Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a instrumentat ilegal dosarul “executaţi-l pe...

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a instrumentat ilegal dosarul “executaţi-l pe procurorul Dolcu”

1
DISTRIBUIȚI

Lovitură dură primită, astăzi, de la instanță de către procurorii Parchetului de pe lângăTribunalul Arad în dosarul  “executaţi-l pe procurorul Dolcu”. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că în dosarul în care au fost trimise în judecată mai multe persoane pentru contrabandă  s-au comis ilegalități – falsificarea redărilor unor interceptări telefonice sau publicarea unor informații clasificate.

După ce la termenul anterior judecătorul a pus în discuție din oficiu necompetența materială a subordonaților prim-procurorului Marius Neculcea, astăzi s-a judecat excepția.


Avocații au solicitat admiterea acesteia pe motiv că era de competența DIICOT să instrumenteze dosarul în care acuzațiile sunt de asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și contrabanda și nu a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. În urma deliberării, Tribunalul Arad a admis excepția și a decis să restituie dosarul procurorilor, considerând că nu erau competenți să-l instrumenteze. Împotriva acestei hotărâri se poate face recurs care va fi judecat la Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.