Ce bir dă directorul aeroportului Timișoara familiei protectorului său Constantin Ostaficiuc

Ce bir dă directorul aeroportului Timișoara familiei protectorului său Constantin Ostaficiuc

17
DISTRIBUIȚI

Directorul Aeroportului Internaţional „Traian Vuia , pedelistul Cornel Sămărtinean nu a uitat să-și exprime recunoștința față de protectorul său Constantin Ostaficiuc, președintele PD-L Timiș. Sămărtinean a fost numit în fruntea celui mai mare a aeroport din vestul României de Ostaficiuc chiar dacă înainte a condus o firmă care se ocupa de producerea de lenjerie intimă. Firma Ornella Design SRL, în care asociaţi sunt soţia, fiica şi ginerele liderului PD-L Timiş  Constantin Ostaficiuc, a primit o „injecţie” de bani publici de la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. Devenită celebră după ce a primit în secret parcela de aur în Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara de la subordonaţii lui Ostaficiuc, care s-a şi ales cu o decizie de incompatibilitate din partea ANI, firma familiei liderului PD-L a beneficiat şi de un proiect european pentru dezvoltare. Cum este criză şi utilajele noi trebuie amortizate,  Ornella Design avea nevoie de front de lucru. Şi a primit. De la aeroportul condus de Sămărtinean care are o legătură extrem de strânsă cu fiica preşedintelui PD-L Timiş, Diana Ornella Andreescu.


Aceasta este asociată în firma Sport Games, printre alţii, cu  SC Perla Dunării SRL, unde acţionar unic este Cornel Sămărtinean, dar şi cu deputatul PD-L, Alin Popoviciu, un alt apropiat al lui Ostaficiuc.

De când Sămărtinean este directorul aeroportului „Traian Vuia” au fost semnate şase contracte cu Ornella Design. Firma familiei Ostaficiuc a primit diverse comenzi pentru inscripţionări în incinta aeroportului. Cel mai important contract a fost cel de reîmprospătare a marcajelor din aerogara aeroportului în valoare de 50.000 lei. prin această operaţiune, numele aeroportului a fost scris pe faţadă cu litere noi şi s-au schimbat inclusiv autocolantele cu semnele de pe ușile toaletelor. În total au plecat din conturile aeroportului din Timişoara către firma familiei pedelistului Ostaficiuc peste 105.000 lei.

Contactat de PRESSALERT.ro, directorul Cornel Sămărtinean a declarat că ” într-adevăr sunt asociat cu fiica domnului Ostaficiuc în Sport Games, dar eu am acolo doar 2%. Ornella Design are o bogată experienţă în domeniul tipăriturilor. Nu există nici un grad de rudenie şi nici consiliul judeţen ca instituţie nu are nici o implicare la aeroport. Toate contractele au avut valori sub limita care să impună licitaţii”. În mandatul lui Cornel Sămărtinean s-au făcut şi alte achiziţii cu cântec, PRESSALERT.ro dezvăluind faptul că aeroportul „Traian Vuia” a alocat în buget sute de mii de lei pentru prinderea maidanezilor şi alungarea păsărilor din incintă.

17 COMENTARII

  1. verificati organigrama aeroportului, verificati cum se fac angajari la aeroport, cum se indeparteaza angajatii cu vechime in detrimentul celor noi veniti (de la firma lui samartinean si a lui mircea preunca), care firma a montat aprox. 50 camere video pentru supravegherea angajatilor aeroportului, de la ce firma au fost achizitionate telefoanele de serviciu (care sunt toate ascultate de catre dl. preunca) cum a ajuns director operational caragui cristian care are multe antecedente la activ (a lovit doua avioane si cred ca este in evidenta politiei cu sustrageri de combustibil ), cum a ajuns sef serviciu dispecerat sol adela botas care (curios) a umblat cu fratele lui idolu (fostul director) si care are o vaga experienta in domeniul dirijarii aeronavelor la sol, cum a ajuns sef serviciu securitate aeroportuara dan alin , un fost angajat de la SRI venit pe filiera lui preunca fara nici o experienta in domeniul securitatii aeronautice, cum a ajuns sef serviciu infrastructura luchian marian soferul personal al lui samartinean , cum s-a infiintat biroul de reglementari aeronautice unde principalii actori sunt lupu valeriu , vinovat de moartea a citorva zeci de oameni intr-un accident aviatic fiindca nu a vrut sa degivreze un avion, neagu cristian, care nici nu mai stiu la a cita angajare este la aeroport si care crede ca el a inventat apa calda, mai este un angajat tot de-al lui samartinean care pe bune fara vreo ironie , nu stie sa scrie, dar stie sa se semneze… , director administrativ ciolan aurelian (nu ciolan ciprian de la securitate, asupra caruia vom mai reveni), care a reusit performanta sa reinvie un espero cu aprox 5000 euro (fosta masina folosita de comandantul strimbeanu), directorul comercial , mezin marius care scoate din casieria aeroportului cite 500 lei pentru un buchet de flori cind vine d-na udrea elena ( cam cinci – sase buchete pentru o delegatie) si multe altele pe care le vom aduce la cunostinta publicului larg.

  2. mai sunt si alti copii de pdlisti din lugoj angajati la aeroport… dupa ce au busit masini prin trafic probabil ca se doreste sa buseasca si ceva avioane!
    forza portocalie

  3. Bai frustratilor, vechi pupincuristi de-a lui Idolu, nu va mai lasa samartinica sa furati ca in epoca idolista ?
    Marsh la munca , va-n aripa de comunisti !

