilor, au fost mari presiuni asupra sefilor de atunci ale sectoarelor politiei de frontiera in care s-au efectuat aceste actiuni regizate ale autoritatilor judiciare mentionate,pentru ca anumiti politisti care de regula, isi desfasuraru activitatea in mare parte la zona verde, sa fie introdusi in trafic (adica sa lucreze in Punctele de frontiera). Deci…….nu va puteti inchipui cata scarba si dezgust te cuprinde ca politist care a fost si isi desfasoara activitatea in continuare in PTF Stamora-Moravita alaturi de acesti protejati ai sistemului mafiot enumerati mai sus si, care se bucura in continuare de protectie si de buna starea proprie care si-au cladit-o de-a lungul vremii datorita protectiei de care beneficiau din partea politicului si, sub autoritatea carora trebuie sa-mi desfasor in continuare activitatea. Demotivant……?!???????????!!!!!!!!!!!!!!!!……

 25. P.S.

  cateva nume de protejati ai sistemului mafiot: comisar sef SLABU GHEORGHE,care actualmente ocupa functia de sef de sector politie de frontiera Stamora-Moravita.Acest individ ,,extrem de smecher si de influent,,a reusit timp de aprox. 25-30 ani sa ocupe diverse functii de conducere in acest sector fata de orice alt politist din esalonul superior, respectiv Inspectoratul politiei de frontiera Timisoara in subordinea caruia se afla si SPF Stamora-Moravita care nu s-au bucurat de atata stabilitate la locurile de munca. Acest individ s-a bucurat din plin de toate beneficiile posuibile si oportunitatile specifice zonei Moravita,impreuna cu sotia acestuia care ani de zile a fost angajata unui duty-free aprovizionand cu mii de baxuri de tigari de contrabanda sute de contrabandisti locali si nu numai.

  un alt nenorocit: STURZA DEAK actualmente sef de tura la S.P.F Moravita,care nu a fost cu nimic mai prejos , profitand la maxim de perioada in care ,,se lucra din plin,, in Moravita. Un individ extrem de ingamfat, arogant, plin de bani din traficul de tigari pe care in mare parte l-a coordonat cu brio in vremurile bune.

  altii:Rovinar Dănuţ, Nicoară Iosif, Flore Samuil Cristian, Şaptebani Cristian (actualul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin şi fost şef sectorMoraviţa, n.n.), Oniţă Oana Diana, Iureş Cornel(fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş), Turda Vasile (fost şef sector Moraviţa), Curdar Claudia, Florea Ştefan, zis „Fane Celular”(fost adjunct al Poliţiei de Frontieră Timiş), poliţiştii Ilie, Muşat şi Atila, Răuţ Băbuţa Paraschiva, ofiţerul Sturza Deak Cristian Adrian, precum şi persoane din conducerea S.P.F. şi I.J.P.F. Timiş din perioada când funcţionau magazinele duty-free, fapt pentru care se va dispune disjungerea materialului de urmărire penală faţă de aceştia cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită”.

 26. Am o dilema , stie cineva pe unde se mai afla „ilustrul, specialistul si doctorandul de POPARA MARIUS zis OMLETA,PAPARA?
  Ca l-au lasat cateva luni sa vada ce-i poate capul (adica NIMIC) si a disparut din peisaj???
  Se ascunde in mojicia lui pe undeva?

 27. La asa articol ,asa comentarii ! Oameni de nimic care n-au facut in viata lor ceva imprastie venin manati de cele mai josnice calitati umane . Cred ca va simtiti bine sa folositi cuvinte care va caracterizeaza . Daca aveti dreptate atunci cei de care va legati ,autor si mancatori de laturi ,sa suporte consecintele faptelor ,daca nu ,sa nu aveti liniste vreodata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.