Dreptate marca Corescu: ” Dacă acum nu-i ajută, când îi ajutăm? Când...

Dreptate marca Corescu: ” Dacă acum nu-i ajută, când îi ajutăm? Când vine Sârbu să ia Timişu’ şi Adrian Năstase să-şi ia şpaga?”

5
DISTRIBUIȚI

Interceptările telefonice din dosarul „bani pentru PD-L” au scos la iveală modul în care Cornelia Corescu, fostul şef al ITM Timiş, îşi folosea influenţa politică pentru a-şi proteja oamenii. PRESSALERT.ro prezintă o discuţie explozivă între Corescu şi consilierul judeţean PD-L,  Ovidiu Moza, subiectul discuţiei fiind salvarea unui bărbat din Făget care a fost prins cu o maşină încărcată cu lemne fără a avea documente, poliţiştii descoperind că maşina apărea ca furată. Bărbatul a declarat, ulterior, în faţa procurorilor DNA că o ştia pe Cornelia Corescu de la alegerile din 2008 şi atunci a primit numărul de telefon de la aceasta ca să o sune dacă va avea vreodată probleme.

Cornelia Corescu: Ovidiu, ă, deci eu am rezolvat la poliţie.

Ovidiu Moza: Da.

C.C.: Voi rezolvaţi la gardă. Deci, dosarul de la gardp, poliţia nu se bagă, deci, am rezolvat-o acolo, da la gardă nu mă pot băga. Bine.

O.M.: L-a gardă s-au schimbat lucrurile.

C.C.: Las gardă, în ce sens s-au schimbat lucrurile? Că a venit un alt şef, care-i, care-i problema?

O.M.: Da. Pă-i din..

C.C.: Eu nu mă ştiu cu acesta, cu acesta. Domle, dar avem senator şi deputat de Timiş, ă, Ovidiu asta este ceea ce mă enervează că anu’ viitor vor fi buluc iar, iar la Buziaş, la Făget şi acum nu nimeni nici un telefon pentru copii ăştia. Nu-i cunosc, Ovidiu, nu i-am văzut în viaţa mea.

O.M.: Cornelia, eu, eu, ieri l-am sunat pă Florin (Florin Bolbos, adjunct al Poliţiei Timiş, n.a.), ă, l-am pus să sune acolo, să-i primească acela de acolo.

C.C: N-a dat nici un telefon, absolut la nimeni. Înţeleg, Florin. Nici un telefon, la avbsolut nimeni n-a dat.

O.M.: Cine? Florin?

C.C: Da.

O.M. Da.

C.C: Nici un telefon la nimeni.

O.M.: Da

C.C: Eu am dat toate telefoanele acum, să nu mă întrebi că..

O.M.: Ce şi cum..

C.C: Că mă leagă ăştia, în primul rând. Dar când, când o să fie ăştia cei mai mari infractori din România

O.M: Da

C.C: Şi când evaziunea fiscală va porni de la nişte amărâţi, atunci să îmi facă mie cineva, ceva. Dar, ă,ă, să dea telefoane şi oamenii să rezolve problema.


Că oamenii n-au făcut nimic, n-au furat nimic, n-au,ă, ă, delapidat bunurile statului, este o formalitate şi destul de grav, destul de ruşinos că nu li se rezolvă problema. (…) Numai nu se vrea. Nu se vrea. Pur şi simplu nu se vrea şi gata. Acelaşi stil cu care eu sunt obişnuită.  Nu mă amestec, nu mă bag, numai am nevoie, da’ de implicat, să  nu mă implic în nimic. Ovidiu, nu mai zic nimic.

O.M. Cornelia, na eu n-am ce să, să zic, acum să văd cum reuşesc, ce pot să fac pentru ei.

C.C: Spune-i la Ghiţă, să dea telefon la şeful de la Gardă şi să-i explice care e situaţia. Îi deci, că ăştia vor fi nenorociţi. Ăştia-s nenorociţi pe viaţă, dacă, ă, acesta intră în ei acum aşa, numai ca să facă cu nişte amărâţi, cu nişte prăpădiţi pe Zorro, da? Da este, oricum este problema noastră , că oricum eu nu mai candidez şi orcum n-am, n-am nevoie de sprijinul lor, doar că îmi e milă de ei şi îmi pare rău de ei, să ştiţi. Deci mi se rupe sufletu, ă, ieri s-au dus degeaba acolo, m-au sunat azi dimineaţă şi azi seară, or cheltuit ă două milioane şi jumătate pe drum, pă să se ducă cu alţii doi şi să îşi bată joc de ei pe acolo, ştii că atunci m-am enervat. Dacă acum nu-i ajută, când îi ajutăm? Când vine Sârbu să ia Timişu’ şi Adrian Năstase să-şi ia şpaga? Atunci? Da’ mă rog, poate eu îs mai bătută în cap decât alţii….

Consilierul judeţean Ovidiu Moza a vrut să afle cine era favorit pentru postul de director la Apele Române Banat, post ocupat până acuzm câteva săptămâni de şeful PSD Timiş, Titu Bojin, cu sprijinul şefului PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Cornelia Corescu: Nu ştiu, am înţeles că un tip scos din joben de Alin Popoviciu.

Ovidiu Moza: Da? Şi lumea-i de acord cu el?

C.C: De ce? Mă întreabă cineva pe mine? Are nevoie de avizu meu? Sau al tău?Sau îi pasă cuiva că-i bun sau îi prost?

O.M.: Îi adevărat.

C.C.: Nu-i pasă nimănui de asta. Îi ziua lui Ostaficiuc astăzi.

O.M.: Da?

C.C.: Îhm

O.M.: Să fie sănătos.

C.C.: Aşa cum zici.(…) Deci fostul şef (la Garda Financiară Timiş, n.a.) a fost Frujină, ă, ă, Tibi Lelescu este pe Făget, ă, trebuia început, ă, Claudiu să se ducă la Tibi Lelescu, Tibi Lelescu să vorbească cu Frujină, Garda e în subordinea Finanţelor, Frujină îi director general adjunct la Finanţe, are în subordine şi pe acesta.

După toate intervenţiile, bărbaţii s-au ales cu o amendă şi lemnele confiscate.

5 COMENTARII

  1. prosti gramada PDL astia, cum dracu sa nu avem clanuri interlope cand niste corupti au telefonul direct al adjunctului politiei( Florin Bolbos) RUSINE PDL si RUSINE FLORIN BOLBOS

  2. Nu-l mai injurati pe dl. Bolbos. E prietenul infractorului Candea de la RAR Timis. Si al tot pedelului! Noroc cu astia, ca altfel ramanea tot ospatar! Hai liberare!

  3. bandit bolbos asta. a sunat sigur. sper sa-l intercepteze si pe el srviciile si sa vedem ce-o sa iasa. un mare excroc si ingamfat, inca de cand era agent.

  4. locul lui Bolbos e in puscarie, alaturi de toti PDL care au luat spaga de la el,(el trebuie arestat pentru dare de mita si PDL-isti pentru luare de mita) ce merite are bolbos de a fi seful politiei? cati hoti a prins acest spagar de a ajuns sef al politiei, fiindca eu pana acum nu am auzit nimic bun de bolbos!
    P.S. VAS nu iti fa griji ca sigur a sunat Bolbos pentru a intervenii, doar ca a sunat prea tarziu si nu a mai putut rezolva nimic fiindca actele erau facute, a sunat sigur exact asa cum suna pentru toti alcolistii sau toti contrabandistii de tigari din oras

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.