Un tânăr s-a sinucis după ce a picat bacalaureatul

Un tânăr s-a sinucis după ce a picat bacalaureatul

1
DISTRIBUIȚI

Cadavrul unui tânăr de 19 ani , Marius S., a fost găsit abandonat, în această dimineaţă, pe Calea Torontalului din Timişoara, lângă o clădire în construcţie . Suspiciunile au apărut atunci când poliţiştii au observat că victima, născută în Republica Moldova şi cu domiciliul în Timişoara, avea mai multe răni în zona capului. Criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit, din primele cercetări, că moldoveanul ar fi fost târât până la locul unde a fost abandonat. Una din pistele pe  care anchetatorii merg este aceea că tânărul a fost lovit de o maşină, după care şoferul a vrut să scape de victimă, ascunzând-o în curtea depozitului.


Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită de medicii legişti după efecuarea autopsiei. Ancheta continuă pentru identificarea maşinii, cât şi pentru găsirea ucigaşului. Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii au reuşit să discute cu familia tânărului găsit mort şi au aflat că era extrem de deprimat după ce a căzut la bacalaureat. Astăzi,  în jurul orei 9,30, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Apelul la 112 prin care s-a anunţat descoperirea cadavrului a fost după aproximativ o oră. Anchetatorii iau în calcul, după audierea părinţilor, mult mai mult varianta unei sinucideri a tânărului. Acesta s-ar fi aruncat de pe clădirea în construcţie, după ce a dat greş şi la a doua sesiune de bacalaureat. În plus, dacă ar fi fost victima unui accident rutier pe un bulevard extrem de aglomerat cum e Calea Torontalului, incicentul nu ar fi trecut neobservat.

1 COMENTARIU

  1. Stie careva dintre d-tra o fapta buna,pozitiva,in interesul tuturor romanilor savarsita de cand basescu traian este presedintele romanilor?Nu cred ca exista o asemenea fapta care sa fie atribuita regimului stalinisto-nazist al lui basescu traian si al gruparii de crima organizata PDL-udrea boc.In „timpul”lui basescu traian copii mor in maternitati in situatii macabre,in „timpul”lui basescu traian copii se sinucid,iar batranii il implora pe Dumnezeu sa le aduca moartea.Daca cumva aveti dovezi de ceea ce basescu traian a facut bun pentru Romania va rugam sa ni le aratati si noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.