SCANDALOS Mascatul care a jefuit cu sabia un magazin, lăsat în libertate...

SCANDALOS Mascatul care a jefuit cu sabia un magazin, lăsat în libertate de procuror

15
DISTRIBUIȚI

Principalul suspect în cazul tâlhăriei de la magazinul de pe strada Snagov din Timişoara a fost lăsat liber pe străzi, în această dimineaţă, de procurorul care instrumentează dosarul. Vă reamintim că joi seara, doi indivizi cu cagule pe faţă, din care unul înarmat cu o sabie, au pătruns într-un magazin şi au jefuit-o pe vânzătoare de  zece cartuşe de ţigări marca Davidoff, 60 de lei, geanta şi telefonul mobil. În urma investigaţiilor, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au aflat că atacatorii au plecat cu un taxi. După ce au identificat maşina au găsit abandonată sabia folosită în atac, iar şoferul l-a indicat ca fiind unul dintre pasageri pe Sebastian Hârtie, de 21 de ani.


Când era minor a fost condamnat pentru tâlhărie, iar anul acesta s-a eliberat după ce a executat o parte din pedeapsa de patru ani de închisoare pentru tentativă de furt din locuinţe. Când au ajuns acasă la suspect, poliţiştii au descoperit în locuinţa acestuia exact hainele purtate de mascatul care a fost înarmat cu o sabie în timpul jafului – o pereche de blugi cu o femeie imprimată pe material şi o geacă neagră cu o inscripţie albă. Suspectul a susţinut că ar fi împrumutat hainele unui cunoscut, însă a recunoscut că el este cel care a vândut cinci cartuşe de ţigări provenite din jefuirea magazinului. Aseară pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, dar în această dimineaţă procurorul de caz a decis că nu se impune prezentarea suspectului în faţa judecătorului pentru arestare. A decis să-l lase în libertate, cu interdicţia de a părăsi timp de 29 de zile localitatea. „Am decis să iau această măsură deoarece sunt insuficiente probe. Sunt ceva indicii, dar nu ceva direct care să impună arestarea”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, procurorul de caz Mihai Valentin, care este şi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

15 COMENTARII

  1. Ce procuror de toata lauda, cum sa isi strice dumnealui weekendul, cum ar fi ajuns in Club 30 la noapte obosit, merita pt 50 de milioane care ii baga in buzunar in fiecare luna? Si ne mai miram ca nu mai esti in siguranta pe strada si in casa, astia ar trebui arestati pentru favorizarea infractorului…deja imi e scarba. ..nu mai am cuvinte

  2. Bravo, oameni aparatori ai legii, ce sa mai zic, avem siguranta asigurat pe deplin , cum puteti lasa in libertate ? si noi ceilalti cum sa stam…sa-i asteptam cu bratele deschise, eventual un covro rosu…RUSINE, ca traim intr- o tara unde infractorii sunt compatimiti si ajutati…….BRAVO….si daca incercam sa ne aparam impotriva lor, tot noi suntem considerati vinovati …..astia sunt oamenii care au invatat pe branci la scolile inalte sa ne „CE” ?….habar nu au de legi , sunt prea plictisiti sa se ocupe de astfel de probleme..RUSINE de 3 ori….nu mai am cuvinte

  3. asta merita spanzurat de la prima talharie! si atunci procurorul il mai cerceteaza in libertate? au fwtui mama lui daca facea asa ceva pe vremea lui ceausescu, vai de mama lui ce era

  4. Pai ce va miratzi, domnu procuror, fost avocat pe civil din bucuresti, a confundat aceasta talharie cu un divort, sa fie sanatos, asta-i legea la noi fiecare procuror o interpreteaza cum vrea , legea e o variabila in fct de proc sau avocat, sa traiti bine!!!

  5. asta e justitia din romania….politia ii prinde si procurorii ii lasa in libertate…..bravo dl procuror…..cu oameni ca tine o sa intre ROMANIA in SHENGEN :)))))))))))))))))))))

  6. bine ca alti,taie in carne, da in cap,fura,se lupa cu sabii,si nu sunt pericol public,iar alti ptr,100 de euro stau la puscarie 3 luni,unde este dreptatea.

  7. cum al cheama pe acest procuror?afara din post cu el..ma mir cum de mai mananca banii contribuabilor…noi suntem prosti ca ai tinem acolo in functii..afara jegos ordinar.

  8. Toti sunteti bagatori de seama… Domnul procuror nu are probe suficiente pentru al putea acuza pe acest copil de o asemenea fapta…Voi toti astia care va credeti interesanti cu mesajele de jignire bagativa un deget in fund si mirositil ….

  9. pentru anonim esti un mare dobitoc :)) il cunosc si pe hartie sebastian si pe hartie flavius amandoi ar trebuii sa stea dupa gratii pana cand vor murii arsi de vii MUxxx!!!SI IN SPECIAL MUxx PROCURORULUI!CU DRAG CEL MAI BUN PRIETEN DEALUI FLAVIUS SI AL LUI RAHATU ASTA MARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.