Avocat, trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Află ce a păţit...

Avocat, trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Află ce a păţit martorul mincinos folosit

2
DISTRIBUIȚI

Avocatul Cerasela Niţu din Baroul Caraş Severin a fost trimis, astăzi, în judecată de DNA sub acuzaţia de trafic de influenţă şi instigare la mărturie mincinoasă. Conform procurorilor „în cursul lunilor iunie – august 2011, inculpata Niţu Maria Cerasela, în calitate avocat, i-a pretins unei persoane suma de 700 lei, promiţându-i că în schimb va interveni pe lângă un magistrat judecător din cadrul Judecătoriei Bozovici, pentru a-l determina să soluţioneze în mod favorabil acţiunea civilă exercitată de persoana respectivă, în sensul anulării unui proces-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei la regimul circulaţiei rutiere”.


Cea căreia trebuia să-i „rezolve” amenda era un investigator acoperit al DGA. De asemenea, anchetatorii au stabilit că avocatul a apelat la martorul mincinos Ion Perian pe care l-a învăţat ce să spună în faţa instanţei pentru ca să obţină anularea procesului verbal. În cazul acestuia, procurorul a dispus scoaterea de sub urmărire penală şi i-a dat o amendă administrativă în valoare de 1.000 lei. Avocatul Niţu este în arest din luna august când a fost ridicată de la Bozovici de procurorii şi poliţiştii de la DNA.

2 COMENTARII

  1. Justitia ar trebui sa procedeze in acelasi mod cu marii rechini ai coruptiei. Poate ca atunci ar incepe sa se vada ceva democratie pe la noi prin curte. Daca alergati dupa mici pestisori ca si Cela, nu rezolvati problemele coruptiei cu care se confrunta Romania. Problemele mari incep de la politicienii care sunt mai corupti ca nimeni, de la clanurile care manipuleaza totul. Populatia moare de foame sau si-a pierdut orice nadejde.
    O tineti acolo in arest pentru ce??? Chiar asa de periculoasa este pentru cei din jur? sa fim seriosi, domnilor magistrati.
    Sunt profund dezamagita.

  2. cei de la Judecatorie toti erau corupti, am avut si eu cateva dosare, efectiv mi-au cerut….d-na avocat cerasela nu s-a mai putut lupta cu ei, chiar nu este vinovata….este o victima a DNA, tot rechizitorul era adevarat…unde lui Poput iau dat NUP…de ce n-au avut curaj sa-l aresteze ? lucreaza la servicile secrete…doar no sa-l dea in gat….cat despre judecatoare…de ce nu i-au facut perchezitie acasa?….RUSINE,madistrat care se bate cu socrul ? care suna la 112 pentru rezolvarea batailor in familie ? asta este justitiea in Romania….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.