  4. in 9 decembrie va fi mare chef la banateana cu angajatii aeroportului pe care i-au pus sa dea 10 lei ca sa nu mai fie problema ca aeroportul face chefuri pe bani publici. Petrecerea incepe la ora 18 dar ca intotdeauna mircea preunca va fi prezent cu 3 ore inainte pentru a monta camere video si microfoane pentru a afla ce vorbesc angajatii.Verificati cum se iau ( cu japca ) dividentele angajatilor pe anul 2010 cum ca nu au fost acordate legal cele din 2008 si 2009. Este vorba despre aproximativ 850 000 – 1 000 000 euro care se duc spre alte conturi.Verificati firma de interceptari a d-lui preunca mircea cum a cistigat o gramada de licitatii si ce contract de consultanta are cu aeroportul (el fiind consilierul pe probleme de securitate al directorului general), legatura lui cu dan alin , seful securitatii aeroportuare, dat afara din SRI in 2010 pentru divulgarea unor informatii despre alti angatii ai SRI catre alte servicii (se poate incadra ca tradator ) verificati angajarile facute in directia operationala , unde toate persoanele angajate de caragui (director operational ) se lauda ca nimeni nu are ce sa le faca ca au protectia lui caragui si a lui samartinean. si multe altele. Va urma…..

  5. @ anonim

    esti cumva unul dintre incompetentii demisi de Samartinean ?! cred ca suferi ca aeroportul este acum pe profit si-o venit acum unu` care va pune cu botu` pe labe ! Roaga-te sa nu te ia Idolu cu el acolo unde se va duce curand… foarte curand !

  6. ” Sho pe ei!” – Cam asa suna. Ba da cate stiu baietii astia domn’le! Interesant, Mircea Preunca? Fratele lui Daniel? Hala de la hAlcom? Bai, da de ce nu-i bati? Esti tare pornit…meri la presa si da-i in tava,flagrant, pune si tu camera pe ei si nu te ascunde sub un coment. BotZa…recruteazal pe „soric” uite cate stie. Poate iei un „Nobel” made in china cu sticker CE cu „soric” in echipa pentru investigatii si deconspiratii ale SRL-ui SRI-st.

    Cat despre Ornella Design…shhh….carefurl la nea’ Mircea. Poate-i Shift+Delete la *bin, de pe www si apoi 🙁 Doliu! Vacanta! Pensie! No job!

    _____________
    RIDENDO DICERE VERUM!
    Tradus: CE NE DISTRAM!

  7. Bota,cu cat rahat psdistcomunist construiesti toate reportajele tale incat devine de-a dreptul foarte scarbos.Tot cu atata greata o sa citesc si stirile, cand tot rahatul provocat de tine la un moment dat te va inghiti,doar ca atunci …ma duc sa vomit.

  8. Apa caldă :
    [1] este o versiune intermediară între stările de agregare ale materiei: nici lichidă (pentru că are aburi), nici gazoasă (nu mai spun de ce!). Se poate obține prin plasarea unei surse termice sub un ceaun cu apă.
    [2]Metoda folosită de străbunii noștrii la fabricarea mămăligii, sau – beneficiind de descoperirile știintifice în domeniu – prin ]ncălzire electrolitică (Atenție: a se consulta manualul de protecție a muncii la folosirea lingurițelor metalice în echipamente specifice!).
    În ciuda revendicărilor internaționale, Comisia de Brevete a atribuit titlul de inventator, frustratului Anonim român (îmi scapă prenumele) – care a postat primul comentariu – în domeniul dezinformării publice și pentru liniștirea sa personală. Inainte de a posta ceva, cred că e mai bine să te informezi, pentru că anumite informații sunt deformate conform realității…oricum e clar: unui prost nu poți să-i spui că e prost pentru e ca și chestia cu două linii paralele.
    Suplimentar:
    Omul doar s-a folosit de ceea ce s-a creat în urma big-bang-ului pentru a transforma materia dint-o formă in alta:
    de ex: a arde lemn sau a arde ceva … poate încălzi apa. De asemenea, natura poate transforma apa (care are o temperatură normală) în apă „caldă” prin diferite procese: raze UV, energie electrică generată de furtuni, mișcarea plăcilor tectonice și magma care iese la suprafață, care ia contact cu apa si o încălzește…și altele… deci practic: big-bang-ul a inventat tot.
    Conform comentariului răutăcios…pentru că nu pot să-i spun anost, inutil si prostesc … neagu cristian este … big-bang-ul…asta mă face mai tare ca Chuck Norris nu?
    Legea chimiei cred că spune ” nimic nu se inventează, ci totul se transformă dintr-o formă în alta”… gândește-te un pic la asta.
    Proiecte de viitor – mă chinui să inventez: apa minerală caldă ieftină și piulița cu gaură dublă suprapusă.
    Vă pup pe toți.

  9. nu mai suport ! pana si in neoane am microfoane , nu mai pot vorbi cu nimeni despre banii care trebuie sa ajunga la partid, poate doar cu mircea care stie sa faca o dezinsectie. Cred ca o sa ajung sa citesc la lumanare din cauza nesimtitilor de electricieni care vor sa-mi citeasca documentele cum am sponzorizat mai multe primarii din judet pentru diverse activitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.