EXCLUSIV Ciprian Nastasiu apără un traficant de heroină pe care l-a „executat”...

EXCLUSIV Ciprian Nastasiu apără un traficant de heroină pe care l-a „executat” când era procuror

15
DISTRIBUIȚI

Apariţie surprinzătoare astăzi la Curtea de Apel Timişoara unde s-a judecat recursul celor 21 de traficanţi de droguri din „lotul Autobuzul” împotriva deciziei tribunalului de prelungire a mandatelor de arestare preventivă – fostul procuror Ciprian Nastasiu, cel care a instrumentat numeroase dosare de trafic de droguri cât a lucrat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, a venit să-l apere pe unul dintre inculpaţi. Şi nu pe oricare, ci pe Silviu Gădean, cel considerat de DIICOT ca fiind liderul grupării. De altfel, ultima condamnare a lui Gădean pentru trafic de heroină a venit în urma unui dosar instrumentat de procurorul de atunci Ciprian Nastasiu. Gădean a fost prins în flagrant după ce a vândut heroină, fiind trimis în judecată pentru că în 4 şi 7 decembrie 2002 a vândut 35 de grame de heroină cu 1600 de dolari, pe parcursul aceluiaşi an comercializând un kilogram de droguri de mare risc  către consumatorii din Lugoj.

Astăzi, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara, avocatul Ciprian Nastasiu a susţinut că dosarul de acum instrumentat de DIICOT nu sunt probe concludente şi „faptele nu au caracter continuu, ci sunt sporadice”.


De asemenea, s-a susţinut că deşi acuzarea „foloseşte expresii de genul grup organizat, finanţare, organizare, nu a adus şi probe în acest sens. Nu a fost începută urmărirea penală pentru grup de crimă organizată, care permite folosirea de ofiţeri acoperiţi şi colaboratori , astfel că toate probele obţinute de aceştia sunt lovite de nulitate pentru că nu a fost îndeplinit scopul pentru care au fost infiltraţi. Acuzaţiile împotriva lui Gădean nu sunt dovedite”.  Avocaţii celorlalţi inculpaţi din dosar au susţinut, de asemenea, că nu se mai impune menţinerea în arest a acestora deoarece pericolul social nu există sau nu sunt probe care să le dovedească vinovăţia. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile, toţi inculpaţii rămânând în arest.

15 COMENTARII

  1. Of, pai prin Timisoara jumatate dintre avocati sunt fosti judecatori, procurori si politai care au „intors armele”. Oricum, ce face domnul asta nu e deloc deontologic si e o rusine pentru breasla avocatilor. A propos, in ce barou e individul, ca la Timis nu e? Viata a devenit tot mai grea maestre, ca magistrat, microfoane peste tot, nu mai merge cum mergea! De aia o solutie e apararea fostilor acuzati. Succesuri!

  2. Un profesionist dl Nastasiu, dar o fost inlaturat pt ca a INCOMODAT, cum de altfel sunt si altii din alte domenii.
    Astea sunt vremurile pe care le traim,in general conduc incompetentii, hotii si frustratii.

  3. M O R A L I T A T E A A B S O L U T A !?
    este ceea ce caracterizeaza caracterul procurorilor, si nu este unicul caz. oare cand au fost necinstiti abuzivi si nerusinati, atunci sau acum ?
    ma gandesc cu groaza cati nevinovati au infundat pe degeaba la vremea cand erau mari si tari. iar guvernul asta nenorocit le si plateste pensii de sute de milioane. ROMANIA TARA DE KKT !

