Ostaficiuc, brandu’ care nu (mai) există

Ostaficiuc, brandu’ care nu (mai) există

1
DISTRIBUIȚI

De când a primit lovitura-n plex a incompatibilităţii de la ANI, şeful pedeştilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, zis „Brandu ” sau „Preşedintele”, dă tot  mai multe semne de nervozitate. Provocată de slăbiciunea politică pe care nu o mai poate ascunde. Cum a ştiut să o facă până acum cu multă dexteritate. Refuzând să mergă la emisiuni unde să fie prezenţi şi alţi invitaţi în afară de moderatorul, extrem de amabil, de exemplu. Fără prea mult talent încearcă să-şi ascundă neputinţa în spatele aceloraşi cuvinte – „nu există”. Când ANI a dezvăluit că prim secretarul de partid portocaliu  este incompatibil şi va ajunge să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor anticorupţie pentru că s-a haloşit la un mizilic de 5200 de euro, cât reprezintă scutirile primite de Ornella Design în afacerea parcelei de aur din PITT, Ostaficiuc a spus că nu există faptele.


Şi că totul este legal. Pe motiv că au semnat alţii înaintea lui.

Când la ultima conferinţă de presă l-am rugat să comenteze ca preşedinte de partid faptul că în Timiş sunt numiţi în fruntea serviciilor deconcentrate tot mai mulţi oameni sprijiniţi de arădenii lui Falcă, prima reacţie, cu nervozitatea inclusă,  a fost „informaţia e falsă. Nu este adevărat aşa ceva”. Când am început să-i înşirăm funcţiile ocupate, a întors-o că e „parţial fals” şi că sunt „insinuări”. După care, brusc, conferinţa de presă s-a terminat. Adevărul este, cât se poate de clar şi lipsit de orice insinuare, că Brandu’ Ostaficiuc se topeşte la flacăra tot mai mare a propriei neputinţe de a controla lucrurile. Şi lucrurile se mişcă cu viteză din ce în ce mai mare. Şi oricând poate să vadă reversul medaliei la momentul în care Bucureştiul l-a impus cu forţa în fruntea filialei.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Bota trebuie sa va contrazic. Brandul exista si va exista in continuare. Intaiul dregator al judetului, domnul Ostaficiuc, evacueaza Muzeul Banatului pe motiv ca, citez din memorie „trebuie sa redam orasului aceasta cladire”. Oamenii lucreaza in conditii improprii iar colectia valoroasa a muzeului este impachetata in graba si pregatita pentru mutarea finala. La fel s-a intamplat cu Muzeul de Etnografie care functiona pana nu demult in incinta Bastionului. Totul a fost impachetat, mutat si depozitat in conditii improprii in depozitele Muzeului Satului Banatean. Acest loc este plin de soareci, molii care devoreaza treptat tot ce se poate devora. Sa nu mai vorbim de conditiile inumane de lucru a oamenilor de la muzeu, care isi desfasoara activitatea in conditii insalubre, cu soarecii dansand pe masa. Aceasi soarta o va avea si colectiile de la Muzeul Banatului. Sa nu mai vorbim de salariile angajatilor. Exista angajati care au 500 de RON net/ luna. Multumim domnule Ostaficiuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.