EXCLUSIV După mitingul anti PD-L, sindicaliști amendați pentru că „au scandat împotriva...

EXCLUSIV După mitingul anti PD-L, sindicaliști amendați pentru că „au scandat împotriva guvernului și a conducerii politice a statului”

4
DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Timiș a început să împartă amenzi celor care au protestat în fața Sălii olimpia când PD-L a organizat la Timișoara ședința Biroului Permanent Național. Chiar dacă a existat aprobarea Primăriei Timișoara pentru miting, Jandarmeria a dat primele amenzi pentru „miting neautorizat și neânregistrat” (sic!). De altfel, în timpul protestului, la un moment dat, un camion al Jandarmeriei a fost pus în baricada făcută de pedelişti din autobuze pentru a-i masca pe cei care protestau împotriva PD-L.


Liderul „Spiru Haret” Timiș, Virgil Popescu, a fost amendat cu 2.000 lei, iar alți trei sindicaliști cu câte 500 lei. Pe procesul verbal primit de Delia Georgescu, liderul de sindicat al profesorilor de la Liceul de Artă, se motivează amenda prin faptul că împreună cu alte persoane „au scandat lozinci împotriva guvernului și conducerii politice a țării pe platoul din faţa sălii de sport Constantin Jude, tulburând ordinea și liniștea publice”. Se menționează că amenda a fost dată în baza probelor video aflate la sediul Jandarmeriei. „Când m-am dus cu gunoiul am găsit procesul-verbal pe prag. Eram acasă, dar n-a sunat nimeni la ușă să-mi dea amenda. Prima oară am stat și am râs jumătate de oră când am văzut ce scrie. După aceea, am început să-mi dau seama cât de absurdă și incalificabilă este situația. Le place guvernanților doar să dansăm marșul pinguinului?”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Delia Georgescu. Liderul de sindicat, Virgil Popescu, a anunțat că „vom contesta în instanţă toate aceste amenzi având în vedere că exista autorizație de la primărie. Și alți colegi vor primi amenzi. Dacă se comportă așa înseamnă că Jandarmeria este noul Gestapo al lui Băsescu. Este mai rău ca pe timpul lui Ceaușescu”.

4 COMENTARII

  1. Mafioţii aceştia conduşi de diabolicul marinar cunosc foarte bine psihologia poporului român, definit de fatalismul ciobanului mioritic şi de deloc măgulitoarea trăsătură moştenită de la geto-daci : aceea subliniată de Herodot, părintele istoriei, care observa că cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci erau incapabili de a se uni în cuget şi în simţiri. Această dezbinare a noastră o cultivă geniul răului din fruntea ţării care a reuşit să asmută toate categoriile sociale unele împotriva altora. Totuşi, pe români îi poate uni ura împotriva dictaturii, ca în 1989, sau pericolul dispariţiei statale ca în 1917 la Mărăşeşti. Iată ce nu mai pot controla mafioţii portocalii ! Ura poporului împotriva acestei tagme de jefuitori a ajuns la apogeu, dar fatalismul din concepţia românilor îi împiedică să iasă masiv în stradă. Voturile de anul viitor pot fi furate de aceşti ticăloşi care nu se vor da în lături de a-i mânji pe oamenii săraci, îndeosebi de la ţară, cu produse alimentare şi bani pentru a fi votaţi din nou. Nemernicii care au adus ţara în sapă de lemn, au vândut-o duşmanilor ei, precum Iuda pe Iisus, au distrus spitale şi şcoli şi viitorul copiilor noştri, mizează pe memoria socială scurtă, pe lipsa de viziune a celor mai puţin şcoliţi şi pe sărăcia oamenilor gata să-şi vândă ziua de mâine pentru bucata de pâine primită ca pomană azi.
    Dar nu e totul pierdut dacă romanii vor acţiona acum, nu defensiv prin instanţe şi proteste la care nu prea se deranjeaza multi oameni, ci printr-o ofensivă hotărâtoare împotriva mafioţilor. Trebuie decapitată năpârca. Acum. Acţionaţi pentru suspendarea preşedintelui acum, strângeţi semnături, umblaţi din casă în casă, oamenii vor semna căci s-au săturat de acest beţiv care îşi urăşte propriul popor şi îl minte cu neruşinare, sărăcindu-l pentru binele lui şi al ticăloşilor din jurul lui. Fără acest diavol care a transformat România într-un stat mafiot, partidul portocaliu nu va mai însemna nimic şi alegerile de la anul nu vor mai putea fi furate. DESTEAPTA-TE ROMANE nu e doar un cantec ….

  2. Eu nu stiu de fapt de ce vine Boc la Timisoara…..este el si premierul timisorenilor?Ce avem noi timisorenii cu miticii de Bucuresti?Noi nu am avea nevoie de premieratul sau,noi suntem unii( noi timisorenii) iar ei ,miticii sunt altii.Ce avem noi comun?Nimic! ! !Adica vorba lui Lapusneanu” daca voi nu ma vreti,eu va vreau”cam asa gandesc si miticii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.