  4. Nu este deloc ilegal ce face dom procurore Nastasiu. Naspa a fost atunce cand a solicitat eliberarea singurului „terorist” din Romania.
    Je stie ca un magistrat sau un procuror nu poate sa se prezinte in fata instantei sau la parchet unde a profesat vreme de trei ani. Nastasiu a plecat din Timisoara cam de multisor. D’abia mijeau terasele prin piata Unirii. Iar din magistratura a plecat de mai bine d etrei ani, asa ca enterdictia pica.
    Ilegal mi se pare ce face madam Tufarin, aia de l’o arestat pe Ionelas si acu’ cica este mare avocateasa. Madam Tufa(de Venetia)rin desi este plecata din magistratura doar de cateva luni, apare la Curtea de Apel (instanta unde are enterdictie espresa, fiind anii buni procuror la parchetu’ Curtii de Apel) in dosaru’ vamesilor, ba chiar il apara pe cel mai dintre ei, adeca pe fiul lu’ Matei. Matei ala de zice Ponta, aut cu el afara din partid. Iar Titus Aquaticus zice: Batman! Batman!, facand pe nepriceputu’.
    Aceasta spedy gonzales a justitiei, care a rezolvat cu NUP un dosar in trei zile s’un ceai, incalca flagrant legea, iar judicele Mircea „Greierasu” Cretu in loc sa o apuce de chica’i blonda si s’o taraie, curatind parchetu’, mars afara din instanta, accepta sa puna concluzii si amana pana in septembrie procesu’. Iar vecinu’ meu, Luci Mitroa ot Blaskovits sta cu spaga de 900 de roni blocata la CEC. Pai, e co’ec”?
    Nea Pompita, iesit si el la penzie odat’ cu madam Tufa(deVenetia)rin da dovada de mai multe decenta si sta in banca lui, deocamdata.
    Avand in vedere cupiditatea procuroarei, nu ar fi de mirare ca maine poimaine sa o vedem pe aceasta pledand pentru bastanu’ Ionelas sau pentru sarmalutzu’ Feri Kelemen.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa tufariti bineeeee.

  5. domnu aburici.
    doamna tufar o fo cel mai bun procoror comunist co fo sefa lu toate procorore. las-o nene sa castige si ea un ban pe langa penzie ca trebe banii pintru midicamente si cure de SPA.
    si dache nu te stamperi cu provocarile dam noi de matale… si ha ha ha . pricepushi ?

  6. Mai nasparliule de „proc la pensie” vezi-ti de pensia matale si nu mai ameninta pe unii si pe altii care isi spun parerile. Vremea voastra a trecut si amenintari de genul asta s-au fumat demult mai agariciule. Crezi ca toti sunt fraieri si se sperie de gunoaie ca voi? Pazeste-ti poponeata ca ti-o umplem cu „sirop de rozmarin concentrat.”
    Avocatii au rolul lor,dar acest Nastasiu nu mai are credibilitate, fiind compromis total dupa scandalul Omar Haissam.

  7. maaaaaaaaaaa Mubarak !
    vez ca te fac. ca tot noi conducem tara asta mah prostule. si daca ma iei asa peste picior cu porcaria aia de sirop de rozmarin vez ca pun pi urmele tale organili si te fac rotisor cum faceam cu dealde tine in zilele bune. sa tzo trag animal ci eshti si infractor.

  8. „Domnule” proc sau porc la pensie eu nu sunt infractor,infractor sunt vamesii si politistii de frontiera din vami,care au fost ridicati pe BUNA DREPTATE DE DNA.In ceea ce priveste „organili”,s-ar putea sa fie pe urmele tale,deoarece numai proc la penzie nu esti tu…

  9. bey MUBARAK (in gura ta se me Kc !)
    porc esti tu cu betzivanu’ de tac’tu si cu poponaru’ din unchi’tu.
    fira’i al dracu’ di nenorocit. pun io mana pe tine si te fac arshice.

  10. mah boule, noi moldovenii va-m adus icisha cultura in banat, undi sunt numa’ mancatori di slanina cu tomati si beutori di tuica puturoasa. pi miliagurile noastri din dulshea moldova so-r nascut eminescu, creanga, stefan ciel mari si alti lideri di partid contemporani. voi pi cine atz dat mahhhhhhhhhhh?
    pi iancu dila poli, si pi bojin di la api, pi ostaficiuc si cojocare haiiiiiiiiiiii ?!

  11. Pai atunci cine draq v-a adus in Banat? De ce nu ati stat in „dulshea Moldova?” Cred ca sunteti ca paduchii si va inmultiti asemeni lor. MARSH DRAQ DE IMPUTIT!

  12. Nastasiu cat timp a fost procuror a facut o gramada de ilegalitati. Multe au fost dovedite. Cazul Haissam a fost doar un caz mult prea greu ca sa fie musamalizat.

    Cazul Cornel Urcan a fost instrumentat de nastasiu. Omul a facut inchisoare si apoi a fost achitat, fiind gasit nevinovat. Acum statul roman e bun de plata pentru abuzul lui Nastasiu.

    Cat despre acest caz in care el insusi apara un fost infractor caruia i-a instrumentat un dosar in trecut, ma lasa fara cuvinte. Omul asta nu are niciun fel de reper moral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.