Timişorenii revoltaţi la mitingul Noii Drepte: „Ţiganii, afară din România”

Timişorenii revoltaţi la mitingul Noii Drepte: „Ţiganii, afară din România”

18
DISTRIBUIȚI

Timişorenii care nu mai suportă şicanele din partea familiilor ţigăneşti au ieşit, astăzi, în stradă alaturi de cei de la Noua Dreaptă la mitingul împotriva mafiei imobiliare. A fost pentru prima oară, când numărul celor care, deşi nu sunt membrii ai organizaţiei, au ieşit în stradă revoltaţi de ce li se întâmplă a fost semnificativ. „Îmi aruncă rahat la uşă sau pamperşi murdari. Tot timpul fac scandal şi mă ameninţă. Un ţigan şi-a dat pantalonii jos şi a urinat pe uşa mea. A venit Poliţia, le-a dat amendă, dar ţiganii mi-au spus că nu-i interesează că au bani să o plătească. Mă terorizează să le vând apartamentul şi, dacă se poate, să-l dau gratis. Bărbatul meu este paralizat. Eu nu plec din casa mea decât moartă”, povestea o femeie trecută de prima tinereţe.


O altă a completat-o imediat „pe mine m-au inundat de e casa plină de igrasie. Au tăiat curentul. Fac scandal întruna. Ne terorizează şi când le zici ceva zic că au drepturi.Dar noi nu avem?”.

Sub atenta supraveghere a jandarmilor şi poliţiştilor, cele câteva zeci de protestatari au plecat în marş pe bulevardul C.D.Loga. În faţa palatelor baştanilor, s-a scandat din toţi rărunchii „Nu vrem clanuri ţigăneşti, în oraşe româneşti”, „Afară, afară, cu leprele din ţară”, „Ţiganii nu-s români”, „Nu daţi banii la ţigani că-i dau la lăutari”, „Antonescu de trăia, în Siberia vă ducea”, „La Jilava, toţi ţiganii, haide”. Ţiganii au preferat să rămână în spatele geamurilor, retrăgându-se strategic atunci când coloana trecea prin faţa vilelor. Revoluţionarii adunaţi în faţa Filarmonicii din Timişoara i-au aplaudat pe demonstranţi când au început să scandeze „Ţiganii, afară din România”.

În faţa Catedralei Mitropolitane, purtătorul de cuvânt al OADOR Timişoara, Alexandra Neamţu a anunţat că „„Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România a hotărât să acorde sprijin, în conformitate cu protocolul încheiat, asociaţiei Noua Dreaptă. Asociaţia doreşte să lupte împotriva tuturor cetăţenilor acestei ţări şi nu numai, care nu respectă moştenirea noastră culturală şi spirituală şi împotriva celor care nu sprijină Biserica Ortodoxă Română în activitatea sa misionară şi caritabilă. OADOR nu e împotriva romilor sau nici unei ate minorităţi etnice din România (…) dar ţinem să vă anunţăm că de astăzi vom acţiona alături de Noua Dreaptă împotriva tuturor clanurilor mafiote, indiferent de etnie, care nu respectă legea românească”.

18 COMENTARII

  1. Nu vrem clanuri ţigăneşti, în oraşe româneşti”, „Afară, afară, cu leprele din ţară”, „Ţiganii nu-s români”, „Nu daţi banii la ţigani că-i dau la lăutari”, „Antonescu de trăia, în Siberia vă ducea”, „La Jilava, toţi ţiganii,

  2. pacat ca nu am stiut ca veneam si eu din arad sa manifest impotriva acestor imputiti care tot mai mult umplu tara asta de rahat. Pacat ca multi (chiar foarte multi) iau exemplu de la acesti imputiti de tigani .
    Va spun eu , o sa ajungem rau de tot daca nu luam impotriva acestora . Deja ei se cred stapani pe acest pamant si cred ca totul li se cuvine daca au bani.
    AFARA CU TIGANI IMPUTITI DIN TARA ! SA SE DUCA LA DRACU SA-I DUCA!

  3. mo antijeguri mo
    zici ca viniai din arad sa ti dai la noi ?
    sa tie manca canceru si pa tinie si pa saraciile astia cu camiasa vierde sa vne kkm pi voi.

  4. Cand judecatorii corupti lasa in libertate interlopi asemeni cumatrului famigiei Basescu Traian, Bercea Mondialul va mai mirati ca politistii nu au puterea legala sa actioneze impotriva huliganilor tuciurii,multi dintre ei instigati de politucucii de la putere?PDL nu ar fi putut institutionaliza infractionalitatea si criminalitatea fara ajutorul etniei rrome.Lazaroiu,Voinescu,Udrea Elena si alti PDL-isti provin dintre interlopii tuciurii.A fost de ajuns sa-i vedem chipul fratelui Udrea Elena ca sa intelegem ce radacini de infractoare tuciurie are madama cotroceneasca,prima infractoare a PDL-ului.

  5. Sa le confiscam vilele si aurul acestor GUNOAIE. In contul datoriilor pe care le au la stat,se poate ca aceste imobile sa fie confiscate si vandute la licitatie publica.Gunoaiele astea nu platesc nici un fel de impozite sau taxe la stat. Ce pazesc institutiile statului? Nu le mai dati ajutoare sociale si tot felul de drepturi,sa mearga la munca! ORICUM O SA FITI VANATI CA IEPURII,CA SUNTETI NISTE JEGURI PENALE !

  6. aceasta minoritate se considera oprimata,dar beneficiaza cu aprobarea tacita a intregului sistem care guverneaza tara de dreptul de a fura, de a ucide, de a face trafic cu carne vie. Datorita lor suntem catalogati in afara tarii ca fiind cersetori ,nespalati ,inculti.

  7. Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!Gunoaie!si iar…GUNOAIE!SA-I PUNEM ODATA LA MUNCA!SA-SI PLATEASCA TAXELE,DACA NU … CONFISCAREA ,DA CE ,CA ALEA NU SUNT CASE! E PLINA TARA DE TRANTORII ASTIA

  8. uf, mama, ce dragoste avem pentru tigani! are aspecte masochiste!
    aveti dreaptate, tiganii trebuie sa plateasca taxe, impozite si sa respecte legea! si daca nu vor, trebuie obligati! legal! fara sapun! daca suntem europeni trebuie sa demonstram asta! tiganii sunt asociali, sunt inculti, dar nu sunt prosti! dovada? ne fac pe noi!!!!

  9. tiganii astia imputiti ar trebui facuti sapun impreuna cu tatal lor iliescu ca el ia ridicat in slavi ca doar e de_al lor.noi suntem de vina ca le permitem la jigodiile astia ca zic ca au drepturi,dar noi ce drepturi avem,cred ca avem dreptul de ai termina odata

  10. aceste gunoaie ale societatii noastre denumite ‘romi’ trebuie exterminate din motive binecunoscute de noi toti.Nu inteleg romanii care se lasa asimilati de tigani.Sa-si fi pierdut poporul roman identitatea ?
    tiganii afara!

  11. hai sa incercam sa ne organizam sa facem o revolutie si sa scapam dreacu de cioroii astia cae miros a cauciuc ars …afaraaaa !!!!!…trezitiva romani !!!..nu se mai poate …afara !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.